שלום ותתחדשו על הפורום

e f f i e

New member
שלום ותתחדשו על הפורום

יש לי חמוס כבר חודש וקצת בן ארבעה חודשים בשם נזק. יפיוף אמיתי. רציתי לשאול משהו בקשר לאילוף שלהם. אפשר לאלף אותם ללמוד פקודות מעבר ל"בוא" "דיי" ולענות לשם שלהם? ואיך אני בדיוק מאלפת אותו? נותנת לו אוכל או משהו כשהוא בא כשקוראים לו? כמו כלבים? תודה

Sweet Fantasy

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אילוף חמוסים לפקודות בסיסיות (בסיסיות לכלב) זה לא דומה.. החמוס מבין מי הבעלים שלו ולפעמים מגיב לשם כי הוא למד שאם אומרים מילה מסויימת פונים אליו.. כמו שאומרים "לא" מתכוונים למשהו רע את יכולה לנסות ללמד את החמוס בשיטת הצ'ופרים ללמד אותו שהמילה "בוא" אומרת שאם הוא יגיע אלייך הוא יקבל משהו טעים (הבעיה שאין ממש צ'ופרים שאפשר לתת לחמוס בכמות) לא מובטחת הצלחה כמו אצל כלבים אבל אפשר לנסות :).. חוצמזה.. ספרי קצת על עצמך.. בת כמה את? ומהיכן (אם בא לך) יש לך עוד חיות בבית? על החמוס שלך באיזה צבע הוא? האם הוא עבר חיסונים? האם את מתכוונת לסרס אותו? מאיפה רכשת אותו? וכמה זמן הוא אצלך..? וכל דבר אחר שעולה לך לראש וגם - את מומזנת למפגש פורום עם החמוס שלך ב19.10 פרטים יש בלוח אירועים ויהיו עוד השבוע :)

e f f i e

New member
אז ככה

אני אפרת בת 23 מת"א. נזק אצלי חודש וקצת, מקבל חיסונים...בנתיים קיבל משושה ומשהו נגד קרציות באוזניים. יש לי אצל ההורים כלבה שהיא ונזק לא מסתדרים-כנראה עניין של טריטוריה קיצר לנזק יש פרווה חומה שקצת מתבהרת בזמן האחרון. בקשר לסירוס אני עוד לא בטוחה אבל הוטרינר שלי אמר שגם ככה יש עוד זמן כי עוד לא גדל לו כ"כ מה לסרס... בכל מקרה-הנה תמונה של נזק דרך הבייתה מהחנות

Sweet Fantasy

New member
מתוק..

אוקיי אז כמה דברים 1. האם קראת על החמוס לפני? 2. אני רואה שבנסורת אם זה עדיין ככה מומלץ מייד להחליף מצע 3. בגיל 6-8 חודשים הם מגיעים לבגרות המינית ואז האשכים יורדים אני מציעה לך לקרוא פה בפורום מאמרים בנושא וללמוד הרבה נזק הוא בצבע סייבל כהה ובחורף הפרווה של כל החמוסים מתבהרת ובקיץ חוזרת למצבה הקודם וד'א, אנחנו פה נגד קנייה שך חמוסים מהחנות אבל לא יכלת לדעת.. במה את מאכילה אותו?

e f f i e

New member
קיבלתי כמה טיפים מהוטרינר שלי וגם

קראתי פה. נסורת כבר מזמן אין לו..החלפתי לו לסדינים ישנים וכל מיני ציפיות שהוא מתכרבל בהן. הוא אוכל עכשיו אוכל של גורי חתולים ומדי פעם חתיכות עוף בהמלצת הוטרינר מה באמת אפשר לתת לו בתור צ'ופרים? מהחנות נתנו לי חטיפים ארוכים כאלה של כלבים שעשה רושם שהוא אהב... וגם אילו צעצועים מומלצים? יש לו כדורים מפוזרים בבית, כריות ישנות וצינור ביוב pvc שהוא מזדחל בו

Sweet Fantasy

New member
תשובות

לפני התשובות.. איזה אוכל בדיוק? ועוף, מכובס? תוכלי למצוא ב"שאלות נפוצות" למעלה צ'ופרים שאת יכולה לתת בקשר לחנות חיות החטיפים המומלצים הם חטיפים לחתולים ולא לכלבים צעצועים את יכולה לתת כל דבר קשיח שלא ניתן לקריעה\שבירה לא מומלץ צעצועים מצפצפים למשל שניתנים לקריעה מהירה ואז בליעה בובות מומלץ להוציא להם את העיניים והאף ודברים מספוג גם לא מומלציפ הצינור הוא אחלע דבר.. את יכולה לקנות לו קונג (מזוייף הוא פחות יקר) אפשר לתת לו לשחק בתוך שקית ניילון אבל רק בהשגחה בטאגליינס יש "ארטיק לחמוסים" זה הלהיט בחודש :).. וזהו אני חושבת.. אני אשמח לענות על עוד שאלות

Twinsen2005

New member
היי E f f ie :)

ברוכים הבאים, גם אני חדש פה :) יש לי חמוסה קטנה שהבאתי לפני 10 ימים (וואוו זה מרגיש כמו יום)... נזק נראה חמוד ברמות קשות, בן כמה הוא? אני מנסה לעשות השוואה בגודל לחמוסה שלי, היא בת חודש וחצי ... והנה תמונה שלה... איך את מסתדרת עם הריח?

