שלום חברה I'M HOME!!!!!

שלום חברה I'M HOME!!!!!

תקשיבו חברים ראיתי את הדברים ואת התגובות שרשמו פה כל חבריי לפורום ורציתי להגיד על כך מכיוון שאל דיברתי לתקופה דיי ארוכה בפורום אז ככה אני רוצה קודם כל להשתתף בהצעות לשיפור של שמעון חזק ואמץ אני משתתף איתך בתמיכה מלאה ! הוסיף ואומר כי הטכני יוכל ליהיות מקום טוב יותר רק מדבר אחד .. שאם יבצעו אותו החיים יראו שונה לגמריי דבר זה הוא ההתנהגות וההתיחסות של המדריכים לשוחרים ... לא אמשיך לקשקש את השכל הרבה על זה אבל אני יגיד שיש מדריכים שצריכים להעריך אותם במידה רבה על עבודתם עם השוחרים למרות שהם במיעוטם ובכלל עכשיו שהם עזבו ... אז אני לא רוצה לחשוב בכלל מה יהיה לשכבת י' שנה הבאה .. אבל איך אומרים חברה בכל חושך יש נקודת אור לא צריך להסתכל על הצד הרע שבטכני אלא דווקה על הדברים שגורים לנו השוחרים להנות שם .. (למרות שאני יודע שאין מציאות של דברים כאילו ...) ובאמת אני יוסיף תגובה על מה שאמרת שימעון לגביי השיחות עם המפקד בי"ס ..תיראה.. דוגרי אתה יודע למה לא עושים את זה ? מהסיבה הפשוטה קודם כל אל תאמין לכל התירוצים האחרים של חוסר בזמן והכל כי זה שטויות אולי לא יצא לו לבוא לכמה וכמה שיעורים אבל אם הוא רוצה הוא יכול להכנס לכמה שיעורים תאמין לי הסיבה היא כזאת פשוט מאוד יהיה עליו עומס עצום ! של דברים לשנות בבית ספר ככפי שאני מכיר את השוחרים ... אני אחד מהם .. יש הרבה מאוד תלונות ...והוא לא ידע איך לצאת מזה .. שוב אומר גם על הרמה ... וזה חשוב!!!!!!!!!!!!!!!! לפי דעתי צריכים לקבל בלי רחמים, רק את אילו שצריכים להתקבל ולא מעבר ! זה בדוק ...חבריי אם נקבל את כולם הרמה שלנו תיהיה מה שבאמת חושבים על הטכני ברוב המקומות בארץ ( חרטא )..וזה עדיין ניתן לשינוי ..אני יודע שהרבה בטכני רמה סבירה .. ודווקה כפי שהתרשמתי מהמיונים האחרונים לא קיבלו כל כך הרבה וגם עוד משהו לפי דעתי ניתן לקבל אנשים שרואים שיש בתוכם רצינות ושאיפות כי הריי אנחנו לא רוצים בכיינים שרוצים את אמא .. אנחנו רוצים חברה רציניים שידעו איך ליהיות בטכני ולהסתגל לתנאים .. וזה מאוד קשה.. תודה רבה על הקשבתם .. דיווח ישיר מעמוקטעת המבי"ס ...SEE YA!

MaStOoL15

New member
אני עולה לט' ובאמת היה קשה

להתקבל השנה לטכני שמעתי על המון שהיו תלמידים מצטיינים ולא הצליחו להתקבל אני במקרה התקבלתי ולפי דעתי זה המקום בשבילי למרות שחלק מהשוחרים מראים שיש פה ושם בעיות ואולי אפילו יותר מידי אני אומר שאני יוכל להסתדר אני עוקב אחרי ההודעות בפורום קורא אשמח אולי לקבל כמה טיפים לתחילת השנה....

Prince Yoni

New member
טיפים..

תראה בעיקרון אתה פשוט צריך לעשות רושם על המק"ס שלך - מדריך, להראותהתנדבות זה מאוד חשוב למדריכים, משמעת - כמובן בלי בעיות מה שאומרים לעשות - תעשה, לא לריב ולא להסתכסך, אמינות - מספר אחת בטכני!, תהיה אמין כלפי המדריך, אתה תראה תוצאות בהכל, אפילו אם לא אתה היית בסדר תודה! חשוב מאוד! שרשרו לו טיפים

יוני../images/Emo18.gif

בתור סוהר אני חייב להזהיר את המתקבל המסטול החדש אל הטכני, ממך. אתה פשוט יותר מדיי
תפסיק, תן לו להיות איך שהוא. מה שאמרת לא תקף לגבי המון אנשים, אלא רק לאנשים כמוך וכמו בוגז.

התנדבות ../images/Emo5.gif

בטכני רוב ההתנדבויות הן בשביל לנקות... "אני צריכה שלושה מתנדבים" "אתה אתה ו... אתה" "טוב גשו לרס"ר הוא יגיד לכם כבר מה לעשות" "אני צריך שבעה מתנדבים" "כל האיזור הימני של הכיתה" "אתם, הקורס של ראש הצוות בסיור לימודי בתוכנית של מני פאר, תחליפו אותם מחר במטבח" אל תתנדב בכזו מהירות, למדתי את זה על בשרי

MaStOoL15

New member
לא היה שווה את זה?

המדריכים לא אהבו אותך או משהו כזה?

ממש לא ../images/Emo31.gif

אף מדריך לא שווה את הכאבים שלי בסוף היום. למה לנקות? למה אני צריך שמדריכים יאהבו אותי בשביל שירותי הנקיון שלי? אני מנקה מקצועי? אני סבור שכל עוד בצורה רשמית (הצורה היחידה שנשארה) אני לא כוח עבודה זול ומנקה, יש לי הרבה יותר מה להציע מאשר שירותי הנקיון שלי. למה אני צריך שמדריכים יאהבו אותי בכלל? הרי במילא בהתפרצות של זעם מסיבותיו הוא כל מדריך יכול לתת לי תלונה. אז למה? הא?! "שוחרת מחורבנת" - את העריצה שלי

shimonev

New member
תראה

בשביל לשרוד בטכני אתה רק לא צריך להסתבך בצרות אתה צריך רק להקשיב בשיעורים וזהו כל הקטע של התנדבות זה מיותר המדריך שלך לא צריך את זה רק תעשה מה שאומרים לך וזהו

למעלה