שלום חבר'ה!!!

fay valentine

New member
שלום חבר'ה!!! ../images/Emo23.gif

היי!! הרבה זמן לא הייתי כאן. הסתבכתי עם חיפושי עבודה וריצות בכל חיפה. ואז חזרתי!! יאיי!! ברכות לליאור (מתי חזרת מחו"ל?) על הגיוס. ועכשיו לכמה שאלות שעלו בראשי בזמן שישבתי לי משועממת באוטובוס. 1) מה השם של ההוקאגה הרביעי? ניסיתי לעבור על הסדרה (אין לי מושג מאיפה להשיג את המנגה) ולחפש, אבל לא מצאתי. אז תגידו - איך קוראים לו? מי זה? ולמה הוא ונארוטו נראים כל כך דומים? הם משפחה? 2) כשהסתכלתי על גארה והמשפחה שלו, גיליתי שאין שם אף אחד עם שיער אדמוני או עיניים ירוקות. ובמקומות מסויימים, יש השוואה בין הצבעים האלה והעיגולים השחורים מסביב לעיניים של גארה, לטאנוקי (דביבון אדמוני) שהוא בעצם סוג החיה של ה"שקאקו" שנמצא בתוכו. אז התיאוריה אומרת - "גארה קיבל את הצבע שיער הזה מהטאנוקי שנמצא בתוכו". אוקיי. אז למה נארוטו לא קיבל שיער בצבע ג'ינג'י ועיניים שחורות או אדומות (והכוונה - כל הזמן אדומות) ? למה יש לו רק את הפסים על הלחיים? "בגלל שגארה התמזג עם השקאקו עוד כשהוא היה בבטן של אמא שלו. נארוטו קיבל את הקיובי רק אחרי שהוא נולד, והקיובי רק נאטם בו, לא התמזג איתו" כן? באמת? אבל רגע!!! 3) אז למה דווקא נארוטו? למה לקחו דווקא את התינוק החמוד והבלונדיני הזה כדי להכיל את הקיובי? של מי הוא? ולא היה להורים שלו שום דבר להגיד על זה? הולכים להרוס את החיים של הבן שלכם, אתם לא תנסו להציל אותו מגורל אכזר? ואם הוא היה מיותם (אפילו בלי שם, כי את השם נתנו לו אחר כך על שם הפיתול שלו על הבטן) , איך ההוקאגה בחר דווקא אותו? ובגלל השאלה הראשונה שלי, אני יותר מוטרדת - אם יונדאיימה-סאמה היה באמת אבא שלו או אחיו הגדול או לא יודעת מה, איך הוא יכל להשתמש במישהו שכל כך קרוב אליו? זהו. הייתי חייבת לשאול. אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי פה.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif ברוכה השבה ^_^ ~! ../images/Emo24.gif

1. ספוילר למנגה D: תשלימי פרקים ותדעי. 2. חשבתי על זה כבר. אבא של גאארה היה בלונדיני, בערך. זה אומר שהיו לו שני גנים של בלונדיני בערך. את אמא של גאארה לא ראינו, אז יכול להיות שהיה לה גן ג'ינג'י רדום ושיער חום. ככה טאמארי קיבלה גן בלונדיני וג'ינג'י וגם גאארה, אבל אצל טאמארי הבלונדיני השתלט ואצל גאארה הג'ינג'י, כי שניהם גנים לא שתלטניים, כמו הצבע החום של קאנקורו. זה עדין לא ממש הגיוני, טכנית, אבל אה XD; העיגולים השחורים מסביב לעיניים זה בגלל שגאארה אף פעם לא ישן. טאנוקי זה דביבון, הוא לא אמור להיות אדום. וגאארה לא התמזג עם שוקאקו בבטן של אמא שלו. 3. עוד ספוילרים למנגה D:~

¥otamsh

New member
באמת?

כבר חשפו מידע על הדברים האלה במנגה? וואי... אולי אני אעבור לקרוא?? ~.~

Guid

New member
אני כבר עברתי לקרוא.

זה באמת מעולה, אבל קצת מעצבן לקרוא מנגה במחשב... /tapuzforum/images/emo4.gif

¥otamsh

New member
כן, בגלל זהא נאי לא קורא...

ובכלל לקרוא מנגה זה לא מרגש בכלל כמו לצפות באנימה.

UselessCds

New member
לאו דווקא

אני יתן לך דוגמא- בפרקים שנארוטו וקאקאשי וסאקורה היו בדרך לכפר החול והראו את המחשבות של נארוטו על הילדות של גארה, שהייתה את ההשוואה שרואים את נארוטו גודל ומצטרפים אליו חברים וגארה תמיד היה לבד, באנימה עשו את זה כל כך גרוע לעומת המנגה, במנגה אשכרה הייתי עצוב שראיתי את זה, כי פשוט הראו את זה בדרך הרבה יותר טובה מאשר באנימה (פאנל של נארוטו כילד, אחרי זה פאנל של גארה כילד, וכל פאנל רואים את ההתפתחות שלהם בחיים, שבכל הפאנלים של גארה הוא בודד ובכל פאנל של נארוטו מצטרפים עוד ועוד אנשים, הרבה יותר יפה מהאנימה.)

¥otamsh

New member
הממ, כן אני מבין.

