שלום ולילה טוב...

iritustush

New member
שלום ולילה טוב...

הייתי שמחה אם מישהו יוכל לפרשן לי את החלום המוזר שחלמתי לפני מס' ימים. חלמתי על דג מושט ענק, שאני רוחצת אותו באמבטיה והוא קפץ מהאמבטיה לרצפה וניסה להימלט ממני. החלום ממש מטריד אותי , כי אני לא יודעת מה המסר שלו. אשמח לתגובה.

hagit32

New member
מה זה חלום?

חלום, ראיית חלומות זאת תוצאה פיזיולוגית של הרגשות, התרחשויות, מחשבות סגורות ורצונות של התת מודע. כל מה שהתרחש במשך היום ולא יצא החוצה, מפני שזה היה מודחק ע"י דברים אחרים, או ע"י חוויות יומיות חזקות יותר, בזמן השינה כל זה מתגלה בצורת הרגשות משניות. כל הצרכים הפיזיולוגיים של הגוף יכולים לגרום להופעת חלומות. אין שום קשר בין כל זה לרוחניות, זה קשור רק לתופעות משניות של התת מודע.

iritustush

New member
תודה על התגובה, אבל

אני חושבת שיתכנו בחלום מסרים, תובנות ותשובות , לאוו דווקא שקשורים בצרכים פיזיולוגיים של הגוף. ואז בהחלט שיש קשר לרוחניות. רוחניות בעיניי זו מודעות עצמית והבנה של תופעות או חוויות אישיות אלו או אחרות.

ברוכה הבאה איריתטושטוש../images/Emo24.gif

אנחנו כאן לא פורום חלומות. מה שכן פורום חלומות צמח מתוך פורום מודעות פנימית. בכל אופן התגובה שלי קצת שונה . אני חושבת שבחלום ישנם מסרים עבורנו. דבר נוסף הצעה אירית, לא צריך למהר לרוץ לרשום חלומות ברייש גלי " גם אם הסקרנות הורגת את החתול" מדוע? כי אף פעם את לא יודעת מי קורא את דבריך ומי בדיוק רוצה את טובתך או את ההיפך... על המושג צרות עין שמעת? בכל אופן אומרים שבע פעמים: חלום טוב חלום שלום *7 בדרך כלל דג מדבר על פריון ועל פרנסה. דג מושט ענק זו הזדמנות אדירה לפרויקט אישי לפריצה בנושא פרנסה. דג מושט בתוך מים מראה פרויקט ורעיון עם הרבה מאד טוב לב ותרומה לקהילה. מים שווים לחסדים. יכול להיות שהרעיון היה שאול ממה שהוא ואת פשוט חידשת אותו וטיהרת אותו. הרעיון לא רוצה להיות יותר בתוך מים. אז אם את לא תסכילי להוציא לפועל את הרעיון פרויקט הוא פשוט יחמוק ממך. הלך הרעיון הלך הפרויקט. יתכן שאת יותר מידי טובה, יותר מידי משקיעה ולא בדיוק יודעת לעמוד על זכויותיך או דרישותיך נניח הכספיות ולכן שוב הרעיון חומק ממך. לימדי להיות יותר אסרטיבית. אפשר לפרש את החלום גם בקטע של פריון והריון. יש לך מחשבות על הריון ולידה. רק הפחד שמה יהיה זה הריון רב עוברי מפחיד אותך ואז את מתחמקת מעצם המחשבה. ההריון חומק. גם לגבי הפרוש הראשון וגם לגבי הפרוש השני: ממה את כל כך מפחדת? פחד מהצלחה??? את חוסמת את שני המהלכים בגלל החרדות והפחדים שלך... צאי מיזה, הרגעי, קחי שאיפה ונשיפה, התחברי לקול הפנימי שלך וצאי לדרך בהצלחה

iritustush

New member
תודה מיכל!

אהבתי את הפרשנות שלך וגם את האזהרה. את צודקת! רק שיש לי שאלה קטנטונת....לא הבנתי את המשפט שכתבת הקשר לרעיון שהיה שאול... ממה היה שאול?ולמה הייתי צריכה לחדש ולטהר אותו? ואיך....... מתחברים לקול הפנימי?

איריטוש היי../images/Emo9.gif

כשאני מציגה רעיון בצורת שאלות אני לא אמורה לתת את התשובות. השאלה היתה מופנית אליך, רק את יודעת מה התשובה. אם תאזיני בנחת לקול המדבר בתוכך תביני למה הכוונה שלי רעיון שאול. אם תגיעי לתשובה בכוחות עצמך יהיה זה הרגע שהתחברת לקול הפנימי שלך. איך מתחברים? מדליקים נר לידו מים. מנקים את הראש מכל מחשבה טורדנית שאינה שיכת. לוקחים דף עט ומנסים להקשיב לבפנים שלנו, מה שהוא שכאילו מדבר לנו בתוך האוזניים הפנימיות. זה גם יכול לבוא בתור תחושה, זה יכול לבוא בתור מראות כמו בסרט מצויר או שקופיות מול עיננו. לאנשים מיוחדים זה בה גם בצורת טעם או ריח. כל מסר כזה שווה לרשום על דף ניר. על הדף רצוי לרשום יום עברי, לועזי, ושעה של קבלת המסר. מחר מחרתיים נשוב לקרוא את הכתוב ולכל פרט יהיה משמעות עבורנו, אפילו לשעה בשעון שרשמנו על הדף. בהצלחה.

iritustush

New member
ושוב תודה מיכל,

אבל בכל זאת לא הבנתי מה הכוונה הכללית שלך ברעיון שאול שטוהר על ידי. אשמח לתשובה. ואת מקסימה.

רעיון של מי שהוא אחר נניח שגרם אצלך

לקונוטציה יותר טובה ממה שהוא הובא. בעזרת אסוציאציות את הגעת לרעיון שלך וניסית להפוך אותו לחיובי יותר. או שניסית לבצע אותו בצורה טובה יותר או שלא?....

למעלה