שלום וברכה ^__^

יאיי XD

New member
שלום וברכה ^__^

(נפרד בשמחה ממוין.. או שלא D: ) אוקיי.. אז שלום ^_^ אנחנו מיי ויול (מיתר ויעל אבל מה זה חשוב?) החלטנו להצטרף.. וזהו בעצם XD מכורות לבליץ' ובקאסט של בליץ' לפורים (קאסט ענקי! תצטרפו!) מקוות להסתדר פה :] *חיבוק ענקי לכולם* וגם נשיקה לחנ, שייז ואור (כי אנחנו לא מתנשקות עם אנשים שאנחנו לא מכירות P: )

MrsGreen

New member
או שלום וברוכה הבאה =] ../images/Emo122.gif

קאסט בליץ'? למה אני שומעת על זה בכול מיני מקומות שבכלל לא קשורים אחד לשני? Oo

MrsGreen

New member
חחח XD ../images/Emo122.gif

אבל הדבר השני שבאתי לומר זה בכול מקום אני שומעת ואף מקום לא מוביל אותי למקור של המידע, או לפרטים על זה :O רוצה לנדב מידע?

יאיי XD

New member
הנה~!

http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=13649 בעיקרון כל הפרטים ואת יכולה לשאול ^^'

RaVeN IYI

New member
אממ.. XX; ברוכות הבאות נהנודה? :}~

אנוכי להיות רייבן דסו~ :}~ >.> אנוכי להיות משועמם דסו~ ואין לרייבן כח ללכת לפגוש חנצ'אן ושקד XX; אבל אולי הוא ללכת בכל מקרה ^^" הוא לקוות שאתן להשתלב בפורום 3: ניא~ P:

keep smiling

New member
שלומ. [: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

אע. כן. שלום. 0ס אני קיפי, נעים מאודמאוד. [זה הקטע שבו רותע נדחפת? ><] בנות כמה מאיפה? D: [גאד, אני מרגישה כל-כך פוצה. XP]

יאיי XD

New member
נעים להכיר :]

יול- 15 וחצי, הוד השרון מיי- 16, שהם מיי: את משהם? את משהם? את משהם? (אם אני לא מתבלבלת ^^')

keep smiling

New member
מודה באשמה. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

את גם משהםםםם!!111111111 איפה בשהם? ^-^ אמ. יותרמדי אנשים משהם בפורום המסכן הזה. [[: [כשכל הפורום יגור בשהם- תזכרו שאני הזהרתי אתכם! ;;]

יאיי XD

New member
*הלם* O:

נראה לי שאמרו לי פעם שאת גרה רחוב לידי O: אני לא יכולה לכתוב פה את הרחוב שלי.. ^^; (התערבתי עם ידיד שלי אם הוא לגלות איפה אני גרה ויש סיכוי שהוא קורא פה ^^') יש לך מסנג'ר? ^^

keep smiling

New member
אכן..[: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

[email protected] הו. אז נראהלי שאני יודעת מי את. O: אאל"ט נתקענו בנתב"ג באותו הזמן בדרך לאנימהקון. ._.; ואם זאת את אני גם יודעת איפה את גרה. חעחע.

יאיי XD

New member
הוו כע O:

אני וחברה שלי ראינו אותך ועוד מישהי משהם כל הדרך, אז אחרי הרכבת עקבנו אחריכן כדי להגיע למקום הנכון XD תודה אגב D: *מוסיפה אותך למסן* ^_^

keep smiling

New member
XD ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

שמחה שעזרתי. ^_^;; [העיקר שהגעתן, לא? ם_ם;]

heartnet

New member
לעזאזל >_<''

קרוב כל כך! רק שתדעי שאני ודע בדיוק איפו את גרה. באמת >_>

keep smiling

New member
היי, אתה! O: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

אתה לא המזכרתי שלא היה לי כוח לומר לו שלום בשרשור בפאנגרלז? 3:

heartnet

New member
אני עשיתי דבר כזה? :O

זה ממש ממש לא נחמד מצידי! אנא קבלי את התנצלותי הכנה! זה בגלל מיתר. הכל בגללה >_<'' *רץ להגיב*

keep smiling

New member
מה? אמ.. י.י ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

אבל דיברתי על כמה שאני לא נחמדה. ]; ואני באמת מצטערת שלא הגבתי. אמ. ברוכהבא לשם. XD

heartnet

New member
הו >_< באקה--->

חשבתי שאני לא אמרתי לך שלום בחזרה או משהו. באמת כמה מרושע מצידך ;; *לוקח את התנצלותו בחזרה וטורק את הדלת מאחוריו*

יאיי XD

New member
אמיר XDD

אמרתי לך שלא תגלה איפה אני גרה :p כן בטח יודע.. מאוחר מדי, הפסדת D:

heartnet

New member
לא סגרנו את זה

בכך שאי לא מפסיד לעולם---> לא הפסדתי גם עכשיו אבל אני מוכן להתפשר על תיקו P:

למעלה