שלום ובוקר טוב

בוקר טוב

חבר שלי מודה ולא מודה , וזה חלק מהמחלה זה הכחשה , אני יודעת את זה כי התייעצתי עם מס' פסיכיאטרים בנושא . אני לא אומר שקל לי מאוד קשה לי , אך עם זאת הוא אדם מדהים יש בו הרבה אהבה , ולנו יש הרבה אהבה בנינו , ותביני הסביבה שלי נגד הקשר הזה בגלל הסיבה הזו , אך אני מאמינה שעם הזמן הוא גם יתחיל לשתף פעולה לטיפול , וזה מה שאני מחפשת , אני מחפשת לנו טיפול שנוכל ללכת יחד , אני איתו , שהוא יתחיל להרגיש בנוח עם זה ואיתי . אני לא ממהרת , לשום מקום וגם לא להתחתן זה מה שבטוח , תגידי באיזה רמה של מחלה הוא היה בעלך לשעבר ?האם ידעת על זה לפני שהתחנתם ושיצאתם ?

היי

אני קוראת את זה ואני איתך ממש איתך , תביני לחבר שלי יש ידידה סכיזורפנית שאני אסרתי את הקשר ביניהם כי הם מכניסים כי מחזירה אותו אחורה עשר צעדים , כי הרי אין להם על לדבר אז הם מדבר על כדורים התקפים וכו' , וכשאני הכרתי אותו זה אחרי שלוש שנים שהוא היה בקומה , ואני עוררתי אותו , אתמול ישבתי איתם 3 ש' לבילוי , והיא הייתה בהתקף , דבר ראשון חיבקתי אותה מלא והייתי קשובה אליה , אבל זה התיש אותי , הרגשתי אחרי שלוש שעות הרגשתי רע , שאני צריכה אשפוז , וזה קשה . הוריי מסרבים לקשר שלי איתו , אבל תביני יש לו התקפים חוויתי את זה איתו , לדג' יום חמישי יצאנו לפאב והוא קיבל התקף , אז שוב חיבקתי אותו דיברתי איתו , ניגשתי אליו אחרת והוא יצא מזה , וככה כל התקף גם הקשים ביותר שלו , ושאני אומרת קשים זה קשים , ואלימים , לא פיזית אלימים מילולית , אז אני מרגיעה אותו אבל שוב בהרבה אהבה , וחום וככה זה כמעט שנה . לי הוא סיפר על המחלה בחודש הראשון ואני לא שופטת הוא בא מעולם, תחשבי הוא נפגע בצבא שהוא בן 20 ,ומאז יש לו טראומה קשה. תאמרי לי מי עוזר לך עכשיו ? האם יש מצב שגם הילדים שלך יפגעו מזה ? תסלחי על השאלות הסיפור שלך נוגע ללב ואני פשוט מעריצה אותך על החוזק שלך ... מדהים .

שוב היי טל

אני חושבת שאת אדם חזק מאוד עם מה שעברת , ואני כמו שאומרים מצדיעה לך , עברת תהליך קשה והעיקר שיצאת מזה בריאה וטובה . אני כרגע בעיקר מטפלת בזה בחרתי להתמודד עם הכל ולא להעלים ולהתכחש , אני מבינה את הוריי ואת החששות שלהם , אך עדיין לכל אדם מגיעה הזדמנות בחיים לאושר , יצא לי להיפגש עם הרבה אנשים שהם גם סובלים מPTDS , ואפילו אחד מהם פסיכיאטר והם מדהימים , הם ציינו בפניי את הקשיים ועוזרים לי להתמודד עם הכל ומייעצים לי , הם חשפו בפניי עולם שלא הכרתי כלל . אמרתי לך אחרי שלוש שעות של סוג של בילוי איתו ועם ידידה שלו שסובלת מסכיזופרניה , הרגשתי רע . אבל בגלל שאני חשובה לי השפיות שלי , אז אני עושה הרבה דברים אחרים , כמו ספורט, יוגה ,לימודים , שופינג בקיצור הרבה דברים רק כדאי לשמור עליי וכמובן שומרת על חיי חברה פוריים , חשוב לי לא ליפול זה מה שהפחיד אותי בעיקר , אבל עכשיו נראה שבסדר או כך לפחות מרגיש ...... אני פה במידה ותצטרכי אוזן כתף משהו .... אני פה תמיד ....

תודה לך על ההקשבה

על ההבנה על הכל שחררתי הרבה מהלב ... תמשיכי להיות אמיצה ושיהיה לך המשך יום מקסים ושבוע טוב .....

שלום ובוקר טוב

מחפשת רופא או קב' תמיכה שתעזור לי לתמודד עם מה שיש לחבר שלי , אודה לכם באם תוכלו לעזור לי . שוב יש לו PTSD , ואתמול הבנתי שלמרות אהבתי הגדולה אליו וההבנה , עדיין אין לי את הכלים להתמודד וזה או לעזוב אותו מה שאני לא רוצה או להישאר וזה יפגע בי בסופו של דבר . קשה לחיות איתו , בכיתי כל הלילה, הוא בזמן האחרון שוב קשה , קר ומנוכר , רב איתי כל הזמן כל דבר מרגיז אותו , כל מריבה שטותית הופכת לדבר קשה וגדול . אני מאוד רגישה ואני מפחדת שזה יפגע בי , שוב אני מודעת למס' קשיים בלחיות עם אדם הלום קרב מודעת להכל , אני לא רוצה לאבד אותו ואעשה הכל אך גם אני מפחדת עליי .... אז בבקשה מי שיכול לכוון ולעזור לי אני אודה לו , אודה מאוד שיהיה לכולכם המשך יום קסום ומבורך

להיות בת זוג של פגוע נפש

צריך הרבה תעצומות נפש. יום אחד את בפסגת העולם. אוהבת, נאהבת, מפנטזת על עתיד קסום. יום לאחר מכן - תהומות היאוש והאכזבה והמרירות. לפחות ככה זה אצלי. מאד מאד מתסכל. כל מה שאני יכולה להציע לך זה
. אם את מחליטה להישאר בקשר זוגי אכן צריך תמיכה. כל הכבוד לך שאת מחפשת איך לאפשר את הקשר הזה. אם אפשר לשאול, בת כמה את, כמה זמן אתם יחד, וממתי ההלם-קרב?

שבת שלום

תודה על תגובתך שהיא ממש נכונה , יום אחד אני על גג העולם ויום אחר קמה לסיוט , אבל אני אוהבת אותו הוא אדם מדהים , עזבי את זה שהוא ככה , מעבר לזה הוא אדם מדהים וחכם והכל . למדתי וחקרתי מה יש לו , משם אני מבינה אותו יותר , כואב לי עליו ועל מה שהוא עבר ועובר . אני בת 28 , ואנחנו כמעט שנה יחד , ואני אוהבת אותו , וכואבת אותו . אני לא רוצה לוותר אך אני מפחדת שזה יעלה לי . תודה לך על התמיכה שלך תודה על הכל , אני לפעמים צריכה את זה .

למעלה