שלום חבר'ה..

אתה רוצה הרבה דב אלבוים

אז אתה רוצה. ואחרים לא אתה תוקף אנשים שאין לך מושג איך הם גדלו מה עברו ומה קרה להם בחייהם הקודמים. אז אם אתה לא מבין למה אתה לא מבין אותם? זה שיש לך דעה מסוימת זה טוב ויפה ואחרים יש להם דעה אחרת תכבד את כל הדעות למרות שאתה לא מבין איך הם מנותקים מכל מסורת בסיסית ואכולי שינאה.

בחור, מה נסגר עם הENTER שלך?

אתה לוחץ עליו בלי שום סינכרון למה שאתה כותב.. יונתן הקטן רץ בבוקר אל הגן הוא טיפס על העץ אפרוחים חיפש אוי ואבוי לו לשובב חור גדול במכנסיו מן העץ התגלגל ועונשו קיבל

חבל שכבודו חילוני !

בתור חרדי לשעבר, יודע אני עד כמה יוקדת שינאת החרדים אל הדתיים, שאילו עם החילונים יכולים הם להסכין, אך לא כן עם הדתיים. המתועבים הם בעיניהם יותר מהגויים. ואו אז נראה מה תהיינה חלומותיך, והאם תוכל להרעיף אהבה למחרפיך ?

א אין שנאה! יש סלידה מהדרך הסותרת..

ב מהחילונים יש יותר מרחק מהדתיים אז אל תגיד דברים שאתה לא מבין בהם.. וחוצמזה נראה לי שהיית חרדי(??) במגזר יותר מדי סגור יש הרבה

סלידה מהדרך ?

אני דוקא מכיר חובשי כיפות סרוגות, המקפידים על ביצה קלה כחמורה אף יותר מהחרדים. אולם למה לנו להרבות בדברים ? לא אשתמש בשנאת סטמר לבעלז. ולי להתבונן בפלגנות בחצרות סאטמער וויזניץ ושומרי אמונים ותולדות אהרן ואברהם יצחק. בשנאתם התהומית למרות שמדובר בחצר אחת.

למעלה