שלום חבר'ה- עזרה

שלום חבר'ה- עזרה

יש לי כמה הצעות עבודה (וכמה מיונים), אני מעוניין לשמוע את עצתכם. הדברים החשובים לי- לדבר אנגלית, והרבה! שכר טוב(להגיע לפחות ל-4.5 נטו) 1.שירות לקוחות של אל על- הבנתי פחות או יותר מה הולך ליהיות במיונים שוטטתי בפורום, אז אחסוך מכם את הטרחה. בכל אופן, השכר נורא נמוך-20.5 לשעה- זו משכורת רעב! יש מישהו שעובד שם שיספר לי איך זה? 2.בודק בטחוני ללא נשק- ככל הנראה לא מטעם אל על. מישהו מכיר? 3.בודק בטחוני- מטעם רשות שדות התעופה. איך התנאים והעבודה? 4.בודק בטחוני בחו"ל- אני ממש רוצה להתערות עם דוברי אנגלית ובקהילה בינלאומית, מצד שני להצתחייב לשנתיים... יש מצב לצאת מזה לאחר שנה? אנשים יקרים,אני אשמח לתגובות,זה ממש חשוב לי. תודה.
 

neerlect

New member
מעט תשובות...

.שירות לקוחות של אל על- יש מישהו שעובד שם שיספר לי איך זה? לא עובד שם ולא עבדתי שם, אבל אם הכוונה היא לשירות הלקוחות הטלפוני, ולא לדיילות קרקע (יש כאלה שמתבלבלים...) אז זה בדיוק כמו לעבוד בכל שירות לקוחות אחר, רק שה"כרמל" היא תוכנה טיפה יותר מסובכת מרובם, ויש לך בונוס של עובד אל על, כרטיסי טיסה... המנהלת תוכל לענות על זה יותר טוב ממני. 2.בודק בטחוני ללא נשק- ככל הנראה לא מטעם אל על. מישהו מכיר? כנראה עבודת קבלן, לא מומלצת לרוב, אלא אם כן אתה סטודנט וצריך את העבודה. נצטרך יותר מידע בשביל תשובה יותר קונקרטית. 3.בודק בטחוני- מטעם רשות שדות התעופה. איך התנאים והעבודה? תנאים טובים, עבודה בסדר, יש פה מספיק עובדים שיתנו לך תשובה, עבודה שרוב האנשים אוהבים לשנוא, אבל מתמכרים בסוף.כרטיס טיסה בסוף שנתיים על 100% (לאירופה, תלוי באחוז המשרה) ואחרי 6 שנים, טראנס אטלנטי, לא תלוי. התחייבות לשנה במשרה מלאה ללא מגבלות, אח"כ אפשר לרדת. 4.בודק בטחוני בחו"ל- אני ממש רוצה להתערות עם דוברי אנגלית ובקהילה בינלאומית, מצד שני להצתחייב לשנתיים... יש מצב לצאת מזה לאחר שנה? לרוב לא, למרות שזה תלוי בקב"ט שמעסיק אותך, כמו גם המשכורת והמשמרות שתלויות בקב"ט. לכל תחנה יש את החוקים שלה ועל זה באמת שתצטרך לדבר עם שתי הבחורות המאוד סימפטיות בגיוס אל-על... הטלפון בטאגליינס או במאמרים. עזרתי?
 

uselessid

New member
......

. בודק בטחוני ללא נשק יכול להתחלק ל3 דברים - או מז"מ - משקפיף מזהה אתה עובד דרך ל.מ - 25 לשעה 150 אחוז בסופ"שים , 6 משמרות ביום , נסיעות ,ארוחות ביטוח מנהלים . סורקים - 28 לשעה - 150 אחוז בסופ"שים , 6 משמרות ביום , נסיעות ,ארוחות ביטוח מנהלים אבטחת שערים 23 לשעה 150 אחוז בסופ"שים , 6 משמרות ביום , נסיעות ,ארוחות ביטוח מנהלים . (סורקים ואבטחת שערים - עובדים דרך "האחים עובדיה" - ויש רק 3 משמרות ביום) התחייבות לשנה בכל אחת מהעבודות , זהו בגדול ... אפשר לשלב לימודים בזמן העבודה . אין אפשרות לרדת מבודקים בחו"ל אחרי שנה - יש קנס לא נחמד בעליל .... מצד שני זו אחלה עבודה ואפשר לשלב לימודים בחו"ל במסגרת העבודה .
 

uselessid

New member
תיקון...

לסורקים ולאבטחת שערים יש רק 3 משמרות ביום (בוקר צהריים ולילה )
 

AgeGen

New member
מז"מים - הסעות מהבית בכל שעה..

אבל אם אתה בא עם אוטו ההחזר לא משו.
 
למעלה