שלום וערב טוב

respecto

New member
שלום וערב טוב

אני סטודנט לחשבונאות שמתלבט אם לקנות מחשב נייד או נייח, והגעתי להחלטה : לקנות מחשב נייח ומחשב כף יד. עכשיו נוצרה לי בעיה חדשה, ואני מקווה שבפורום מישהו יוכל להמליץ לי על מחשב כף יד שיהיה עם אינטרנט (אין צורך בGPSׂ), שתהיה לו בטריה חזקה, חיבור USB (אם יש כזה), וגם שאוכל לשחק בו משחק שנקרא מנג'ר (כדורגל) וגם חיבור א"א או bluetooth אם תוכלו לעזור לי אני אשמח ואם לא תודה בכל זאת אוהד

לדרישות שלך...

יתאימו הרבה מאד מכשירים. כוון אותנו קצת יותר לגבי שימושים (קריאת מסמכים, עבודה עם מייל, נגן מדיה וכו') ומה התקציב ונוכל לסייע יותר.

ירון316

New member
בקשר למנג'ר...

בזמנו הצלחתי להתקין WIN95 על הפוקט עם מסמך מהאינטרנט ולהריץ מנג'ר 93-94 לאט מאוד, אבל זה לא פיתרון ומשחקי המנג'ר לפוקט עלובים. אל תבנה על זה...

respecto

New member
אנסה לחדד, ותודה

קודם כל תודה לעונים... קצת אחדד בעצתו של מר בורשטיין. אני מעוניין בעיקר באינטרנט ברמה גבוהה, מבחינת מהירות ומבחינת נוחות גלישה. כשאמרתי USB התכוונתי לא רק לכבל שמתחבר אלא האם ישנה אפשרות לחבר מכשיר DOK במקרה הצורך ישירות למחשב כף היד. בנוסף אני רוצה שהבטריה תספיק לפחות ליומיים של עבודה ו/או אפשרות לעבוד עם שנאי מחובר ללא צורך בכיבוי המכשיר. חשוב שיהיה מסך טוב שלא יהרוס את העיניים. לגבי האינטרנט הייתי רוצה שתהיה אפשרות לחבר אותו לחיבור קווי אם אני בבית ואז הגלישה תהיה יותר מהירה (לדעתי) ונוחה. לגבי המשחק מנג'ר ממש הייתי רוצה אבל הבנתי שאין יותר מדי סיכוי בטוח שפיספסתי אפשרויות נוספות אבל הכי חשוב האינטרנט.... האם האינטרנט במחשב כף היד נראה כמו במחשב רגיל? תודה רבה רבה לעונים אוהד

BravoMan

Active member
מה שאתה צריך זה UMPC

האינטרנט במחשב כף יד הוא לא כמו במחשב רגיל. נכון לאכשיו אין תוכנה שעושה את כל מה שהIE השולחני או חלופיו עושים. אפילו התוכנה החזקה ביותר לפוקט אינה מסוגלת להתמודד עם FLASH ועוד כל מיני תוספות וסקריפטים מיוחדים באתרים. כמו כן, לא קיים (למיטב ידעתי) התקן המחבר מחשב כף יד ישירות ל ADSL או כבלים. גם מספר דגמים בעלי USB HOST (שזה מה שדרוש עלמנת לחבר DOK) מאוד מאוד מצומצם. למעשה אני אפילו לא זוכר אלו דגמים חדישים יש, רק שני ישנים FUJITSU LOOX 720, ACER N30. במקרה דווקה לLOOX יש מסך טוב. לגבי הסוללה, היא מחזיקה כ4 שעות של עבודה מעומצת בכל המכשירים. לעבוד כשאתה מחובר לחשמל גם תמיד אפשר.

למעלה