שלום חבוביי....

shabaz

New member
שלום חבוביי....

קוראים לי אלעד, והגעתי למקום הזה בעזרת ידידה, ורציתי לדעת אם תוכלו לנתח לי את כתב היד, כמו שניתחם לה <<אתם מכירים אותה..."למה???" הוא כינויה בפורום זה>> צירפתי לפה את הקובץ עם כתב היד שלי...

shabaz

New member
מקפיץ שוב

<<מוקפץ!!!!!!!!!>> -תדמיינו ג'יני כזה-

מילה1

New member
מקפיץ,מוקפץ

אבללמה אתה אתה לא מוסר חתימה ויד כתיבה? בכל אופן,אצא מהנחה שאתה כותב ביד ימין (אם טעיתי-נא להודיעני). מכיון שהכתב מעניין ובוגר יחסית לבן 15 וחצי (זה באמת גילך?) אתייחס לכמה דברים- נראה לי שיש כאן התגבשות של פוטנציה ח' בשילוב פוטנציה ד'. בכתב יש תסיסה,תנודיות לחץ,מחיקות רגוזות,זוית קהה ומהירות לטווח קצר, הנעצרת ונסוגה לאחור בזוית קהה וצרות משנית. רווחי המילים גדולים ותנודיים ואף "ארובות",אזור תחתי ארוך- חלקו בשיפוד חזק, חלקו גדום, שינון קל בשולי ימין, אזור עילי בלחץ חזק בקשת. יחד עם זאת פסקאות,פיסוק מדויק,היצמדות לשורות הישרות, הקפדה על קו מתחת ל"י", גודל האותיות די סדיר- זה הצד הרציונלי,אנאליטי מכל זה עולה לעיני דמות של אדם תוסס רגשית,יצרי מאד וחם-מזג,"פתיל קצר" מופנם לא מתחבר עם כל אחד וקשה לו להתקשר, חסר בטחון ועם תחושות קיפוח, אך תקיף,עומד על דעתו בעקשנות ואף "דוקרני" לעיתים קרובות. "זאב בודד", בקורתי מאד כלפי עצמו ואחרים. שונא לטעות, עקרוני, וכחן,לא פשרן, פרפקציוניסט. אינטליגנטי מאוד,יצירתי,זריז, תפיסה מהירה ויכולת אנליטית טובה, כושר טכני, מציאת פתרונות מעשיים לבעיות (מהירות כתיבה, פישוט, שימו לב ל"ע" בצורת Vמהירה,אזור תחתי>אזור עילי) שואף להגיע להשגים אישיים יחודיים. רואה את העולם כבלתי צודק, חלומו- לתקן את העולם והמין האנושי...

נועה יקירתי, כמדומני שפעם היית

כותבת נתוחים יפים מפורטים יותר, לא ? אל תפסיקי את עצמך. תכתבי קצת יותר, יהיה מעניין יותר.

מילה1

New member
יהיה נחמד

אם תוסיף חתימה שלך וגם אם תמסור באיזה יד אתה כותב. THANKS

ככה בהתרשמות אתה נראה לי שאפתן

ותחרותי בעל צורך חזק לנצח, רצוי ב "נוק אאוט" במלחמה כמו במלחמה, לא לוקחים שבויים ולא חומלים על החלשים, תמימים וטפשים. מנצלים נקודות תורפה ונכנסים דרכה במלוא העוצמה והאגרסיה. ואולי אתה דוגל בשטות דמוקרטיות לגיטימיות אך כאשר אתה מזהה מה קורה סביבך אתה לא מוכן להיות הפרייר והטפש היחיד, ושוב לא בורר באמצעים להשגת מטרותיך. חריפות ושנינות מסייעים להשגת היעדים, היעדר רגישות והתחשבות עלולה לקומם וליצור התנגדויות ושונאים. יכולת להפעיל מניפולציה כדי להעביר יריב ומתנגד לצד שלך. הנ"ל בהתרשמות ותחת עייפות, וסליחה מראש על טעויות.

למעלה