שלום וברכה.

• פותח הנושא id0a
  • פורסם בתאריך

id0a

New member
שלום וברכה.

שלום, אני חדש פה (מרגיש כמו ילדה בת 13 שנכנסה לפורום חדש). אז ככה, את אמת אני לא יודע למה אני רושם את זה אבל עברתי פה על כמה דפים וממש יפה שיש עוד אנשים שאוהבי מולדת ולא קיצוניים ויודעים שגם צריך להתפשר מתי שהוא.. רציתי לדעת אם עדיין יש בכלל פעילויות של תנועות בית"ר ואם כן איפה ? ואני מאוד גאה בזה שאני נכד של יוצאי לח"י ופעילי בית"ר.

ASTAR3

New member
שלום לך! וברוך הבא לפורום!..

אני אָסתָר ממעו"ז בית שמש,ועצם זה שאמרתי לך שאני ממעו"ז(סניף)בית שמש אז כבר רואים שיש פעילויות בבית"ר.אז ככה אכן אנו פועלים בארץ במקומות שונים כגון:בית שמש (כפי שציינתי.),שומרון,קרית ארבע,אופקים,נצרת עילית,פתח תקווה.. וכו וכו. ואכן כמו שאמרת בית"ר היא תנועה ימנית לא קיצונית.. ואת הפעילויות השונות אנו מעבירים במעו"זים.. וד"א:אם יש לך בקרבת מקום מעו"ז אתה מוזמן רק מאיפה אתה ואנו נאמר לך.. שבוע טוב ומבורך!!

MS6

New member
שלום וברוך הבא...

התנועה פועלת בעשרות מקומות ברחבי הארץ. מבאר שבע ועד קרית שמונה (בקרוב). בקשר לפשרות.. בנוגע לא"י? אף בית"רי בפורום הזה לא מתכוון להתפשר... "ציון כולה שלנו" כך תבע ז'בוטינסקי וכך אנחנו תלמידיו ממשיכים להאמין ומסרבים להתפשר.

MS6

New member
אני לא בטוח...

אני יודע שהמעו"ז בנתניה הוקם או מוקם מחדש (ככה לפחות ראש עיריית נתניה בכבודה ובעצמה אמרה בכנס בית"ר האחרון) אבל עדיין לא ראיתי את בית"ר נתניה בתל חי או בטיולים בשנה האחרונה...

למעלה