שלום וערב טוב..

פפיטה

New member
שלום וערב טוב..

למרות ששאלתי כללית ביותר אני מקווה לקבל תגובות ולגבש לי תשובה.. אני בחורה בת 17.5 וכבר תקופה דיי ארוכה שמשהו מושך אותי להתענין באומנויות הלחימה השונות. אין לי שום רקע, נסיון וידע. יש לי זמן ורצון ללמוד משהו חדש. אני אפילו לא יודעת מה ההבדל בין תורות הלחימה השונות, וסליחה על הבורות אני מקווה ללמוד... המטרה היחידה שלי היא למידה והנאה.. אני גרה באיזור ת"א.. מה שבעצם אני מבקשת זה הדרכה, הכוונה, המלצה.. כל דבר.. אין לי מושג מאיפה להתחיל ולאן לפנות תודה

מקומות להתחיל את החיפוש:

מקום ראשון הוא אצלנו בפורום, במאמרים ובלוחות (ראי קישורים למעלה). מקום שני הוא באתר וושו, גם במאמרים. מקום שלישי הוא ההמלצה המקובלת כאן בפורום: חפשי במתנ"סים וברשימת המורים, גם אצלנו וגם בוושו, אחר מורים באיזור מגורייך, ועשי סקר-שוק. בקשי שיעורי נסיון (בד"כ חינם) בלי להתחייב, דברי עם המורים והתלמידים, נסי והתרשמי. מקום רביעי הוא פארק הירקון, בעיקר בימי ו´ אחרי הצהריים - מתאמנים שם קבוצות ובודדים, מכל מיני שיטות, ורובם שמחים לענות על שאלות. מקום חמישי הוא ההמלצה האישית שלי: המרכז הישראלי לטאי-צ´י, שבו אני לומד. אחרי שתבקרי בכל המקומות הנ"ל, נשמח לענות על שאלות

Crazy_Bitch

New member
לחימה משולבת

שני אתרים לי אלייך: www.cma.co.il www.cma-box.co.il שניהם מדברים על אותה שיטה, רק של מאמנים שונים. הם יספרו לך כל מה שאת רוצה לדעת.... רק תבחרי.

trener

New member
היי

ממליץ להסתכל ל"לוחות" - ס.ז.א. זו אומנותגרימת נזק. מעולה להגנה עצמית.

האם את יודעת מה את מחפשת?

האם את מעוניינת ללמוד הגנה עצמית? האם את מעוניינת יותר לשפר את הבריאות? ואולי חשוב לך יותר לשפר את הבטחון העצמי והשליטה העצמית? האם את מחפשת להיות חלק מהמסורת המדהימה של אומנויות הלחימה? האם את מוכנה להשתתף בקרבות (ולספוג קצת מכות)? האם את אוהבת אווירה תחרותית? רק את יודעת את התשובה לשאלות אלו ורבות אחרות. אם תרצי לענות עליהן כאן, חברי הפורום יוכלו לתת לך המלצות יותר ממוקדות.

לחוות

המלצתי - תנסי. רוב בתי הספר והמורים הרציניים מאפשרים שיעור נסיון. נצלי זאת. אין כמו החוויה עצמה. כך תוכלי להבין טוב יותר מה את מחפשת. כמובן שכאן תוכלי למצוא המלצות איפה מי ומה, אבל מה שאת צריכה למצוא זה אישי בהחלט. בהצלחה!

למעלה