שלום ושאלה

client

New member
שלום ושאלה

בוקר טוב, בעקבות הפסקת חשמל וחידושו, נפגע המחשב הנייד שלנו. הדיסק הקשיח סיים את חייו. עד שאראה שקל מחברת חשמל (אם בכלל), אני מחפש מקום היכן ניתן לרכוש דיסק קשיח למחשב IBM ThinkPad x20 הבנתי שגם יש מגבלה באיזה סוג/גודל אוכל לרכוש. אשמח לקבל עצות

bar666xp

New member
לפי לנובו....

Hard disk drive 10GB Hitachi 08K9550 Hard disk drive 10GB IBM Jasper 27L3440 Hard disk drive 20GB Hitachi 08K9548 Hard disk drive 20GB IBM Jasper 27L3441 http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/MIGR-4NRNTP.html איזה היה לך? בעיקרון אאל"ט כל 2.5" PATA צריך להתאים לו... ובתנאי שגודלו הפיזי והפינים/מחבר יהיו זהים. אגב הוא עדיין מספק את הצרכים שלך?

client

New member
ת:

ראשית תודה. רכשתי את המחשב בדיוק לפני חודש ושלוש שנים. עם תחנת עגינה קבועה וכן תחנת עגינה ניידת המכילה את כונן ה-CD ועוד. למעשה אנו מבצעים בו שימוש של גלישה, אופיס וכן הורדות באי מיול (כולל צפייה בחיבור לטלויזיה).. למה? יש לך משהו להציע... יש לו בעיה בציריות של המסך - אבל זה איננו משהו קריטי. אני מניח שאגש למעבדה של IBM לרכישת HD והחלפתו. התקנה אעשה לבד.

bar666xp

New member
סתם הייתה התעניינות איך מסתדרים כיום עם...

דיסק קשיח של פחות מ80G אני עם מחשב גם בין מעל 3 שנים אבל HDD 60G ואני ממש כבר משתגע מהחוסר מקום בHDD.... ויש HDD 250G חיצוני ויש עוד שימוש ב250G שבשולחני דרך הרשת... אבל יש דברים שאני חייב על המחשב עצמו ואיפה מכניסים את כל זה...

למעלה