שלום וברכה

skaramoosh

New member
שלום וברכה

האם אפשר להצטרף בשמחה לעמק החיות המוזרות? ראיתי הרבה פרקים מהסדרה אבל בעיקר אני אוהבת את הספרים (יש לי את כולם בבית) ולמרות שאני לא זוכרת הכל בעלפה (כמו שאולי הרבה מהפורום זוכרים), אני עדיין מאד אוהבת את המומינים. ואני כן זוכרת שבספרים המומינים נקראו רק משפחת החיות המוזרות, והשם המלא של מומין הוא בעצם מומינטרול. אבל בטח כבר ידעתם את זה
ד"א, אני נגה, בת 14 וחצי ממעלה אדומים וצפיתי במומינים בעצם כי עד לפני שנה וחצי לא היה לי יס ולא כבלים, והערוצים היחידים שיכולנו לצפות בהם בבית היו חינוכית 1, ערוץ 2 וערוץ הכנסת. אבל אני שמחה שראיתי תוכניות שוות בחינוכית כמו המומינים, פלפלת, שאלתיאל קוואק, נילס והאווזים ועוד במקום התוכניות המפגרות להפליא שמשודרות בערוץ הילדים למשל. או בג'טיקס.

Witchcrafts

New member
ניפרד בשמחה, המווווומינים... ../images/Emo79.gif

כבר את רוצה לעזוב, לא חבל? הרגע הגעת! זה נורא מעליב, דעי לך. ולעניינינו, יש לך את כל הספרים? את כולם? כולם, כולם? אם כבר בנושא עסקינן, הואילי בטובך להתחשב באלה שלא שפר עליהם מזלם. תבורכי.~ [-: לא רק בספרים מומין נקרא "מומינטרול". גם בסדרה עצמה היו פעמים שכך פנו אליו (אלא אם כן אני מתבלבלת עקב חוסר שעות שינה וכאלה). ותתפלאי, אבל רק בודדים מאיתנו הם ארכיון מהלך בכל הנוגע לעמק (מקס וטל, בעיקר. אם הם לא יציגו את עצמם, אעשה זאת בשמם). היו לי כבלים כשהייתי ממש קטנה. אבל לגמרי. ואז ביטלנו. כך שמאז ועד כיתה ז' טחנתי מכל כיוון את כל (!) התוכניות ששודרו בחינוכית, בכל (!) המסגרות (ערוץ הכלבים, אפילו. מי זוכר? ויתר הרצועות האלה ששודרו בשבת בבוקר. איזו נוסטלגיה!!!118ן409ק). טוב, ג'יזס, כמה אני מברברת; יסמין, 19, רכוש צה"ל, פלישתית מאשדוד. ברוכהבאה! |חיבוקים|

skaramoosh

New member
עונה באיחור של שבועיים

על העצומה חתמתי כבר מזמן, ואני לא יודעת כמה ספרים קיימים, לי יש בערך שישה. אולי אלה כולם.

Dolev יי

New member
ברוכה הבאה :)

אני דולב, בן 16 וחצימרמת גן. זה די ידוע שמומין זה קיצור של מומין טורל. וסנוקרה זאת נערת הסנורק חח ומאי זאת נערת הבימבל משו, לא? XD

למעלה