שלום חבר'ה

קיסה

New member
שלום חבר'ה

אתם נראים לי אחלה פורום, ולמרות שאני לא משתתפת פעילה, אבל גם אני שייכת לעדה המורחבת שלנו, והחלטתי לבוא לכאן ולשאול אתכם משהו שאולי תוכלו לעזור לי. הבליינים מביניכם, אולי תוכלי לספר לי על מקומות בילוי של חבר'ה "רוסיים" באיזור של ראשון לציון? אני מתכוונת לברים, דיסקוטקים ודברים מהסוג הזה. תודה מראש וסוף שבוע מדהים לכולם

Angel lips

New member
אני לא מראשון אבל אם תעשי טיול

לצפון, תפני אליי במסרים יש מלא מקומות כאלה.

Mrs James

New member
אמממ....

יש את כל הדיסקוטקים בתל אביב... זברה פלזמה וכל אלה...כבר שכחתי שמות באשדוד יש את אבריה ששינו את השם לסיקרט <מקום חרא מוזיקה טובה> ומילניום....אבל הוא פתוח ל- 17+ רק בחגים בעיקבות דקירות...

Mrs James

New member
אהההה

ויש עוד דיסקוטק אחד חדש לא יודעת איך קוראים לו...הכניסה מגיל 21 אבל אמרו אחלה מקום

vk3

New member
בטח שאנחנו אחלה ../images/Emo9.gif

אני אישית מנתניה, אבל מקווה שהראשונים יעזרו לך... יש גם הרבה מדריכי טיולים ומקומות בילוי ברשת... ניסית

D SHADY

New member
שלום גם לך!!!

אני אציע לך אתר ויש שם את כל המקומות הבילוי הרוסים(פאבים,דיסקוטקים)בארץ,טוב אולי את רובם חח... www.anons.co.il וכמו שצויין יש בת"א את פלאזמה,זברה,מודה באר,סטיל,וכ"ו... אבל מה ששמעתי שמומלץ זה מועדון הסאבה שזה מגיל 23 אם אני לא טועה,בכל מקרה חפשי קצת באתר ומקווה שזה יעזור לך :)

CreativeX

New member
מועדון MILLENIUM!!! כנסו!

מנצל את השרשור לפרסומת קטנה :) מועדון MILLENIUM יוקרתי באשדוד ממליץ מאוד לבקר באתר www.clubmil.com האתר רק נפתח הוא בבנייה, המועדון יזם מסיבת ענק בפארק המים בקיבוץ נגבה! DJ SASHA VAKSMAN (הדיג'יי של זברה) ב26.06.2004 מידע באתר שציינתי!

eMiFrEaK

New member
חחחחחחחח

אני רואה אשדוד מככבת!!!! נו כמובן... ה- מקום! אגב... אווריה.. שונתה ל"לונה", לא?? אני ממליצה על זאמאק... בחולון.. אחלה מקום..

למעלה