שלום ושאלה

aurora0

New member
שלום ושאלה

אני חדשה בפורום ובנושא, אז קודם כל שלום לכולם! הייתי רוצה לראות הילות של עצמי ושל אנשים סביבי. אם מישהו מסוגל לעשות זאת או יכול לכוון אותי להתפתחות בנושא- ספרו לי בבקשה. אם זה המקום הלא נכון לשאול זאת, ועליי לנסות בפורום אחר- אשמח להכוונה. תודה מראש אורורה

שלום לך וברוכה הבאה!!!

שלום לך ידידתי החדשה! אני שמחה שהגעת לפורום הזה. את נמצאת במקום הנכון. בכל אופן לא אני זאת שיכולה ללמד אותך לראות הילות. אני מסוגלת להפנות אותך למומחית שתלמד אותך איך עושים את זה. כנסי למייל שלי השאירי פרטייך ואני מבטיחה לך בלי נדר לחבר אותך למדריכה הרוחנית. [email protected] הרבה אור ואהבה אין סופית ללא תנאי וללא גבול. מיכל

אורורה...

עדיין לא שמעתי על מישהו שהצליח לראות את ההילה של עצמו.. אבל של אחרים... יש טכניקה דיי פשוטה... אבל לא אתאר אותה בפורום ... האמת היא שיש אפילו טכנולוגיה לצלם את זה... ולא, לא מדובר על טכנולוגיה חדישה מדובר על מצלמת שנקראת ``קירליאן``. ספר על הנושא?! מממ - יש לי אחד.. עם צילומים אפילו... לשכאמצאנו אכתוב לך עליו... אבל לא יודעת ניתן להשיגו בארץ... (קניתיו בלונדון).

אלדד-ב

New member
ידי אור

שלום לך aurora0 הייתי ממליץ לך על ספר מיוחד, מאד מדהים בפשטות המילולית שלו מחד ועמוק מאד בתכנו מאידך. הספר מסביר לנו איך להתחבר לכל המתנות העל חושיות בעולמנו בשפה ברורה ובעזרת ציורים מפורטים. הקריאה בספר זה שינתה את כל גישתי לנושא הרוחני ועדיין משנה כל רגע ורגע... הספר נקרא ``ידי אור`` של ברברה אן ברנן (בהוצאת מרקם). אני ממליץ לך בחום לגשת לחנות הספרים הקרובה ולעלעל בו. אם תרצי לרכוש אותו, אוכל לומר לך את המחיר הטוב ביותר שאני מצאתי (הספר יקר יחסית). בחמלה ואהבה אלדד

למעלה