שלום וברכה

slowhand1

New member
שלום וברכה

שמי מנחם ואני מנגן בלהקה יהודית אך המוזיקה שבא מושפעת במידת מה בעולם המוזיקה הלועזית..אין משהו נגדה הרי מוזיקה זה דבר טוב כשמכוונים אותה מכוונות רצונת בעיקר אם מכוונים אותה אליו יתברך... אבל עדיין הייתי לשלב בה מומנטים יותר יהודיים ומה אם לא מוזיקת הכלייזמרים היא מוזיקה יהודית מובהקת. כדי לשלב מוזיקה כזאת במוזיקה שלנו אני צריך להכיר מוזיקת כלייזמרים.. איך להתחיל?ממה? האם אפשר לעשות מוזיקת כלייזמרים עם גיטרות?

ברוך הבא../images/Emo13.gif

ברשימת קישורי הפורום תוכל למצוא אוסף גדול של ניגונים בקטגוריות השונות. בין השאר יש גם קטעים בגיטרה.צריך לעבור ולהאזין.

slowhand1

New member
אכן עיינתי בקישורי הפורום

ולהפתעתי נתקלתי שם בעשרות ניגונים במה להתחיל? אין איזה סדר?ניגונים קלים להתחלה? נגנים אופייניים לז'אנר? אין ניגונים שהם נכס צאן ברזל לסגנון המוזיקה? השאלות מנוסחות בצורה שלילית אך הם ברוח טובה

שאלות טובות וקצת קשות:)

תיקיה של מוזיקת כליזמר אורגינלית תוכל למצוא את ר' נפתולי ברנדווין. מומלץ! במשך השנה וחצי שהפורום קיים אספנו הרבה ניגונים בעזרת החברים.בן אהרון ידידינו אמון על המלאכה והעלה לכאן ניגונים מקסימים.לא הכול הוכנס לקישורים.האשם בדבר הוא אנוכי הקטן.אני צריך למצוא זמן ולהוסיף עוד ועוד ניגונים שנמצאים בדפי הפורום. רוב הניגונים מהווים למעשה נכס צאן ברזל לז'אנר ולסגנון המוזיקה. מומלץ להתחיל להוריד ניגונים מהקטגוריות השונות להרזין להם ולאט לאט תוכל ללמוד את הנושא.זה יקח קצת זמן אבל זה משתלם
כמו כן תוכל לעיין במאמרי הפורום.אני חושב שחברים בפורום היטיבו למצות במשהו את הנושא המרתק. אתה כמובן מוזמן ליטול חלק בפורום,לשאול שאלות, לספר לנו על ניגונים שמוצאים חן בעינך וכן הלאה

למעלה