שלום וברוך בואי

שלום וברוך בואי

אני קורא סמוי כאן והחלטתי לפתוח כרטיס ולהכניס הודעה.... לצורך העניין אני בן 25. לא יודע מאיפה להתחיל אולי מהסוף, שאף פעם לא הייתה התחלה, הרבה זמ התלבטתי בנוגע לזהות המינית שלי .. עדיין עמוק עמוק בארון.. ובכלל מה זה לעזאזל ארון, אני אישית עדיין לא התנסיתי בחוויה מינית.... למרות מה שאכתוב בשורות הבאות, אני מבקש להתייחס אליי כאל המכלול ולא כאל הבעייה, במקומות אחרים שכתבתי , התייחסו אל הבעיה ובדרך פספסו אותי כאדם...כי אפרופו , נורא קל לאנשים להדביק תוויות.... אני יודע מה אני לא. אני לא א-מיני, כי אני חש עוררות מינית מדמויות גבריות, אני לא סטרייט , כי אני לא חש עוררות מנשים או בחרות אלא גברים בחורים עם אפיון גוף אתלטי .י... אני יודע שיש סקאלה של הומוסקסואליות, הנה כתבתי את המילה ההזו, אני לא יודע למפות את עצמי על הציר.... כל כך הרבה שאלותצצות לי בראש, ואני עדיין לא יודע למה פתחתי את ההודעה, אולי כדי לקבל קצת תשובותת... אני במשך זמן רב וגם כעת מרגיש שהמין כאילו לא היה חסר לי מצד אחד , ומצד שני האוננות המאוד רחוקה היוותה תחליף , תחליף כנראה לא מספיק טוב, כי החרדה שיגלו אותי כל הזמן צצה.... עד לא מזמן הייתי נמנע מלגעת באשכיי וגם היום זה לא הדבר הכי נעים לי, ולאט לאט זה נעשה נוח יותר ויותר... אבל בפטנזיות אין איברי מין כלל או שיש ואני לא זוכר בחלומות או מדחיק בפטנזיות עירניות.... בקיצור אני מרגיש לבד, לא לבד בגלל הפטנזיות הגבריות, אלא החשש לייפול בידי נצלן, בידי מנוסה, אחד שרוצה מין ויחסי מין ואני חושש להיות עוף מוזר... אולי יש לי סטריאאוטיפ שגוי על הומסקסואליות.. אבל אני מאוד חושש שלא יראו אותי ויבנו אותי ויראו בי רק אובייקט מיני.... האם בכלל בגילי, יש בתולים? האם יש בכלל הבנה למצב שלי? בגיל שלי? האם זה יהיה קשה למצוא את האדם המבין שיצטרך סבלנות, כי אני לא רוצה מין!!! אני, האמת לא מבין מה כל כך מהנה במין אולי מענה... מה כל כך כייף כשחודרים לך? והאמת? אני לא מבין מה כל כך כייף בלחדור לאחרים? מה ככל כך מהנה באקט האלים הזה? האם יש תקווה לסיפוק ? לזוגיות? ללא החצנה ברחוב שאני כזה וכזה, רוצה להיות עם ראש מורם , לא גאה!! אלא שמה שאני עושה במיטה זה יהיה ענייני שלי בלבד.... בלי כל המסביב לתרבות של הנטייה המינית..... במין אנאלי אני מרגיש שיש אקט אלים, האם זה נכון? מצטער אם פגעתי במישהו, זו לא הייתה הכוונה, סליחה שהטרחתי אתכם לקרוא שטויות של מתלבט... כל המזן דחיתי את כתיבת ההודעה, הזו, כמו שכל הזמן דחיתי את שאילת השאלות הקשות ולקבל את התשובה שאאני אכן כזה- הומוסקסואל וזה לא ניתן לשינוי אבל מה עושים מכאן? עם הפחד לא להיות מרומה ומנוצל? רוצה להיות בשליטה במקום שאסור להיות בו בשליטה.... האמון שלי רגיש ואני יודע שזו תהיה בעיה מה אתם חושבים.. אשמח לכל התייחסות לילה טוב

יוהו!

