שלום ושאלה...

Vintage

New member
שלום ושאלה...

אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל נראה לי שכן... אני מחפש איזה שהוא דגם של מסמך להפצה בתוך חברה לגבי מה מותר ומה אסור לעשות במחשבי החברה , משהו סטנדרטי שמן הסתם אני אערוך בהתאם לצרכי החברה שבה אני עובד. תודה מראש על העזרה.

CMD

New member
תגובה..

עדיין לא נתקלתי במסמך כזה. אבל אני מציע לך ללכת לחפש באתר/מנוע Google, www.google.com, בהצלחה.

mmm

New member
RE:

שלום, לפני שאתה כותב מסמך כזה עליך לבדוק אילו קריטריוני אבטחה אתה מיישם במחשב- או תיישם, למשל האם יש פיירוול בין הרשת לאינטרנט, האם אתה מיישם פוליסת אבטחה בווינדוס(איזו יש לך אקס פי, 98, 95, NT)- הפוליסה יכולה לפתור לך חלק גדול מהבעיות, וגם לקצר את המסמך שיהיה עליך לכתוב. למשל לבטל את האפשרות לפתוח חלון RUN במחשב, או לנטרל אפשרות להריץ ICQ, אפשר גם לחסום את התוכנות- ICQ וכו´ דרך הפיירוול. אפשר לנטרל אפשרות של גלישה לאתרי סקס(רצוי שאפשרות זאת תהיה כחלק מהמסמך שתכתוב)- אפשר להוריד תוכנה שלא תאפשר גלישה לאתרי מין, באותה ההזדמנות לבטל אפשרות להשתמש בALT- CTRL- DEL יחדיו, כמדומני האפשרות הזאת כיימת כחלק מפוליסת האבטחה בווינדוס 98,ובNT. תוכל לקרוא עוד על פוליסות באתר של מקרוסופט. באשר למסמך עצמו- המסמך צריך להכתב על ידך- מה לדעתך מותר ואסור, מה יכול להפריע לעבודה חלקה בחברה, האם כדאי לאפשר תוכנה זאת או אחרת- רצוי להתייעץ, או להזמן אדמין רשת או טכנאי מחשבים על מנת לעזור, ולייעץ חשוב להריץ פיירוול אם יש גישה לאינטרנט(והייתי ממליץ גם אנטי וירוס- שסורק ספריית אימייל מרכזית- דהיינו מסיר וירוסים מאימיילים לפני שהם נבדקים אצל העובדים). רצוי גם ליישם פוליסה- יש עובדים שלא יהינו לציית למסמך, הפוליסה תמנע מרובם גם לבצע את זממם. אולי תוכל למצוא עוד מידע במנועי חיפוש. כגון Google.com´ Google.co.il´ Walla.co.il´ Tapuz.co.il

למעלה