שלום זקוקה לעצה

libbie22

New member
שלום זקוקה לעצה

לפני שאני אספר את הבעיה אני אתן פרטים כלליים: יש לי חבר כבר שנה וחצי. הוא בן 27 ואני בת 23. אנחנו ממש פתוחים אחד עם השני ויש תקשורת טובה. במהלך הסקס אני גומרת רק מגירוי בדגדגן והכי מעצבן אותי שרק אני יכולה לגרום לעצמי לגמור. הוא באמת מנסה, ואני מנסה לכוון אותו אבל פשוט זה לא עושה לי את זה ובסוף אני גומרת ממגע היד שלי בלבד. אזרתי אומץ ודיברתי איתו על כמה שזה מפריע לי והוא אמר לי לא לדאוג, וזה טוב שאני גומרת. כמובן שהוא ניסה דרכים אחרות לענג אותי כמו ירידה, אך זה גם לא עוזר. העניין הוא שבשבילו מאד חשוב שאגמור וכך נוצר לחץ רב, וזה גורם לאקט להמשך הרבה זמן והוא נגמר לפעמים בזה שאני לא גומרת והוא לא רוצה לגמור לבד. אני קוראת פה הרבה סיפורים על איך שגברים גורמים לבחורות שלהם לגמור, אך אצלי זה לא קורה. רק להבהיר כמה דברים: כמובן שבן זוגי מאד משקיע ואני מאד נמשכת אליו, ואני מאד אוהבת לענג אותו. ויש בינינו אהבה גדולה. רק מה שקורה באקט עצמו, זה שהוא לא גורם לי פיזית לגמור דיי מתסכל אותי

emh

Member
המממ....

ברור שהלחץ והציפייה לגמירה בעצם הורסת לכם תנסו לא להתעסק בזה, לא לשאול אם גמרת... יש לי כמה רעיונות שאת יכולה לנסות, לקחת שליטה, תנסי לגמור בעזרת הגוף שלו: להתחכך על הרגל שלו, שהוא ירפה את היד ואת תשתמשי בה לאוננות, (אולי זה יעזור לו ללמוד את האופן שאת נוגעת בעצמך) או שתשתמשי ממש באיבר שלו לאוננות בדגדגן. התנזרות - אולי אם את לא תגמרי בסוף הסקס לבד, אז בפעם הבאה שתעשו סקס האורגזמה כן תגיע. (אולי יום יומיים או אפילו שבוע בלי סקס ואוננות יביאו את זה)

libbie22

New member
תודה לך

אני אנסה את הרעיונות שהצעת נקווה שמכאן תבוא הישועה:)

דעתי בנושא...

מקווה שבנות הפורום לא תקפוצנ עליי אבל דעתי היא שלא הגבר גורם לבחורה לגמור, זו היא שגורמת לעצמה לגמור. אסביר, יכול בקלות להיות מצב שהגבר הוא אותו הגבר, התנוחה אותה תנוחה והיום את לא גומרת מזה, אבל בעוד איקס זמן את כן תגמרי מזה, יש כאן חלק גדול לראש שלך, איך את מפרשת את המגע/גירוי/מחשבה. הוא צודק בזה שהוא אמר לך שטוב שאת גומרת, נקודת פתיחה טובה כי יש כאלה שלא... תכלס, עצתי, כמו משפט הפתיחה בספר בישול למרוקאיות "קודם כל תירגעי", אח"כ תמשיכו לעשות סקס בלי לחץ על לגמור, תסבירי גם לבחור שלך שלחץ מצידו ושימת דגש גדול על זה רק ירחיק את זה. מודעת או לא, אבל המגע שלך בעצמך, זה שמביא אותך לגמור הוא תולדה של היכרות ארוכת שנים, החבר שלך עדיין רחוק מהמצב הזה...תמשיכי בינתיים לגמור איך שאת גומרת, תנסי, בהדרגה לתת לו חלק בזב, בדגש על חלק, את והוא יחד וכך המוח שלך "ילמד" לצמד את שני הגירויים, עם הזמן והסבלנות אני בטוח שיש לך סיכוי טוב לגמור רק ממגעו של חברך. בהצלחה

libbie22

New member
אופס זה הניק של אחותי

אם אפשר למחוק את הניק שמעליי

למעלה