שלום ובוקר טוב לכולם

שלום ובוקר טוב לכולם

אני רוצה לשתף אתכם בהערכות שלי לגבי השווקים בעולם אמנם אנחנו בתחילתה של תקופת הורדת ריבית ובתקופת גאות בשווקי ארהב ואירופה על ישראל איני מדבר כי אין לה משמעות מבחינה גלובלית בניגוד למה שכותבים חדשות לבקרים בעיתונות הדולר פתח היום בירידה שהיא תוצאה של הריבית ושערי מטח עולמיים שכן שיוויון המשולש חייב להתקיים אני מאמין שכל ירידה היא לצורך איסוף דולר כנגד שקל כי ברבעון הראשון של השנה הקרובה הדולר להערכתי יטוס לכיוון 460 כדי לחדור לשוק בירידה אני ממליץ דווקא על מינוף מאוד גבוה אבל לא בחוזים אלא באופציות ורק אם יתחיל גל עולה להיכנס בחוזים לגבי הסטרלינג עדיין לא ראינו את הסוף כי מי שזוכר את הפעם הקודמת ראה תיירים בריטים עושים חגיגת קניות בארהב ידע שזה הסוף רמז תמתינו לקריסמס בהצלחה רבה לכולם לגבי פורוודים נאמרים כאן הרבה שטויות דווקא שקל דולר יותר זול לגלגל כל 48 שעות אבל אין לי כח להתווכח עם אנשים לכן לרוב אני שותק

לגבי פרווורדים -אין ארוחות חינם

טכנית מה שנכתב נכון.בעסקה לשנה בקניית מטבע עם ריבית גבוהה (AUD,NZD) ומכירה של מטבע עם ריבית נמוכה(JPY)יש למשקיע כביכול "פור" על השוק והוא מקבל סכום תיאורטי עם פתיחת העסקה. עדיין אין כל בטוחה שלא תתרחש תנועה חדה לכיוון כלשהוא. צריך לזכור כי מחיר המטבע מגלם את הפרשי הריבית, ולכן מטבעות עם ריבית גבוהה חשופים למיצוי תהליך העלאת הריבית ועשויים לרדת בחדות. מנגד המטבע שמכרת (כמו הין לדוגמא) אם הריבית בו תלך ותעלה מחירו יעלה בהתאם, תנועת "המספריים" הזו יכולה לנגוס מרווח הריבית ואף להביא להפסדים. ראו הוזהרתם.

למעלה