שלום-ושאלה....

קשקה

New member
שלום-ושאלה....

לפני השאלה אני חייבת להתוודות שאני קוראת את הפורום בשקיקה ומאוד נהנית ומחכימה ממנו.. שאלתי היא:לפני הריון-האם מומלץ להשתמש באי-אלו צמחי מרפא,לקבל איזשהו טיפול (מלבד חומצה פולית שהתחלתי ליטול)... אני בחורה בריאה ,בד"כ.לעניות דעתי (ודעתי בלבד)הדבר היחיד שיש לי זה קנדידת המעיים (לא נבדק אבל כל הסמיפומים מצבעים על כך...)-כמה חשוב לטפל בזה לפני הריון,והאם בלי שום קשר לזה,חשוב ליטול עוד מני ויטמים/מינראלים וכ´ו... תודה מראש

טיפול אלטרנטיבי והריון

ערב טוב, אני שמח כי את מבקרת בפורום ונהנית, מתי את מתכננת להיכנס להריון? למה את רוצה לקחת צמחי מרפא? האם את חולה? את מספרת כי יש לך סימפטומים של קנדידה ולכן יש צורך לטפל בנושא בצורה מקצועית. מומלץ לפני ההריון לקחת ויטמינים כדוגמת פרנטל וחומצה פולית, ולא פחות חשוב, להחליט האם את רוצה ליווי של מטפל/ת במהלך ההריון. ניתן לעזור בחיזוק הרחם, בחילות והקאות, חולשה,קנדידה ועוד... מקווה לפוגשך כאן גם בעתיד שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית.

אני ממליצה על פרנטל

זהו מולטי ויטמין מאוזן ועדין המכיל את כל הויטמינים והמינראלים שהגוף זקוק לו ( בנוסף לחומצה הפולית) , ניתן לקחת את הפרנטל לאורך כל תקופת ההריון וגם בתקופת ההנקה. לגבי הקנדידה.. יש לה נטיה לפרוץ בהריון.. מה גם שאז הכי קשה לשמור על תזונה נכונה דלת שמרים ופחממות ריקות.. מצד שני הטיפול בקנדידה הוא ארוך ומתיש - השיקול הוא שלך ותלוי בתוך כמה זמן את רוצה להכנס להריון , וכמה כוח רצון ויכולת התמדה יש לך.. ככלל תמיד כדאי לסגור קצוות לפני הריון , במיוחד הריון ראשון - כיוון שעדיין לא ממש ידוע איך הגוף שלך יגיב ל " טראומת" הלידה ועד כמה הוא יחליש אותו.. בהצלחה, והריון קל ונעים יעל

גם הויטה מאם טוב יש הרבה

מולטי ויטמינים, עדיף שתלכי לסופר פארס כי שם יש להם את רוב החברות (או לפחות יותר מאחת). מזל טוב למפרע

קשקה

New member
תודה תודה../images/Emo39.gif

לגבי הפרנטל-הכוונה היא למולטי-ויטמין של סולגר??כמה לקחת ממנו?אחד ליום?שניים? חומצה פולית-כרגע אני נוטלת כדור אחד ביום של 400 מ"ג,האם המינון הוא בסדר?..ועוד שאלה-(וואו,אני נשמעת לחוצה,הא??,טוב-האמת היא שזה נכון..פתאום התעוררה לה היידשע מאמא ששבי,ואני אפילו לא ידעתי שהיא קיימת...)לגבי הקנדידה-לא מזמן העתקנו את מקום מגורינו לארה"ב,עוד לא לגמרי התיישבנו(כלומר עוד לא ממש מכירים את עניין הרופאים פה..(בין היתר) בהנחה שאני רוצה לטפל (לבד) בקנדידה (שאני די בטוחה שיש לי)מה אני צריכה לעשות? כמה זמן זה יקח? והאם במקביל ליטול גם את הפרנטל והחומצה הפולית??? המון תודה אה,ולגבי השאלה האם הייתי רוצה ליווי של מטפלת בהריון? נו,בטח שהייתי רוצה-איזו שאלה..העניין הוא שאני לא בטוחה שאני אמצא פה מישהי כ"כ מהר... נראה לי שאני אעזר בפורום הנפלא הזה והכל יהיה בסדר...

yoelnd

New member
מולטי להרות - אומגה 9 חודשים

אם כבר הזכירו שמות אני ממליץ על אומגה 9 חודשים מחברת אלטמן היות והוא נלקח 1 ליום ומכיל ריכוזים סבירים מכל הבא ליד..... במקום 2 - 4 כדורים מסולגאר או ויטה מאם של KAL וגם על זה צריך לחשוב.....

קשקה

New member
מק../images/Emo78.gif-מי יוכל לענות לי

על ההודעה שתחת הכותרת "תודה תודה"??? עוד תודה אחת למפרע..
קשקה

למעלה