skaramoosh
New member
שלום וברכה
האם אפשר להצטרף בשמחה לעמק החיות המוזרות? ראיתי הרבה פרקים מהסדרה אבל בעיקר אני אוהבת את הספרים (יש לי את כולם בבית) ולמרות שאני לא זוכרת הכל בעלפה (כמו שאולי הרבה מהפורום זוכרים), אני עדיין מאד אוהבת את המומינים. ואני כן זוכרת שבספרים המומינים נקראו רק משפחת החיות המוזרות, והשם המלא של מומין הוא בעצם מומינטרול. אבל בטח כבר ידעתם את זה
ד"א, אני נגה, בת 14 וחצי ממעלה אדומים וצפיתי במומינים בעצם כי עד לפני שנה וחצי לא היה לי יס ולא כבלים, והערוצים היחידים שיכולנו לצפות בהם בבית היו חינוכית 1, ערוץ 2 וערוץ הכנסת. אבל אני שמחה שראיתי תוכניות שוות בחינוכית כמו המומינים, פלפלת, שאלתיאל קוואק, נילס והאווזים ועוד במקום התוכניות המפגרות להפליא שמשודרות בערוץ הילדים למשל. או בג'טיקס.
האם אפשר להצטרף בשמחה לעמק החיות המוזרות? ראיתי הרבה פרקים מהסדרה אבל בעיקר אני אוהבת את הספרים (יש לי את כולם בבית) ולמרות שאני לא זוכרת הכל בעלפה (כמו שאולי הרבה מהפורום זוכרים), אני עדיין מאד אוהבת את המומינים. ואני כן זוכרת שבספרים המומינים נקראו רק משפחת החיות המוזרות, והשם המלא של מומין הוא בעצם מומינטרול. אבל בטח כבר ידעתם את זה