שלום חברה!!!

• פותח הנושא E2K
  • פורסם בתאריך

E2K

New member
שלום חברה!!!

אהלן אהלן מה העיניינים??? כבר הרבה זמן אני רק צופה בפורום הזה ונהנה מכל רגע. היום החלטתי לעשות מעשה ולהצטרף. ובשביל התחלה - כמה דברים שגורמים לי להרגיש טוב בזמן האחרון: לקום בבוקר ולא לעשות כלום , להרגיש את הסתיו בפתח , עננים של חורף על רקע שמיים כחולים של קייץ. עוד מעט צבא וזה יגמר . חבל. מוסיקה עם ניחוח ישן סרטים טובים שיוצא לי לראות בזמן האחרון ובמיוחד הסרט "באפלו 66". לרוץ!!! טלוויזיה. יש תוכניות ממש כיפיות! חזר הקרמבו - הדבר היחיד נדמה לי שעוד יש לו עונה וזה מזכיר לי את פעם הכלבים שלי והכלב של השכנים שלי שנראה טיפש ומזיל ריר אבל הוא חמוד בכל זאת. וזהו בינתיים. אשמח מאוד להכיר אתכם, החברים הנפלאים של הפורום, ועד אז להתראות ותעשו חיים , תחיו בשלווה ותעיזו

גיל גיל

New member
חייב להגיב...

קרמבו... מה יותר טוב מקרמבו? אני זוכר סיפור שקראתי פעם על בחור שמת והיה חוזר בחורפים רק כדי לאכול קרמבו... כלבים טיפשים זה דבר מקסים! הם כל כך טיפשים שזה ממש משעשע! ראית פעם כלב רץ לתוך חלון כי הוא חושב שזה אוויר? זהו... סתם הגיגים של רגע...

deep ocean

New member
הי לך! ../images/Emo45.gif

אתה יודע שאני עשיתי מסיבת קרמבואים פעם? זה אדיר!! אבל צריך לעשות את זה פעם בחיים כי זה ממש לא בריא אני לא אפרט איך זה הולך......אבל זה מאד לא בריא!!...... :) שיהיה לך רק כיף!

היי לך!

תעיזו לרוץ לאורך הים. תעיזו לאכול קרמבו בתוך פיתה. תעיזו לצרוח עד השמיים באמצע במדרחוב כשכל העולם מסתכל עליכם. תעיזו להיות. אח.... ברוך הבא. שני

chips

New member
פעם האחרונה שאני

אכלתי קרמבו זה היה לפני ...הממממממממממ צ´יפס מתחילה לספור
בוקר קסום לכם אה וכן לפני שאשכח good yontif

למעלה