שלום וברכה!

subatoi

New member
שלום וברכה! ../images/Emo13.gif

כן, שוב אני. לונג טיים נו סי. הייתי פה פעם בקשר לחמישה (אם אני לא טועה) פילקים מצוינים שהיו פה בפורום, והיום נמצאים בגאווה באתר של סטארבייס972. ציפור קטנה לחשה לי שבשרשור המלונקק להלן, יש שלושה פילקים שלמים, ואני לא ידעתי עליהם. בתור מי שאחראי על השגעון שנקרא "לאסוף את כל הפילקים הישראלים בעולם כולו ולצרף אותם למאגר הפילקים הענק של סטארבייס972" (אגב, היום חגגנו את שבירת מחסום ה-300 פילקים), נורא הזדעזעתי שלא ידעתי על זה. אז מה אני רוצה? 1. את אישור שלושת המחברים שיש להם שם פילקים, לצרף את הפילקים שלהם, בצירוף הסבר קצר (שורה או שתיים) על מה הפילק מדבר, למי שלא מכיר (מי שלא יענה ביוזמתו, אני אציק לו ביוזמתי
). 2. לשמוע הדלפות והלשנות על עוד פילקים שמתחבאים, אם מתחבאים איפשהו. 3. לאחל לכם יום מצוין

Athaclena

New member
אני מאשרת את שלי...

בוא נראה, ה"על גגות תל אביב" שלי הוא על מבחן הקבלה לגילדת המתנקשים באנק מורפורק. (המבחן עצמו מוזכר בעיקר בספר "פירמידות") לא נראה לי שיש עוד פילקים, אבל אם יש אני ממילא לא זוכרת. ויש לי שאלה: למה לא לתת לשר הטבעות קטגוריה משל עצמה? יש לה יותר מ-10 פילקים (13 אאל"ט, ועוד כמה של טולקין), וזה יותר מאשר לרוב סדרות מסע בין כוכבים השונות. כרגעה קטגורית הספרים די גדולה ומלאה, ושר"ה זה שליש ממנה. ולפראצ'ט יש גם מספר די מכובד... אולי שלא מצדיק פחיחת קטוגוריה אבל יותר מאשר לוויאג'ר

subatoi

New member
ראשית,

שנית, תודה על האישור שלך
שלישית - בקשר לשאלות - האמת היא שאין סיבה מיוחדת. אנחנו לא ממש מקבלים הרבה הערות ותגובות (לצערנו) על המדור, ככה שזה לא שסרבנו לבקשות. הפילקים של טולקין (פואמות, כמו שחלק מהכותבים מעדיפים לקרוא להם) הצטברו לאט לאט, והאמת היא שלא שמתי לב שהם הגיעו לכמות כזו מכובדת. וכשאת מסבה את תשומת לבי לזה, זה באמת אפשרי לפתוח לשר"ה קטיגוריה משלו. לסדרות מב"כ (מסע בין כוכבים) יש קטיוגריות משלהן (גם אם זה רק 2 פילקים
) כי זה אתר שמב"כ קרובה במיוחד לליבו. אבל אני מבטיח חגיגית, כאן ועכשיו, כדי לעודד את היצירה המקורית, שאם יהיו לכם עוד פילקים ותעברו את ה-10, אני נותן לכם קטיגוריה משלכם

מ א ג ר ט

New member
אפ כבר פילקים...

אני מחפשת נואשות את המילים לשיר החדש של גלעד שגב, 'האהבה נשארת'. לצורך כתית פילק, כמובן. מישהו יודע איפה אפשר למצוא? בשירונטודומים לא מצאתי. מה אני עושה? יש אתרים סודיים שאתם מוכנים לתרום לי?

subatoi

New member
הצעות:

1. לחפש מדי פעם בשירונט בכל זאת, אם זה שיר חדש אז לוקח לו קצת זמן, אבל הוא מגיע, בסופו של דבר. בד"כ. 2. לנסות פה: http://mp3music.gpg.nrg.co.il/lyrics/ לא יודע כמה הוא טוב, אבל לפעמים גם בו יש מציאות. 3. פשוט לתפוס את השיר ברדיו או משהו, ולהקליט
4. לשאול בפורומי מוזיקה שונים (כמו באתר הנ"ל, או במומה, או פה בתפוז וכו'). 5. באתר של שגב, למרות שיש סיכויים נמוכים
בהצלחה

ויימס

New member
מאשרת,

מדובר בכוכבת שירי מימון ושירה "אהבה קטנה" בגרסת סתמרוח המכשף שכיכב בכמה וכמה ספרים מסדרת "עולם הדיסק" של פראצ'ט, בעודו ממרר על מר גורלו. אחפש עוד פילקים כשיהיה לי כוח... ואני בטוחה שזה יגיע ליותר מעשר כשאמצא אותם... מו הא הא הא הא!!!

subatoi

New member
../images/Emo51.gif וגם

תודה מראש על החיפוש, כשיהיה לך כוח
רק לזכור להודיע לי
.

subatoi

New member
טוב עשיתי חיפוש קטן

לפי "שיר", ומצאתי שני שירים. ויימס - יש פה את אחד השירים שלך - זו אותה גרסה שפרסמנו בזמנו? חדשה? ישנה? טוב? לא טוב? GDil - שיר שלך שמצאתי. וזה בנוסף לפילק של maladict מההודעה המקורית שעוד ממתין לאישור הבורא שלו.

Maladict

New member
לא זכור לי שביקשו ממני אישור למשהו

ואגב זה שאתה פרנואיד זה לא אומר שהם לא רודפים אחריך!

subatoi

New member
בטח שכן!

יש בהודעה המקורית שלי קישור לשרשור שלם, ושם יש שיר שלך לפי "אמצע הלילה". ולגבי הפארנויה - ברור שלא

subatoi

New member
אוי, נו, שרשור שלם בלי המילים

ריקי או מרטין, לא בעברית ולא באנגלית. בטח שלא מצאתי אותו
. עכשיו רק נותר להמתין בסבלנות לאישור רשמי

ויימס

New member
בחורה חזקה.

וגם הבנאדם שכתב את השיר, על אף שהוא שכח שעשה זאת.

למעלה