שלום ובוקר טוב

שרון5555

New member
שלום ובוקר טוב

רופא הנשים שלי (טוגנדרייך) ביקש ממני להגיע החודש ביום ה-3 למחזור. לא ממש הבנתי מה הסיבה (לפעמים אני מתאבנת ולא שואלת). כבר עברתי טיפול איקקלומין 3 חודשים וטיפול עם כוריגון. למה הוא רוצה שאני אגיע דווקא ביום ה-3 ?
 

rozi3

New member
אולי כי ביום השלישי

זה היום שמתחילים את הטיפול בד"כ וגם עושים כמובן בדיקת U.S כדי לוודא שאין ציסטות.זה מה שנראה לי הגיוני
 

rozi3

New member
אולי כי ביום השלישי

זה היום שמתחילים את הטיפול בד"כ וגם עושים כמובן בדיקת U.S כדי לוודא שאין ציסטות.זה מה שנראה לי הגיוני
 

נרי כ

New member
יכולות להיות כמה סיבות

או שהוא רוצה לבדוק שאין לך ציסטות לפני שהוא ממשיך לתת לך תרופות. או שהוא רוצה להתחיל לטפל בך בתרופות אחרות, שאותן לוקחים ביום השלישי של המחזור, אבל לא נראה לי שהוא היה עושה את זה בלי להסביר לך את העניין. ויש גם כמה הורמונים (FSH נדמה לי, נמנמתי בשיעורי ביולוגיה) שצריך לבדוק ביום השלישי, אז אם הוא יושב במרפאה עם אחיות, אולי הוא רוצה לקצר לך תהליכים. או שיש לו זמן בדיוק אז? את בטח מתבאסת להיבדק אז. אני איתך לגמרי בעניין הזה, אבל יש כאן בנות שמזכירות שזה הוא שבחר במקצוע הזה.
 

שרון5555

New member
ציסטות ???

את האיקקלומין סיימתי לפני 3 חודשים כבר, אז עכשיו לבדוק ציסטות ? חודש שעבר הוא עשה לי אולטראסאונד (בזמן מחזור) ולא היו לי ציסטות. ואין לו אחיות במרפאה. לגבי הבדיקה בזמן מחזור ולגבי בדיקת גניקולוג בכלל ..... אני ממש ממש לא מתביישת. מבחינתי הוא בודק עוד איבר בגוף ולפחות ככה זה נראה גם דרך העיניים שלו הם הרי לא יכולים לבחור מקצוע ולחשוב שהם רק יהנו כל הזמן
 
למעלה