שלום ושאלה

shanaya2

New member
שלום ושאלה

אחלה פורום, עיינתי לא פעם. יש לי שתי שאלות, אחת יותר מביכה מהשניה אבל היי, יש פה נשים... קודם כל התחלתי גלולות לפני חודש וחצי (בת 21, נרתעתי מכל העניין הכימי הזה הרבה זמן) והסופר גניקולוג שלי לא סיפר לי שצריך לעשות הפסקה בין חפיסה לחפיסה על מנת לקבל מחזור(הייתי בטוחה שזה משו מדוד שקורה מעצמו אחרי איקס גלולות), מה שאומר שחודשיים לא אקבל מחזור, האם זה סביל לגוף? שנית, ואני יודעת שבחורה בגילי אמורה להכיר את האנטומיה הגופנית, יכול להיות שפספסתי שיעור בחינוך מיני. שפתיים פנימיות- לא שוות בגודלן? או שזה יוצא דופן אצלי? מממ, וחג שמחח

ארטימיס

New member
שלום לך ../images/Emo13.gif

על השאלה הראשונה קשה לי לענות לך כי אני לא ממש מבינה בזה.. ממליצה לישאול את הרופא
ולגבי שאלתך השניה.. אממ.. אצל כל אחת המיבנה שם אחר.. השפתיים הפנימיות לא חייבות להיות באותו הגדול. יש ויש. את לא יוצאת דופן מהבחינה הזו
חג שמח גם לך!!!

אני יודעת ש..

יש נשים שלוקחות שתי חפיסות בכוונה כדי לדלג על וסת אחת, ונכון שזה לא מומלץ וזה מיותר, אבל עובדה שזה אפשרי.. כנרגע זה לא משנה לך כי את כבר עשית את זה, אבל כדי שתדעי להבא זה פשוט לא מומלץ. ולגבי השאלה השניה זה בדיוק כמו גל איבר זוגי שיש בגוף שלנו! גם החזה שלנו לא זהה, וגם הנחיררים שלנו לא סימטריות (תבדקי..
) זה נורמלי לחלוטין!

ellulli

New member
אז ככה,

בקשר לאסימטריה זה נורמלי לחלוטין כמו שאמרו לך כבר לפני. בקשר לשאלההראשונה, את לא תמותי מזה.. זה לא מומךץ כי ככה הגופ מקבל מינון כפול של החומרים המצוים בגלולות, אבל זה גם לא יהרוג אותך. יכול להיות שהמחזור, כשתקבלי אותו, יארך יותר זמן ויהי חזק יותר, מלווה בכאבים חזקים יותר - אבל יכול להיות שלא.

שלום לך ../images/Emo140.gif

לגבי הראשונה, אני האחרונה שמעוניינת להבין בגלולות
לגבי השניה, שפתיים פנימיות לא שוות בגודלן-לגמרי לגמרי רגיל. ממש כך
את מוזמנת להסתכל בקישורי הפורום, יש שם אתר כזה שמציג כל מיני אברי נשים, כדי לראות איך זה נראה באמת... חג שמייח גם

tryme 2 m

New member
לגבי גלולות....

צר לי...לא יכול לעזור. לגבי השוני בגודל - כפי שהחזה שלך לא שווה בצורתו ובגודלו...כפי שכפות ידייך ורגלייך לא שווים בגודלם ובצורתם...כך שפתי הפות...לא תמיד שוות בצורתן, אורכן, בשרניותן, צבען...את לא יוצאת דופן...יש כאלה שזה מורגש אצלן וכאלה שלא.

למעלה