Sweet Fantasy

New member
הוא בן 4 חודשים

והתמונה היא כשהוא בן חודשיים וחצי אם אני לא טועה או 3 חודשים.. בקשר לריח ריח הזכרים מריח מכו הנקבות עד כשהם מגיעים לבגרות מינית ואז הוא נעשה יותר גרוע.. אז כרגע הם מריחים אותו דבר, אתה לא מצליח להתמודד? חח..

Twinsen2005

New member
האמת?

מי שמשחק איתה, בדרך כלל טוען שיש לה ריח "מסריח", אני אישית מרים אותה ומסניף לה את הצוואר ומתלהב שיש לה ריח של גורים ואני חולה על הריח הזה... אני חולה על הריח הטבעי שלה (חחח לא של הצואה ולא של השתן).. מאז שהיא כאן כל יום אני שותף לה את הכלוב! כל יום! אבל כמו שאמרתי, הוא השתלט על החדר לגמרה, ככה שהכל מריח... וחוץ מההערות המעצבנות של אנשים לי אין בעיה... קשה לי להאמין שהעיקור העתידי ישפיע על הריח? זה משמעותי עד כדי כך? אחרי הכל זה הריח הטבעי שלה לא? אם כן אני מסיר לה אותו עכשיו חחחחח סתם סתם.. היא מותק... אני כבר מפנטז על להביא לה חבר... חי חי חי...

e f f i e

New member
איזה הענות מהירה....

(לפחות יחסית לפורום של החיפושיות...) כרגע הוא מקבל אוכל של pro plan ראיתי שהוא נמצא במומלצים וכשהשק יגמר אני אתייעץ עם הוטרינר אם להמשיך באותו סוג או לגוון ועם מה. הריח...אוווו הריח...אין מה לעשות. מסריח. אבל הכלוב עובר שטיפה פעם בשבוע...את החול בארגז מחליפים כשצריך, הסדינים עוברים כביסה ומאווררים את הבית בכל הזדמנות. הפרוייקט הבא הוא לעשות לו פינת משחקים במרפסת ככה ששם הוא יבלה את רוב הזמן שלו בחוץ באזור יותר מאוורר. בגדול לריח התרגלתי מה גם שאני שוקלת סירוס בעתיד בתקווה שזה יעזור.

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo127.gif

סירוס זה אחלה רעיון מעבר לריח. חשוב שאם תשימי אותו במרפסת לזכור לאטום אותה טוב ולמגן
בקשר לפרופלאן זה אוכל מצויין את לא חייבת להתייעץ עם הוט' בכל פיפ :) (למרות שזה לא מזיק) את יכולה לקנות כעיקרון כל אוכל לגורי חתולים איכותי ולבדוק שהאחוזים שלו הם - חלבון (30-35%) ושומן (15-20%) (לגורים הכי מומלץ לפחות 18% שומן ו32% חלבון) ד'א התשובה נלקחה "משאלות נפוצות" הצצת שם? אולי יש שם דברים שיעזרו לך בהצלחה

ש12

New member
איזה חמודה היא

היא כל כך קטנטונת ממממממתוקה היא כל קטנה עד שבא לי למחוץ אותה בחיבוקי איזה מותק

k o d u

New member
הצבע של נזק ../images/Emo47.gif

נקרא סייבל. דרך אגב, נזק זה השם הכי מתבקש לחמוס

אני אשרשר פה תמונה של ג'וני בוי שלי

מיכלוש אני מנסה לעלות את התמונה לגלריה והוא לא מאפשר לי.. ניסיתי כמה פעמים ופשוט לא עולה.

Sweet Fantasy

New member
התמונה

הועלתה לגלרייה שלך פעם הבאה אם לא הולך תנסי לסגור את הדף ולהכנס שוב מחדש ופעם הבאה שאת מכניסה הודעה שלא קשורה לנושא בבקשה תכתבי בכותרת "נצל"ש" תודה :)
יום טוב

אוקי מאמי תודה רבה ו..

מה זה נצל"ש?!?!?! ובקשר לתמונה ניסיתי כמה וכמה פעמים ופשוט לא הצליח.. יום מקסים מאמי

Sweet Fantasy

New member
אה זאת את?

עם הניק הזה? כמה ניקים יש לך?! הספקתי לספור 3... נצל"ש = ניצול שירשור

למעלה