רסיסים של אושר
New member
שלום וברכה 
כאם לילדה בת "רבע לארבע" אני מאוד אשמח להצטרף לפורום שלכם. לחלוק, להתייעץ ולייעץ. ונתחיל בלהתייעץ
) כידוע כמעט בכל רחבי הארץ נגמרת השבוע הקייטנה ונותרים לנו שבועיים של חופש ללא מסגרת לבונבונים. אנחנו גרים בישוב מרוחק מכל משפחה וחברים ואמא שלי הציעה לשמור על מעין במהלך השבועיים הללו. היא גרה במרחק שעה נסיעה מאיתנו. אז הוחלט שמעין תבלה אצל אמא שלי (הן מאוד אוהבות אחת את השניה ומסתדרות נפלא ביחד) את השבועיים האלה. במוצ"ש ניקח אותה לשם וביום חמישי נחזיר אותה. ביום שלישי באמצע השבוע אני אגיע לבקר (בעלי במילואים) אחרי העבודה ונבלה ביחד את אחר הצהריים. כאמור מעין מאוד נהנית אצל אמא שלי שמעניקה לה ומפנקת אותה (אלוהים ישמור כמה עבודה תהיה לי אח"כ להחזיר אותה לתלם!)וכמו כן יש לה שם הרבה חברים בני גילה שהיא נהנית לפגוש אותם (מעין לפחות אחת לשבועיים מבלה שישבת אצל אמא שלי). אז מה הייעוץ אתם בטח שואלים....
הנקיפות מצפון שלי. אני יודעת שמעין נהנית שם ואמא שלי עוד יותר נהנית שם אבל אפילו כשהיא שם לשישבת אני מלאה נקיפות מצפון אז מה לגבי חמישה ימים רצופים? (שיהיו בשני מחזורים. אחרי שמעין תחזור הביתה לששבת שוב במוצ"ש היא תחזור לאמא שלי). אני חייבת לשלוח את מעין לאמא שלי כיוון שמבחינה כלכלית זה פשוט בלתי אפשרי עבורי לשלם בייביסיטר לחמישה ימים + חמישה ימים. האם הדרך שבה אני הולכת נכונה ? אני לא עושה עוול כלשהו לילדה? האם חמישה ימים זה יותר מדי? אשמח לכל תגובה הילה.
כאם לילדה בת "רבע לארבע" אני מאוד אשמח להצטרף לפורום שלכם. לחלוק, להתייעץ ולייעץ. ונתחיל בלהתייעץ