שלום חברה'!

ירד2

New member
שלום חברה'!

שלום לכולם אני חדש כאן בפורום (שאני מוכרח לציין שהעיצוב שלו די מבלבל אותי..) אני בן 27 נשוי לאחרונה אני מרגיש שתהליך שעברתי אותו בשנתיים האחרונות הגיע לבשלות מסויימת אני לאט נכנס להכרה שאני אוהב את עצמי ואין לי כח להיות "מומר" במכשירי האינקוויזיציה של עצת נפש ודומיהם עייפתי מזה, נמאס לי, די. אני מרגיש שההבנה הזאת מכניסה אותי לרוגע וישוב דעת ולשליטה עצמית גבוהה יותר (למרבה הפלא..) אני לא מעוניין לעבור על פסיק אחד מן ההלכה הפשוטה ולכן אני עדיין בחיפושים של מה אני ומה מותר/אסור לי לעשות אני חייב לציין שאשתי יודעת הכל על הכל ואיתי לגמרי, כולל בדעה שלה עצת נפש , אם כי היא מן הסתם אולי לא תאהב את זה שאני כאן בפורום, אבל אני מרגיש שאני צריך לעשות איזה מסע בנושא . לטעום כיוונים שלא ניסיתי עדיין אני כל החיים שלי הולך נגד עצמי הגיע הזמן לחיות

ירד2

New member
אני לא מבין

אני לא בא לשפוט או משהו אבל אני לא מצליח להבין איך ייתכן שמי שמגדיר את עצמו דתי יחפש זוגיות עם גבר, זה סותר כל כך הרבה מהיהדות! משכב זכר, הוצאת זרע לבטלה וכו' וכו' אני באמת שואל מתוך חיפוש האמת ולא כדי להתנגח

mendy770

New member
עד גיל 30 בטוח תבין ../images/Emo9.gif

יאאללה כולה עוד 3 שנים נשאר לך לחכות

ירד2

New member
??

סלח לי שלא הצלחתי להבין את כוונתך.. מה יקרה בגיל 30, וחוץ מזה מה זה קשור למה שאמרתי אתה רומז שעד גיל 30 כבר לא אוכל להתאפק ואהיה חייב לרוץ ברחוב ולדפוק מישהו?? זה הופך את זה למותר??

ירד2

New member
מנדי

מנדי, יצא לי לקרוא דברים שכתבת בבלוג שלך וכו', ובאמת התרשמתי מהאישיות שלך, אבל זה עדיין לא מסתדר לי עם אורגיות ובלאגנים - איך זה ייתכן??

אתה חי בסטיגמה, כנראה...

לא כל ההומואים רצים לתור אחרי אורגיות. ולא כל ההומואים מחפשים את מנת הסקס היומית שלהם. (לפחות לא הדתיים.) אנחנו מחפשים זוגיות עם גבר, כי אנחנו נמשכים לגברים. וכל אחד חי עם השלמות הדתית שלו, במובן ההלכתי. כמו שאמרת, אתה לא מעוניין לעבור על פסיק אחד מההלכה היבשה. סבבה, מצוין. יש כאלה שפשוט לא שומרים את ההלכה היבשה. ויש כאלה, כמוך (וזה מדהים לדעתי), שמצליחים לחיות חיי זוגיות חד מיניים, ועדיין לשמור על ההלכה. (וזה קשה!!!!! מנשוא!) רק רציתי לשאול בנוגע לאישתך, היא יודעת... אמרת שהיא לא תאהב אם היא תדע שאתה גולש כאן בפורום, וכמובן (אני מניח...) שהיא לא מרשה לך להתחיל עם גברים אחרים, לא? אז אתה לא חושש להיכנס לעולם הזה, בזמן שאתה נשוי, ואולי להתאהב במישהו? או להתפתות לכל מיני נסיונות?

outcider

New member
אז ככה...

תשמע. מגיע הזמן בחייו של כל הומו, לא משנה אם הוא דתי או נשוי או שניהם - שהוא מבין שהוא צריך גבר בחייו. אני לא מדבר רק על סקס שהוא גם צורך חזק שקיים, ורוב האנשים מספקים אותו בשלב זה או אחר בחייהם. אני מדבר על הצורך באהבה. אדם שהוא הומו יכול, לענ"ד לאהוב אשה ולחיות איתה. אבל זו לא תהיה ההתאהבות שסטרייטים חווים עם אשה. זה הומואים יכולים להשיג רק עם גבר. ומגיע השלב בחיי כל הומו שזה מתחיל להיות חסר. והחוסר הוא עמוק ומשמעותי, כמו חוסר במזון או באויר (וכן, כמו חוסר בסקס). אז יש הרבה מאיתנו שהחליטו שהם לא עושים עם זה כלום, מאלף ואחת סיבות, וממשיכים לחיות כל חייהם עם החור הגדול הזה בלב. ויש אחרים שמחליטים שבלי להתאהב בגבר הם לא יצליחו לשמור על השפיות שלהם. אני אישית משתדל שלא להתאהב בגברים (בעקבות בקשה של אשתי) ואני נלחם חזק לשמור על השפיות שלי. לא תמיד אני מצליח (עם השפיות, לא עם האהבה). האם אני אצליח להחזיק ככה כל חיי? אתה יודע למי הפתרונים...

mendy770

New member
תלוי באיזה סוג אדם אתה

והאם אתה רוצה לוותר על חלק שבך יהיו שיאמרו אני מחזיק את עצמי ומתעלם מחלק ממני ואחרים כמוני אומרים כך בעצם נולדתי ולמה שאוותר על חלק ממני כמו שאני אוהב גלידה ואין סיבה שאוותר על אכילת גלידה מידי פעם (טוב עכשיו אני מחרטט ,עם כל אימונים במכון אני בקושי מרשה לעצמי גלידה וגם אז זה פרוזן יוגורט
) בקיצור אני מכיר כמה אנשים שאמרו במשך מס' שנים שוויתרו על חלק ממה שהם ואז הצטערו (ואלי יש כאלו שהולכים עם זה עד הסוף) ושים לב תבחין בין הדברים אני לא נכנס לסוגיות המין והסטוצים עם גבר אלא לקירבה עם גבר וחברות (זה לא אסור בתורה כמדומני) ועכשיו אתה צריך לבחור איפה אתה רואה את עצמך ורק אתה צריך להחליט כי רק אתה מכיר את עצמך בכל מקרה מה שתבחר שיהיה לך קיץ מגניב

ירד2

New member
תודה על התגובות

כתבתי מקודם תגובה ארוכה אבל היא לא נשמרה (האתר הזה מסוכסך עם הבראוזר שלי..) בכל אופן תודה על כל התגובות ראיתי שיש אנשים שחושבים דברים דומים למה שאני מרגיש וזה מרגיע אותי בכל אופן התקשרתי לחבר טוב שלי אתמול בלילה כדי לשפוך את ליבי לפניו, והחלטתי שאני מספר לו, ולמרבה הפלא גיליתי שגם הוא כזה.... קטעים לא?

למעלה