שלום חבר´ה!

BiGuy3000

New member
שלום חבר´ה!

היי, אני חדש פה. לא מזמן התחלתי להתעסק בענייני D&D וכאלו... אני מקווה שתקבלו אותי כפי שמקובל... BIGUY3000

BiGuy3000

New member
חיחי...

אגב, מישהו מכם יכול להמליץ לי על משחק מחשב של D&D שהוא ברמת משחק גבוהה?? תודה, BIGUY3000

Shmulikrazyy

New member
כל קשר ביני למשחקי מחשב הוא מקרי

אבל אם לא בדקת עדיין את Diablo II אז אולי כדאי שתעשה את זה. אם אני לא טועה אפשר לשחק בחבורה און ליין. כן, אני יודע, זה לא בדיוק יצא לשווקים אתמול, אני מבקש לא לקטול אותי.

BiGuy3000

New member
יש...

לך מושג איפה אוכל להשיג את כל הדברים שאני צריך למשחק D&D אמיתי (קוביות מוזרות, טבלאות, Monster Manual, וכו´...)? תודה רבה, BIGUY3000

ogmios

New member
נסה את החנות המקוונת של הפונדק

קישור מצורף למטה.

BiGuy3000

New member
אחלה...

יש שם את כל מה שרציתי. אם מישהו מוצא אתר עם מחירים עוד יותר נמוכים- שישאיר הודעה. תודה רבה, BIGUY3000

אתה מכיר את

Baldors Gate אל תיסקלו אותי עם כתבתי את זה לא נכון ( זה משחק יותר קרוב לD&D המקורי מאשר דיאבלו )

BiGuy3000

New member
כן...

ניסיתי להשיג אותו כבר כמה פעמים, אבל הוא כבר ירד מהמדפים... יועילו לי יותר שמות\כתובות של מקומות מהם אוכל לקנות פריטים למשחק D&D אמיתי (לא על המחשב, אלא על שולחן). אלו שמשחקים D&D אמיתי- תנסו להיזכר כיצד השגתם את הטבלאות\קוביות\Monster Manual וכד´ שלכם. תודה לכל מי שמנסה לעזור, BIGUY3000

את שלי השגתי מבאג בדיזנגוף סנטר

למטה, זמן קצר לפני שהמדפים שלהם היו מלאים בחוברות של FASA, שאחרי כמה זמן נעלמו לטובת חוברות FASA בעברית, ואז נעלמו כליל. מישו יודע מה קורה עם MECH WARRIOR בימים אלו?

snift

New member
בכנס ביגור

יהיו כמה דוכנים שבהם יהיה ניתן לקנות הכל .

למעלה