שלום ובוקר טוב

E R E Z V

New member
שלום ובוקר טוב

שלום לכולם .אם אפשר אז קצת עזרה בקשר לאלבומים של רוק מתקדם ורוק ג'אז שראיתי ברשת. תודה מראש.

E R E Z V

New member
Freinds

U.S.A 1973 פיוז'ן עם דיסטורשן כבד על הסקסופון .אינפורמציה מישהו ?

E R E Z V

New member
ומשהו מספרד לסיום

סליחה על ההתפרצות הפתאומית, ותודה מראש למשיבים . פשוט נראה לי שיש כאן מי שיכול לספק אינפורמציה על כל האלבומים העלומים הללו.

psychodoodle

New member
קצת עזרה בבקשה

במקרה עברתי וראיתי את בקשת העזרה שלך .למרות שאני לא משתתף כאן בכלל ,אני מכיר כמה מהפריטים .המציאה הגדולה בכל מה שהצגת כאן מבחינת הפרוגרסיב רוק ,הוא האלבום של HAIKARA הפינים . זהו אלבומם הראשון והמצוין שמזכיר בסגנונו בעיקר את קינג קרימזון ואת VDGG ,רק שהשירה בפינית כמובן (ויש תוספת של Brass לפעמים) .עוד משהו נחמד הוא האלבום של FRIENDS האמריקאים שמזכיר לי לפחות את SOFT MACHINE ואין לי פרטים עליו בכלל . עוד אחד חביב הוא האלבום של ה KVARTETTEN השבדים ,שניתן לומר עליהם שהם מושפעים מאד מסנטנה (סנטנה השבדיים ?) .מסתבר שבשבדיה היתה גם להקה בשם SPLASH שנשמעה בדיוק כמו CHICAGO האמריקאים רק שהשירה בשבדית .את השאר אני לא מכיר . הנה סקירה קצרה מגנוסיס על haikara למתענינים.

E R E Z V

New member
תודה איש ../images/Emo140.gif

והאחרים משהו ? לא נראה שאתם מכניסי אורחים במיוחד וחבל.

מורנא007

New member
חג שמח לך ולמשפחתך ../images/Emo39.gif

די ברור לפי ההודעה שלך, שהידע שלך עולה על ידע של אחרים בפורום ואני בטוח שהוא עולה על הידע שלי. מתוך הרשימה שהצגת אני מכיר רק את האלבום הראשון. לכן, לא הגבתי, לא בגלל חוסר הכנסת אורחים. כאשר אורחים באים אלי, הם מתכבדים מכל טוב.

E R E Z V

New member
חג שמח לכולם ../images/Emo140.gif

וסליחה על התוקפנות שיכולה להשתמע מדברי .בכלל לא בטוח שהידע שלי עולה על שלך או של אחרים כאן.אני עוד אחד שמסתובב ברשת ומחפש מוזיקה חדשה .

למעלה