שלום ועזרא!

שלום ועזרא!

יש ילדה בכיתה ואני מעוניין לבקש ממנה קשר יותר גדול מידידות (חברות) פעם אחת ביקשתי והיה לה מישהו והם ניפרדו, וזה היה לפני שנה וחצי אז כדאי לבקש שוב??? ואיך אני עושה את זה??? מקוה שתהיה עזרה

Maybe Its Me

New member
שלום לך ../images/Emo39.gif

תראה, לפי דבריך הבנתי שהצעת לה חברות לפני כשנה וחצי האם היא הייתה מעוניינת? מה הוא גילכם? צריך עוד פרטים.. אגב,צריך קודם לדעת מה היא מרגישה כלפיך.. אתם ידידים?? טוב,תגיב ננסה לעזור לך

טוב!

לא כי היה מישהו שהיא רצתה והם עמדו להיות חברים ובסוף הכל התפוצץ איכשהו והיא לא הסבירה לי איך.... אני בן 16 והיא בת 15 והיא ידידה טובה שלי אנחנו מדברים הרבה בבית ספר וקצת בטלפון!

Maybe Its Me

New member
אממ...

תקשיב אח שלי אתה צריך לברר מה היא מרגישה כלפיך אולי בצורה עקיפה כלשהי, אבל תברר אם היא מעוניינת בך בכלל, אם כן-לך על זה
בהצלחה גבר!

תיזהר!

כי אתה כן יכול להפסיד.. אם אתה אומר לה איך אתה מרגיש והיא לא מרגישה אותו דבר, זה יכול להרוס לכם את הידידות...כי תמיד תהייה את האי נעימות הזאת... אני מצעיה שתבק מחבר/ה משותף לדבר איתה ואיכשהו להגיע אליך ואז שיגיד לך מה היא אמרה... שיהייה לך
וברוך הבא לפורום! -סיון-

sh53

New member
אם שניהם מעריכים אחד את השני

ושניהם חשובים אחד לשני, אז אני מניחה שהידידות לא תהרס בגלל שהוא יציע לה חברות. מומלץ, בכל אופן, להתחיל את השיחה במשהו כמו: אנו ידידים כבר המון זמן, את יודעת כמה אני מעריך אותך, את מאוד חשובה לי ותופסת חלק חשוב בחיי. אני רוצה לשאול אותך משהו, תרגישי בנוח לומר לי את האמת ומה את מרגישה בקשר לזה. לא משנה מה תהיה תשובתך בנושא, וגם אם התשובה תהיה לא, אני רוצה שנמשיך להיות ידידים כמו שאנו היום כי הידידות בינינו היא משהו מיוחד ואני לא רוצה לאבד אותה.

sh53

New member
ושכחתי 2 דברים קטנים, ../images/Emo52.gif

אנו נשמח לשמוע איך הנושא התקדם מבחינתך
וכמובן

למעלה