שלום וברכה

מייפלס

New member
שלום וברכה

אני אשמח לשלל דרכים למדיטציות ...
אני רוצה לנסות שיטות שונות כי אני מרגישה חסימות שאני עושה מדיטציה ...
אשמח גם למדיטציות עם הילד הפנימי ...
ואם יש מדיטציות כאלה שאפשר לתקשר עם האני הפנימי ועם ההדרכה שלי ועם ישויות שונות ...

תודה רבה מראש !

אוקי,

אוקי, אז אני לא מכירה אותך מספיק טוב כדי לענות הכי טוב שניתן אך בכל זאת,

1. לא ברור לי אילו חסימות מדובר. אני יכולה לשער שאת לא מצליחה מספיק להשתחרר במדיטציה/ להתחבר לעצמך / לשחרר חסימות אלה וכו'.
2. זה קישור למדיטציה שעובדת על הצ'אקרות. רק להקשיב, לנשום, להרגע ולא לחשוב על מה משתחרר ואם בכלל.
3. יש מלא מדיטציות מודרכות בעברית ביטיוב.
4. יכול להיות שאת לא נושמת נכון. תעבדי על נשימות יוגה, כאלה שמכניסים את האויר קודם לבטן ומשם לריאות, ורק אז לשאר נקודות הלחץ האחרות בגוף. הנשימה לבד מביאה את המחשבה למקום אחר.
5. הכנה מוקדמת לפני המדיטציה - האם את מגיעה עם מטרה מסויימת? במידה וכן - התחילי להגיע ללא מטרה. המטרה לעיתים מחטיאה את המטרה
. עשי מדיטציה רק כאשר יש לך זמן פנוי וכאשר הראש שלך נקי ממטרות להשגה או דאגה כלשהי. כך תוכלי להגיע לרגיעה מהר יותר, כנ"ל לגבי התחברות עם הילד שבך (וגם הארות יגיעו מהר יותר בנוגע למטרותייך). עם הזמן (אימון) התחברות לעצמך בזמן דאגה תהיה מהירה יותר.
6. התחברות עם הילד שבך - להתעסק/לעבוד עם ילדים, להתנהג כמותם, לתת להם להתבטא ולהבין באמת את נקודת מבטם, להזדהות עימם, להרגיש אהבה, לצחוק, לקפוץ ולומר מבלי לפחד, להזכר בעצמך כאשר היית ילד בהשוואה לעצמך כיום, ולחשוב מה היית רוצה לחוות שוב - ולהרשות לעצמך לחוות את זה.
מקווה שעזרתי :)

אולי...

אולי כדאי לנסות לשפר את האיך, האופן, של מדיטציות קיימות.

אם תרצי, תתארי כאן או בשרשור חדש (איך שנוח לך יותר) מדיטציה שאת נוהגת לעשות ומרגישה במהלכה "חסומה" לפעמים... ואולי יהיו (לי ולאחרים פה) רעיונות כיצד לנסות לעשות זאת אחרת.

הכוונה שממש תתארי בפרוטרוט מה את עושה ואיך זה מרגיש, לדוגמה, "אני יושבת על הספה, עוצמת את העיניים ומנסה להרגיש את זרימת האנרגיה בגוף... ואז אני מרגישה חסומה ואחרי כמה רגעים מפסיקה, כי זה לא נעים" (סתם דוגמה דמיונית).

למעלה