גם אמרולי כבר שכל החלקים האלה עשויים יותר טוב במנגה...במילה מרגש התכוונתי במובן של exciting . נורא קשה לי להנות מזה שזה מתקדם בפריימים בתוך ריבועים שחורים ולבנים... זה מאוד סטטי =S

UselessCds

New member
מתרגלים P:

אבל אתה צודק שלמשל בקרבות עדיף את הסדרה (אלא אם כן הם מחליטים להתעצל עם האנימציה >_>), אבל אם היית קורא את המנגה היית רואה שבאנימה (ובמיוחד בשיפודן) משלבים מלא פעמים פריימים מהמנגה לתוך האנימציה (שצ'יו מזמנת את ה10 בובות ואז רואים אותם עומדים מסביבה בכל מני פוזות, זה פריים מהמנגה, ובכלל חצי מהקרב עם סאסורי נראה כאילו לקחו את כל הפאנלים מהמנגה ועשו להם אנימציה אחד לאחד, תנסה לקרוא את הקרב עם סאסורי במנגה דרך איזה אתר, זה בסביבות פרק 270 אם אנלא טועה) ויש גם קטעים במנגה שאני לא רואה איך הולכים לעשות באנימה בצורה טובה (כמו עם הMS של קאקאשי שהיה אחד המעפנים באנימה -.-), יש כל מני מתקפות מיוחדות שהם לא....רגילות כאלה...(במיוחד בקרב האחרון במנגה) ואני פשוט לא רואה את האנימטורים עושים את זה בצורה טובה...

¥otamsh

New member
המממ... יכול להיות...

אני פשוט קראתי את הקאקאשי גיידן במנגה (ברגע שהבנתי שהם לא הולכים לשים אותו באנימה לפני שיפודן) ובאמת שלא מצאתי דרך להנות מזה במיוחד... וכן, המתקפה של קאקאשי הייתה על הפנים. ואם אתה אומר שיש עוד כאלה... אז באמת חבל =S כי האנימטורים לא מתמודדים עם זה משהו חח. אולי אני אנסה לקרוא עכשיו את המנגה, אחרי שכבר ראיתי את הפרקים באנימה. נראה באמת איך זה. תודה =]

fay valentine

New member
אמממ. זה לא ממש כך. לפי באנימה, בכל אופן..

לפי האנימה (ומראים שם את אמא שלו ואבא שלו), אבא של גארה היה עם שיער חום. כמו של קאנקורו (שהוא די העתק של האבא). האמא שלו הייתה בלונדינית כמו הדוד שגידל אותו. לאף אחד שם במשפחה אין צבע אדום בשיער. וטאנוקי זה לא בדיוק דביבון. זה זן שהוא בין דביבון לשועל. הסבירו את זה באחד הפילרים... והוא בעל פרווה אדמונית. (טאנוקי גם מופיע בבליץ' במכתב שרוקיה כתבה לאיצ'יגו. היא ציירה לו שם טאנוקי והוא היה אדמוני). ואני כן זוכרת שמישהו בסדרה אמר שאת גארה מיזגו עם השקאקו עוד לפני שהוא נולד. מה שמחזיר אותי לשאלותיי. ומאיפה משיגים את המנגה?

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אז.

אני לא חושבת שמיזגו את שוקאקו עם גאארה לפני שהוא נולד, אלא איך שהוא נולד- כי כדי למזג את שוקאקו הקריבו את אמא שלו ואם הוא היה בבטן שלה באותו זמן הוא היה מת גם. אז. אבא עם שיער חום- גנים חום ובלונד שלא מופיע, אמא בלונד וג'ינג'י שלא מופיע... ג'ינג'י פלא? D: וטאנוקי זה כן דביבון, כי יש את העוזר הזה של מירוקו באינויאשה והוא טאנוקי, אבל יכול להיות שאת מתכוונת לפנדה אדומה
שגם די עונה על התיאור. ואת המנגה משיגים באינטרנט, מן הסתם. האתר שאני מורידה משאיר אצלו רק את הלינק לפרק האחרון, אז הוא לא יעזור לך. חפשי בגוגל.

o pie

New member
לפי איך שאני זוכר את זה

מיזגו אותו עם השוקאקו כשהוא היה בבטן של אמא שלו, ואמא שלו מתה בלידה. אבל זה זיכרון עמום...

לוחם 96

New member
דווקא תדעי

שלפעמים כשאמא בהריון מתה חס וחלילה כשהיא בחודש שמיני או תשיעי, מנסים בכל אופן ליילד את התינוק .

¥otamsh

New member
ברוכה השבה! D=

נחמד לראותך פה שוב. בכ"מ, התכוונתי לענות שאלו אכן שאלות מעניינות שהלוואי והייתה עליהם תשובה...אבל כבר קיבלת תשובה מענבר... D=

ANGELUSPIKE

New member
ברוכה השבה+עזרה

את יכולה להשיג את המנגה מהאתר‎ ‎ נארוטו פאן האמריקאי, פשוט תכתבי נארוטו פאן באנגלית בגוגל וזה ימצא לך את האתר, יש שמה את כל פרקי המנגה אאל``ט, האתר מתעדכן מהר מאוד עם תרגומים באנגלית, בערך יום יומיים אחרי שיצא הפרק, צריך להרשם, הרישום בחינם, מקווה שעזרתי. רואי.

lgmtk

New member
היי מיי! ../images/Emo23.gif ותודה רבה ../images/Emo9.gif

חזרתי ב-1 לאוקטובר והתגייסתי ב-7 :)) טוב שחזרת ^_^

למעלה