שלום (ושאלה)

המוזרה

New member
שלום (ושאלה) ../images/Emo168.gif

טוב, קודם כל נעים מאד. אני דורית רק היום נכנסתי לפורום הזה, לא יודעת למה. אני חובבת ג'אז מזה שנים, לא פספסתי ולו פסטיבל אחד באילת, אני גם שרה ג'אז. אוהבת גם מוזיקה ישראלית. עד כאן כרטיס הביקור אתמול הגיעה לידי תכניית הפסטיבל, ורק רציתי לשאול - על איזה מופע לא תוותרו?

shykedmi2

New member
לא שאני הולך, אבל...

הקונצרט הכי טוב לטעמי השנה, לפחות מבחינת שמות, הוא הדואו של מירוסלב ויטוס וג'ון אברקרומבי. שני ענקים שחבל להרחיב עליהם את הדיבור. צריך להיות מצויין. דווקא יש פסטיבל מצויין השנה לדעתי.

Jazzy Roy

New member
שלום לך !

היי דורית ! ברוכה הבאה לפורום! אני הולך השנה לפסטיבל, והמופע שאני הכי מחכה לו הוא "מינגוס ביג בנד" זה ההרכב הכי מפוסם בניו יורק זה צריך להיות ממש טוב !! אני ממליץ בחום ! ביי ביי, רועי :)

המוזרה

New member
אהלן..

אני אראה את רוב המופעים.. כל שנה אני רואה כמעט הכל, ובהחלט מחכה למינגוס. ראיתי אותם בניו יורק. אני שואלת כדי לדעת אם יש משהו שאני לא מתכוונת לראות ואולי אני מפסידה משהו ..

אפרתי69

New member
המלצות...

באמת לא להחמיץ את ויטוס ואברקומבי וגם את מינגוס ביג בנד אבל אני ממליצה גם על הסווינגל סינגרס... גם אני שרה ואני מאד נהנת לשמוע הרכבי אקפלה... זה הכל! באמת נשמע שיש פסטיבל מצויין השנה!

kislevorr

New member
בהחלט נכון

מינגוס והסווינגל סינגרס! מינגוס - שמעתי עליהם המון,אני חייב ללכת סוינגל סינגרס - אני שומע אותם די הרבה,יש לי את כל התקליטים הישנים שלהם (כן,תקליטים,לא יודע למה), שהם הכי טובים.

דוייק

New member
בבע!

לא הייתי פה די הרבה זמן...לא נורא:) שייקה! מה המצב?!(אני יודע שזה לא צ'אט...אבל תסלחו לי טוב?) אממ... גם אני חושב בערך אותו דבר: ויטוס, מינגוס, סווינגל,", אז ג'יימס מודי שנשמעים לי כמו ההועות היותר מרכזיות של הפסטיבל הזה. דווקא הייתי רוצה להפנות את תשומת לבכם להרכב ישראלי ששמעתי עליו תשבוחות רבות! שמו של ההרכב הוא "שביעייה חיפאית אם אתם כבר פה כדאי לבדוק את ההרכב הזה. מצטער על הניסוח העילג... אני פשוט עייף.

shykedmi2

New member
בהחלט!

השביעיה החיפאית הם הרכב לא ייאמן. המתופף שלהם הוא חתיכת גאון - יוני הלוי. מי שעוד לא שמע אותו, חייב ללכת ולשמוע. ובכלל ההרכב הזה הוא ענק, ענק, ענק. לא לפספס. ועידו - אני מרגיש מצויין, תודה רבה.
ואתה? נדבר באייסיקיו.

m o r i n k a

New member
וואו... כמה זמן שלא ביקרתי :)

בכל אופן... אז הנה מקום אופטימלי לצעוק בו : "ייייייששששששש" גדול... כי יש לי ג'אז זהב!!!! ווווווויייייי אז אני מתכוונת לראות כמעט את כל ההופעות ( מה שהייה שווה כמובן ) אני שמחה... ומתרגשת בעיקר לקראת הסווינגל סינגרס, מינגוס ביג באנד ומיס לאמפר... ( הזמרת המקורית במחזמר שיקאגו...)וווייהיייי זה היתרון החחיד לגור בחור הזה! פסטיבל הג'אז האגדי...:)

Sir_Oscar

New member
השביעיה החיפאית!!

ראשית, שלום וברוכה הבאה... כיוון שאני מכיר טוב את השביעיה החיפאית אין ספק שלא אפספס אותם, במיוחד מאחר וזהו מופע הפרידה שלהם
אגב, השביעיה החיפאית עומדת להופיע גם במיילסטון (מבצר שוני בנימינה 046388760) במופע חגיגי יום ו' 22.8.03 22:00 שביעייה חיפאית מופע פרידה אולג ניימן- סקסופונים וקלרינט ירון סמיט- סקסופון טנור טל פדר- באריטון הורן אורן אבני- גיטרה אבירן בן נאים- פסנתר, חצוצרה ואלרי ליפץ- קונטרבס יוני הלוי- תופים רגע לפני התפזרות החבורה לתפוצות, ולרגל ההשתתפות בפסטיבל "ג'אז בים האדום", תקיים השביעייה, והפעם בהרכב "מלא", מופע פרידה חגיגי ומרגש בו יבוצע מיטב הרפרטואר. הכינו ממחטות.

למעלה