אהלן לך, למה לעזאזל הזכרת לי את עצמי? גם אני פוחדת להרגיש מנוצלת, גם אני לא רוצה לספק אחרים מינית וזהו, רוצה שיאהבו אותי בתור אדם. גם אני בגילך (שנה פחות :) ועדיין בתולה.. מה כיף בזה לעזאזל?? האמת, יתכן שאנחנו פשוט צריכים לאהוב כדי שיהיה כיף.. ויתכן.. האמת שיש לי הרבה השערות והרבה מה לומר בנושא.. הייתי שמחה לדבר איתך יותר אישית.. סוף סוף הרי לפחד שתנצל אותי לא אפחד.. ולו רק כדי לומר לך שמה שכתבת זה לא בלבולי שכל של איש מבולבל...

marik

New member
שלום וברוך הבא ../images/Emo24.gif

מה שלומך? אני אתייחס אליך כאל אדם תמיד, גם אם לא תבקש. בוא נבחן את המקרה שלך ספציפית. אקט אנאלי - אינו אלים אם עושים אותו בעדינות והתחשבות. אין באקט עצמו סממנים אלימים. הוא יכול להעשות בתנוחות נעימות, בקצב איטי ונעים, עם המון מגע ונשיקות שמלוות אותו, תוך כדי חיבה עזה לפרטנר שלך ואין בכך שום דבר אלים. אתה מדבר על סמך ההכרות שלך עם סרטים כחולים ואירוטיים - שם הסקס האנאלי ממש אגרסיבי ואלים. האקטיבי דופק את הפסיבי כאילו אין מחר. באתרי ההכרויות אתה רואה אנשים שמחפשים "לדפוק" ומדמיינים שהם פטישי אוויר וקונגו למיניהם. רוצים "לקרוע" פסיבים וכו'. אז נכון - יש פסיבים שאוהבים את זה אגרסיבי. ויש אקטיבים שחייבים לשלוט ולהיות מטורפים בסקס שלהם. אבל אל לנו להכליל את כולם כי לכל כלל יש תמיד יוצא מן הכלל. נורמאלי להיות בתול בגיל 25! אולי כדאי שתנסה להתקדם בחיים שלך, למצוא פרטנר מתאים, עדין, גברי, לא מוקצן וכו וכו וכו - אבל עדיין - עצם היותך בתול בגיל 25 זה בסדר גמור. בנוגע לניצול המיני - אני מתאר לעצמי שאין לך ממש מושג כמה ניצול מיני יש בין סטרייטים, בין בחורות וגם בין הומואים. נכון... החיים זה אינטרסים. המון גברים מחפשים יזיזים, המון בחורות מתות על יזיזים וזה עובד ותקף לכל אוכלוסייה, מגזר ומגדר. אבל!! ופה מגיע האבל הגדול - לא כולם כאלה! תמיד תוכל למצוא מישהו שלא מחפש יזיז ולא מחפש לדפוק ולזרוק, אלא באמת מחפש משהו רציני. אל תשכח שכולנו בני אדם ולכולנו יש צרכים מיניים ופיסיים שחייבים לממש. אתה בחרת לממש בעצמך עם אוננות, אחרים מעדיפים למצוא פרטנר זמני. זה לא אומר שאם יבוא להם האביר שלהם - הם לא ירתכו לו טבעת על האצבע. ומכאן, אני רוצה שתסיק, שאין כללים ואין חוקים. בנוסף, אני מבקש שתמחק את כל הסטיגמות שיש לך על כולם ועל הכל - ופשוט תזרום. תמצא לך בחור עדין, גברי, שלא רואים עליו ושהוא רציני מספיק בשבילך, שלא מחפש סקס על ההתחלה ואם כן אז לפחות לא אנאלי (ושידע לענג אותך אוראלית כמובן), ותתחיל להתקדם הלאה. התנסות אחת תוביל לשניה ומשם לעוד אחת. לאט לאט תצבור נסיון ותלמד ותכיר את דרכי העולם והמיניות. לך תדע לאן יובילו שבילים. בהצלחה מותק ואנחנו פה תמיד בשבילך... אין צורך לפחד לכתוב פה. אנחנו לא נושכים.... בינתיים
שבת שלום

תודה והערכה

שלומי טוב, תודה על קבלת הפנים הנהדרת , המלבבת, והנחמדה... אולי אתה צודק, ממבט בכלל יחסי מין נראים לי אלימים.. גם בסרטים ואולי המקום בו נחשפתי למין אנאלי הוא היה בסרטים על כלא... תודה על הקבלה, ועל הנירמול,, אולי כאן המקום שטרם כינו אותי עוף מוזר..ואולי אמצא את החאד.. אני ליודע איפה.. ואם בכלל אפשר למצואכזה... אני יודע שלכ כלל יש יוצא מן הכלל, אבל אני רוצה למצוא את היוצא מן הכללים שלי, איפה מוצאים כאלו? אם בכלל.? סליחה על הבורות, מה זה יזיז? אחד שנותן לאחרים? . תודה על הקבלה ואהדה... אם יהיו דברים נוספים אחזור.. ואם לא, תמיד טוב לבוא ולבקר..

