שלום ומזל טוב

ronnl

New member
ויניב

הרבה

Yaniv-DC

New member
שלום שלום ותודה ../images/Emo13.gif

האם ה-NL מסמן את הולנד במקרה? ותודה על הבהצלחה, תשאר, אולי זה יקרה

ronnl

New member
../images/Emo13.gifיניב

כן כן זה מסמן גם את הולנד! ותודה מקבל את הזמנתך אני כאן ובאותה הזדמנות שלום לכולם

Yaniv-DC

New member
רוצה לספר לנו קצת על עצמך?

מה עושה, למה, כמה זמן איך החיים באופן כללי וכו'?

ronnl

New member
וואו כמה שאלות...אבל אנסה לענות

בן 28 היגרתי לפני בול שנה חי עם החבר שלי ההולנדי והחיים ... ,תראה הגירה זה לא צעד פשוט יש עליות ויש גם ירידות כמו בכל מצב בחיים אבל אני מאוד מרוצה למרות הכל על הלמה אני אוטטו אענה גם על השאלה הזו ....

Yaniv-DC

New member
הממממ...

אני יודע שהגירה זה לא צעד פשוט. אני גם יודע שהשנה הראשונה היתה הכי קשה, ולפעמים היה נראה שהירידות רבות יותר ותלולות יותר מהעליה ורבע שהיתה שם
אבל למרבה השמחה, אחרי 3 שנים ושלושה חודשים בניכר, אני יכול להגיד שמצבי (החברתי ונפשי, על הכלכלי עוד עובדים...) מעולם לא היה טוב יותר.

ronnl

New member
יניב

השנה האחרונה באמת היתה קשה מאוד קשה מקווה רק ששנה הבאה יהיה יותר טוב חבר שלי הגיע אז מחר אהיה כאן גם כן אז עד מחר ביי וד"ש מהולנד

Yaniv-DC

New member
"ש לחבר

עוד כמה שבועות, כשתתפתח פה (בשאיפה) קהילה, נפתח את הנושא הזה קצת יותר. עכשיו גם החבר שלי (תכירו, שון-פורום, פורום-שון) בדרך הביתה, אז אני הולך לדירה שלו לחכות לו

ronnl

New member
אז יניב

מה רוצה לדעת?
רצית נדמה לי לדעת למה אני כאן לא?

ronnl

New member
אז הנה

הגעתי לכאן בהתחלה לטיול, ולא חשבתי על מעבר סופי או הגירה זה היה הטיול הראשון שלי מחוץ לישראל. הכל השתנה לי מקצה אל קצה מכל מיני סיבות שעליהן אספר אולי יותר מאוחר, אבל הייתי הלוך חזור למשך תקופה, הכרתי אנשים , הכרתי את החבר שלי כבר מהפעם הראשונה שלי כאן ,(אבל זה התפתח רק אחר כך )וזהו אני כאן בול שנה לא תמיד קל לא תמיד פשוט (בעיקר בשבועות האחרונים יש דברים שמעלים לי את הסעיף אבל לא חשוב נדבר על זה אולי בפעם אחרת)

ronnl

New member
רק שיהיה ברור יותר../images/Emo13.gif

כשאני אומר אני כאן בול שנה אני מתכוון לזה שאני כאן רשמית במהגר בול שנה טוטלית אני כאן כבר כמעט 4 שנים אוףף איך הזמן טס

למעלה