שלום וערב טוב,

שלום וערב טוב,

אני יושבת כאן בביתי, עם אושרת, מול המחשב, מחכה לשאלות שלכם, אני פה בשבילכם
אז קדימה בואו נתחיל..

היי גלי ../images/Emo23.gif.

את זמרת מוכשרת מאוד. אני אוהבת מאוד את השירים שלך מהמרחקים ובין האש ובין המים שניהם נוגעים בי מאוד. והשאלות שלי הן: כשכתבת אותם מה הרגשת? תמיד רצית להיות זמרת? איך נהיית זמרת? למה דווקא זמרת? והאם את נהנת להיות זמרת? ודרך אגב אבא שלי נפטר לפני שנה וחצי משהו כזה.

רינה7

New member
הי גלי.

איזה כייף שאת מתארחת היום כאן בפורום, בדיוק ביום ההולדת שלי. את רוב שנותי , משנת 79, את מלווה אותי בכל צעד וצחד שלי, תמיד את נמצאת בליבי, ועכשיו גם ילדי "נדבקו" בזה. ואני כל כך שמחה על כך. איך את עם הקהל הצעיר.? תעשי עוד קלטת ילדים, כמו שעשית עם עוזי חיטמן? בהצלחה גלי בהכל. ומחכה להופעות. את באה להופיע כאן בדרום המופגז?

מזל טוב ולדעתי את גדייה אז ברוך הבא למועדון

הגדיים.. אני מקווה שהופיע בדרום בקרוב, ראי תשובה למעלה מפורטת יותר. אין לי כרגע שום תוכנית לעשות קלטת ילדים.

אושRתי

New member
**תהיה הופעה בהרצליה ב15.1

יום חמישי, בהיכל אמנויות הבמה 21:00 15.01.09

גלי ../images/Emo23.gif.

חברה מאוד טובה שלי שגם מאוד אוהבת אותך תשמח לדבר איתך. את מוכנה לדבר איתה במייל? [email protected] יש לה כמה דברים חשובים להגיד לך. תודה מראש
. שתינו מאוד מעריכות אותך.

יוווו גלוש ערב טוב ../images/Emo24.gif

אני פה שומר על בן דוד שלי, הוא משגע אותי על המחשב. ואני אומר "יווווווו גלי עכשיו בפורום העפתי אותו מסכן חח" איזה כיף שאת איתננו

שמחתי לחלוק איתכם שעה וחצי של כיף, לא האמנתי

כמה זה עבר מהר, אין שום סיבה שלא נעשה זאת שוב, נשתמע ונתראה נשיקות שלכם תמיד גלי

גלי, תודה רבה על הזמן שהקדשת לנו.אני נהנתי

מאוד. אפילו הצפתי את הפורום ניראה לי, מקווה שלא שיגעתי אותך עם שאלות
. את מוזמנת תמיד בזמנך הפנוי לכתוב לנו הודעות או סתם לדבר איתנו, להתייעץ איתנו או כל דבר שבא לך, אנחנו פה

lia לייה

New member
איזה אירוח נחמד, קראתי אתמול בלילה הכל,

תודה לגלי ולמארגנים!

למעלה