שלום וחג שמח

שלום וחג שמח ../images/Emo13.gif

אהלן פעם הייתי כותבת כאן מלא אבל משום מה הפסקתי.. רציתי לשאול אותכם מתי יש הופעה הכי קרובה לדורבנים באיזור המרכז?? וסליחה אם יש על זה שרשורים למטה, אין לי כח לבדוק הרבה תודה רבה וחג שמח, רעות.

יוסדוס

New member
זטכר אותך..

באמת מזמן... ניראה לי גם ניהלת את פורום 24... קיצ קיצ...בקשר להופעות אני לא זוכר..

אוקיי, תקשיבי...

זה קצת מעצבן מה שאת אומרת... יש פה שרשור למטה שהכותרת שלו היא "הופעות", וגם יש טאגליין מיוחד אליו- מה את רוצה שנעשה? נפרט לך את זה ונסנן לך את האיזורים שרחוקים לך מהבית? עם כל הכבוד, תבדקי לבד. אם אין לך כוח זה דיי בעיה שלך- יותר מפורט ממה שרשום שם לא נראה לי שתמצאי באינטרנט.

ממ הייתי מציעה לך להירגע קצת..

תקראי שוב מה שרשמת ותראי באיזה עצבים רשמת אני לא מכירה אותך אבל תסנני קצת את המילים שלך, לפורום הזה אני לא אחזור. סה"כ ילדה שמתגייסת עוד כמה ימים ורוצה לדעת בבירור אם יש יש הופעה לפני הגיוס שלה. לפורום הזה אני לא אחזור, שלום וביי <נ.ב: זה לא הפורום היחיד שאני כותבת בו, אבל שום מנהל/ת לא מגיב בכזו צורה רק שתדעי לך. גם כשיש ריבים בפורומים אחרים, המנהלים אינם נוקטים עמדה. קחי זאת לתשומת ליבך. כל טוב וחג שמח>

papal

New member
היי גדי תירגעו אל תריבו בבקשה

זו סה"כ אי הבנה פשוטה לא משהוא רציני ירדני- ךא צריך להתנפל- אני מסכים עם מה שאמרת לחלוטין- אבל אולי היית צריכה להתנסח בצורה אחרת - תחשבי על זה..... ס"הכ היא באה לבקר אותנו בפורום ועד כמה שאני זוכר היא היתה פה כשפורום רק נולד- אז אני מציע שלמען השקט והשלום כאן בפורום תסבירי לה שהיא פשוט לא הבינה אותך ואין צורך להתרגז לפלוגת השמחה- למה להתרגז? לירדן יש רק כוונות טובות והיא אדם נפלא -אל תתפסי על קטנות- אם הניסוח של ירדן הכעיס אותך בכל זאת- למרות שהוא לא אמור היה- את יכולה להסביר לה באישית ואני בטוח שזה ייפתר- זה הכל אי הבנה בחייכן - אל תריבו על שטות כזו- ועוד בחג! העיקר שיהיה לכולם חג שמח אה-וגיוס נעים ולגבי הופעות אני מציע שתבדקי בטאגליין- כי יש המון - וזה מבעס לכתוב כל פעם מחדש- אבל אם ממש תתעקשי אולי אפשר לארגן לך משהוא כאן- למרות שאני נוטה לתמוך בירדן- היא צודקת, רק שאולי היא היתה צריכה להסביר את זה בדרך אחרת חג שמייח לככוווווווווולללללללללםםםםםםםםםם והרבה אהבה !!!!!!!!!!

אוקייייייייייייייי!!!!!!!!

ואכן הייתי פה קבבועה כשהפורום היה ממש ממש חדש.. יש המון? אני ראיתי רק 2 אבל סבבה יום טוב וחג שמח.. סתם הערה קטנה, חח אני זו שהתרגזתי פה? ממ הבנת הנקרא.. לא! שאלתי אתכם בהכי חייכנות שאפשר את מה שרציתי לשאול ותו לא, אבל שוב לא הולכת להתווכח אתכם אז חג שמח יום טוב ושנה טובה!

papal

New member
פלוגה יקרה

מה שרשום זה פחות או יותר מה שיש עליי את יכולה לסמוך.. ואת גם יכולה להיות בטוחה שכל הופעה שידוענדע עליה- המידע יגיע לירדן וזה יופיע בטאג ליין ואפילו אגדיל ואומר שאני בטוח שאם במקרה נתקלת בהופעה שאת יודעת עליה ואף אחד אחר לא- יעשו לך כבוד אם תפרסמי את זה- וגם יתנו לך קרדיט- ובכלל ישמחו מאוד !! אל תדאגי עזבי מי כעס מי עיצבן זה שטויות העיקר שיהיה לך גיוס נעים ובכלל אם את אוהבת את הדורבנים סימן שאת אחלה בחלה אז אל תתבעסי ואל תחרימי את הפורום אלה להיפך תבואי ותכתבי ותעשי איתנו שמח הולך?

1Reebok

New member
בלי שום קשר ל"פלוגה יקרה"

זה שמישהו אוהב את הדורבנים לא אומר שהוא אחלה בחלה..

כתמונית

New member
בתור בנאדם חם מזג....

ויש פה אנשים שיודעים עד כמה.... מה?! זה משהו ששוה לריב עליו?! יאללה! ירדן פלוגה! אני מזמינה סולחה! :) ואלון - אתה הכי צודק בארץ!!!!

פניתי אליה במסרים....

והיא עוד לא חזרה אליי, הוא שהיא עוד לא ראתה את זה, או שהיא בחרה להתעלם... ה"כדור" אצלה

למעלה