שלום וערב טוב !

שלום וערב טוב !

ברצוני להגיד לכם שהיום היה לי אומץ לספר לחברים טובים על נטיותיי והתפלאתי שאחד מהם היה סבבה וסיפר שאפילו שהוא היה בחו"ל, היתה כנסייה של בנות וכנסייה של בנים שבכל אחד ואחת מהם חיתנו שם זוגות חד-מיניים . לפני הפגישה הזאת שהיתה אני סיפרתי רק לחבר אחד על שאני אוהב בנים . ושאר החברים שמעו את זה מחברה שאני האמנתי בה וסיפרתי לה ראשון ואמרתי לה שלא תספר, והיא הלכה וסיפרה . ורק היום בערב סיפרתי את האמת הכל !!! אני מאוד שמח שהם קיבלו אותי כמו שאני והבטיחו שלא יספרו לאף אחד. כמו שמשהו אמר לי , שיותר טוב שתאמין בבנים סטרייטים מאשר להאמין לבנות . בנות = שקרניות , בנים = אמיתיים . לילה טוב לכולם , מקווה שגם לכם בעזרת ה' אנשים יגלו קצת אהבה כלפיכם ולא שנאה . תשמרו על עצמיכם

אח שלי, אתה גיבור!

שמח שאתה גאה על ההישג. מגיע לך. גם אני גאה בך, מאד. (ההכללה שעשית "בנות=שקרניות, בנים=אמיתיים" - מכוערת, סקסיסטית ופוגענית) שמור גם אתה על עצמך, שבת שלום

dkey

New member
יציאה מהארון מאפשרת חיים נורמליים

אגב, אני מכיר מקרה הפוך בו דוקא בן הוא שהפיץ מיד על אף שנתבקש לא לעשות זאת. ועוד אגב, טוב שיש קשקשנים כאלה כי הם עושים שירות נהדר ומקצרים לנו הליכים ומכריחים אותנו להתמודד ולא לברוח. ככל שכולם ידעו מהר יותר, איכות החיים משתפרת משמעותית.

יום.

New member
זה בסדר גם העם שלכם לא משו.. ../images/Emo8.gif

מזל טוב אני מאוד מקווה שהוקל לך ושמחה על כך שהחברים שלך הוחיכו עצמם כחברי אמת!

למעלה