שלום, ונא לא להתעצבן עליי

שלום, ונא לא להתעצבן עליי

מקריאה בפורום הבנתי שלמנהל הפורום פה יש בעייה עם הודעות משוטטות אבל בכ"ז, זו שאלה שנורא מציקה לי- מתי הדמות של קלארק תגלה שהיא יודעת לעוף? זה הכוח ההכי מגניב של סופרמן, ואני יודעת שבמספר פרקים של העונה השנייה הוא עדיין לא עף ,אז מתי כן?

לא מתעצבן...

לא יפה ככה להעליב, אני לא עשיתי לך שומדבר רע. ובקשר לשאלה שלך, היה איזה קטע שהוא התעורר משינה והוא ריחף באוויר, ככה שהוא גילה שהוא יכול לעוף, אבל הוא לא שולט על זה (כנראה) ועוד משהו, שמתם לב שכשהוא מסתכל דרך דברים, אז הוא גם חודר דרך העור
כלומר הוא רואה עד השלד
ב"לואיס וקלארק" זה לא היה ככה...

dickies girl

New member
כן... הוא כבר גילה את הכוח הזה אבל

אם את מחכה לראות אותו עף... אל תקווי כל כך... הייתה איזושהי תוכנית ממזמן... אני חושבת של גיא פינס והיה שם ראיון עם היוצרים של סמולוויל והם אמרו שאם אנשים מתכננים לראות את קלארק בטייץ עף או עושה כל מיני פעלולים כאלה אז הוא יכול לשכוח מזה... אז לא נראה לי שאנחנו הולכים לראות את טום בטייץ או עף או משהו כזה... לפחות בקרוב... (אני מקווה... זה יהיה דווקא נחמד לראות אותו בטייץ ;)

sprites touch

New member
"No flights, No tights"... ?

ומה עם שאר הכוחות? לייזר מהעיניים , נשימת קפור? והאם נזכה לראות אי פעם את super-dog? ;)

SaberTooth

New member
נראה לי שהכלל הזה ישבר...

נראה לי שהכלל הזה ישבר, לפחות הקטע של ה"לא תעופה". התעופה זה הכוח הכי מפורסם של סופרמן, אפילו אם יש לו כוחות יותר "שווים" כמו נשיפת כפור וראיית-חום וכו´... המפיקים חייבים להכיס מתישהו קטע שבו קלארק עף והוא מודע לזה. וחוץ מזה, עדיין מוקדם מידי. לפי "לויס וקלארק" קלארק לא ידע שהוא יכול לעוף עד שהוא היה בן 18, ועכשיו הוא בן 16-17, לא

craving brian

New member
הוא כן חודר דרך העור..

אני זוכרת פרק אחד שהוא עשה את זה.. כשהוא הסתכל בכספת (כמו תמיד) ולואיס שמה את היד שלה מול העיניים שלו וראו את השלד שלה.. נראה לי שהוא יכול לשלוט כמה לראות, כי היתה את הפעם הזאתי, אבל בפרקים אחרי שהם התחתנו הוא תמיד הייתה מציץ לה מתחת לבגדים.. שובב....

SaberTooth

New member
אני חושב ש...

גם אני זוכר את הקטע הזה, זו הייתה אחת הפעמים היחידות (הייתה עוד פעם אחת אם אני לא טועה) שקלארק הבוגר (ב"לויס וקלארק) השתמש בראית הרנטגן שלו לראות דרך העור. כנראה שקלארק הבוגר למד לווסת את את ראיית הרנטגן שלו, אבל קלארק הצעיר (ב"סמולוויל") עוד לא למד לווסת את ראיית הרנטגן שלו ולכן הוא רואה גם דרך העור.

lily p

New member
אני זוכרת את זה... ../images/Emo29.gif

הוא הסתכל על שני אנשים בחדר השני... כשהם הלכו לחקור משהו... אניוואי, לפי דעתי בגלל שהוא כיוון את הראיה שלו ליותר חזק בשביל לראות משהו יותר רחוק אז היא השפיעה יותר חזק על מה שהיה קרוב אליו... שזה יהיה היד של לויס. ובסמולוויל הוא באמת עוד לא יודע איך לווסת את זה, אם אני לא טועה בפרק X Ray שזה הפרק שבו הוא קיבל את הכוח של ראיית רנטגן (X ray vision). הוא ראה אל תוך החדר מלתחות של הבנות, והוא לא ראה שם רק שלדים...

SaberTooth

New member
אממ...

כן, אני זוכר את הקטע הזה. אולי הוא לא ראה שלדים בגלל שהכוח עדיין היה חלש...

../images/Emo52.gif

סליחה על ההשמצה הלא ראויה. לגבי המעוף-באסה! שכחתי באמת שהוא אמור לעוף רק בגיל 18, אבל ממילא הסדרה לא נאמנה לקומיקס או לביוגרפיה. למה להתחיל בזה??!!

Woogyman

New member
העונה השניה עוד לא התחילה למיטב

ידיעתי, כך שאי אפשר לדעת אם הוא עף שם או לא. סביר להניח שלא...

Gal-Mo0D

New member
Hello

העונה השניה עדיין לא התחילה בכלל, הצילומים רק יתחילו עוד מספר ימים\שבועות. ובנוגע לתעופה, הוא ריחף רק פעם אחת מתוך שינה, עדיין לא יודעים מתי הוא יקבל את הכוח הזה.

פצקרשת

New member
ב"לויס וקלארק"

היה פרק בו קלארק "שכח" איך משתמשים בכוחות. מרת´ה וג´ון ניסו לעזור לו להזכר, והיה קטע משעשע בו הם דחפו אותו מחלון הקומה הרביעית כדי לעודד אותו לנסות לעוף, ומרת´ה הזכירה לקלארק שרק בגיל 18 הוא התחיל לעוף. בן כמה קלארק עכשיו, 15-16? לדעתי, רק בעונה השלישית הוא ילמד לעוף. ובקשר לתעופה בזמן שינה - אני לא בטוחה אם קלארק היה מודע לכך, או זכר את זה (או את החלום בו הוא מרחף מעל לאנה), אחרת הוא היה מזכיר את זה להורים שלו. אגב, מעניין, האם ייתכן שהחלומות אומרים שהתת מודע של קלארק יודע על כל הכוחות הפוטנציאלים שלו? פצקרשת.

הוא בן 17.... וחוץ מזה

לואיס וקלארק הם לא בדיוק מקור שכדי להשעיר על פיו השערות, כפי שאנחנו יודעים הגירסאות לא בדיוק תואמות..

פצקרשת

New member
הרי רק לפני כמה פרקים

חגגה לאנה יומולדת 16, ושניהם באותה כיתה. האם טעיתי, והיא הייתה בת 17, או שקלארק נשאר שנה נוספת בגן? ורוב סדרות ה"תיכוניסטים" מתחילות בכיתה י´, כלומר גיל 16 (ראה "בוורלי הילס", ו"באפי ציידת הערפדים"). ואמנם "לויס וקלארק" זו רק עוד גרסה, אך זה מה שאני מכירה ושיערתי שגם סדרה זו מסתמכת במידה מסוימת על הקומיקס, או שסמולוויל לוקחת רעיונות משם. מישהו יודע האם באמת מוזכר בקומיקס המקורי מתי קלארק התחיל לעוף?

אוף../images/Emo70.gif

אני שונא את האתר של ערוץ 3
בהתחלה הם רשמו שהם בני 14, אחר כך 17 ובסוף מתברר בכלל שהם בני 16?? אוקיי. טוב לדעת.

למעלה