marik

New member
יזיז

יזיז הוא אדם שאתה בקשר מיני איתו ותו לא. משמע, אתם נפגשים לצורך קיום יחסי מין בלבד. אין משמעות רגשית עמוקה ביניכם. אבל הסקס טוב כל-כך, ויש ביניכם נוחות ונעימות שמאפשרת לכם להינות ממש מהסקס ולכן מעדיפים להמשיך ולהיפגש. זה עדיף על פני ריבוי בני זוג. איפה אפשר למצוא? אני את שלי מצאתי באטרף. אני מאושר בטירוף. אבל חשוב שתדע שאטרף זה שוק בשר. המון שנים עד שמצאתי שם משהו. בקהילה ההומולסבית נמצאים המון אנשים, והרבה מהם מחפשים יופי ולא אופי. איך קוראים לזה... "שוק בשר". אותם קצבי שוק בשר - דומיננטים יותר ואותם גם תראה בצאט של אטרף. האנשים שאתה מחפש, הם פחות אקטיבים ודומיננטים ותאלץ למצוא אותם בחיפוש קפדני אחר הכרטיס שלהם. (פשוט לעבור כרטיס כרטיס ולמצוא אנשים מעניינים). אם לא באתר ההכרויות הזה, יש עוד אתרי הכרויות (ראה קישורי הפורום שלנו), יש פורומים (ראה את אשכול הגאווה של תפוז אנשים), יש מסיבות ומועדונים (ראה אתרי לילה, כמו אטרף) , פאבים ובארים ואירועים, יש מפגשים של האגודה/הבית הפתוח/האוניברסיטה שבהם אתה יכול להכיר אנשים שמכירים אנשים שיכירו לך עוד אנשים ומישהו בשרשרת הזאת יתחבר אליך. כל אחד מוצא את החצי שלו. השאלה היא מתי ואיך. תתכונן להתאכזב, תתכונן להתאמץ, תתכונן לנסיונות רבים והמון מחשבות טלפונים ודייטים. אבל בסוף זה הכי שווה בעולם. מאיפה אתה בארץ?

marik

New member
אז באמת שאין לך בעיה

כבר שכחתי למה שאלתי את זה.. אבל יש מלא מועדונים, פאבים בארים אגודה בת"א, קבוצות ומפגשים ומה לא.... רק תבחר. ההיצע כל כך גדול - שזה ימלא לך את כל היום, כל יום - אם תרצה.

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif שאלת פה..

איך מוצאים את היוצא מן הכלל. זה נורא הזכיר לי שאלה שאני שאלתי מישהו פעם. והוא ענה לי.. "אם תסתכל בעיניים, אבל עמוק בפנים, מתחבא שם יוצא מן הכלל" אל תפחד להסתכל לאנשים בעיניים. יש הרבה כמוך שרק מחפשים שימצאו אותם. יש המון שמחפשים את היוצא מן הכלל. ויש המון שרק מחכים שיסתכלו להם בעיניים.

marik

New member
ועוד משהו קטן

האם עברת התעללות או אונס או נסיון לאונס או משהו דומה בעבר?

עברתי משהו לא מוגדר

בגילהילדות היו נגיעות לא נעימות של ילדים , בגיל ההתהבגרות החלה רגישות סנסורית למגע,... היה לעתים קרובות חדירה לפרטיות הגופנית שלי (נגיעת ) גם בגיל ההתבגרות ללא מקומות אינטימיים. בילדותהמון בדיקות רפואיות פולשניות. בגיל ההתבגרות מעקב נפח האשכים, נראה שבסך הכל ביחד זה הביא אותי להתרחק ממגע ולהיות רגיש למגע כזה או אחר

marik

New member
הבנתי.

שמע, אני לא חושב שאתה צריך טיפול מקצועי בעניין, אבל מה אני מבין... חחח אם אתה חושב שיש מצב שיעזור לך - לך על זה. בגדול, אני מבין עכשיו למה כתבת בהודעה הראשונה שלך על המגע באשכים שלא אהבת ועכשיו אתה אוהב יותר ויותר. אתה פשוט צריך למצוא לך מישהו עדין וגברי, לא וולגרי, שיהיה עדין איתך ויבין אותך וילך איתך צעד צעד לאט לאט ובעדינות וסבלנות. יש המון כאלה. במיוחד כל מי שלא מנוסה, כמוך. כל מי שחדש בעניינים ועושה את צעדיו הראשונים בקהילה יתאים לך מאוד. ועוד משהו - לפני שאתם מקיימים יחסי מין מלאים ראשונים - תבררו מה עושים ואיך. כי זה לא סתם לבוא ולדפוק. עד אז יש עוד זמן.. אבל פשוט תשמור לך את זה בזכרון
אתה נשמע אחלה בן אדם... באמת. אני בטוח שלא תתקשה למצוא מישהו מדהים כמוך.

למעלה