שלום ואני חדש...

lokaid

New member
שלום ואני חדש...

אהלן קוראים לי אלי בן 20 ירושלמי בצבא.... תאמת להגיד לכם שהגמגום לא הפריע לי הרבה לחיים...פעם הייתי מגמגם די קל, היום זה קצת התחזק לי אבל עדיין ממשיך את החיים כרגיל כי אין ברירה..... זה לא הפריע לי להתקבל ליחידת אגוז למשל...אולי כי כשהיה לי את הראיון שממנו הכי חחשתי, הרבה יותר מכל הגיבושים...איכשהו הצלחתי לעבור את זה בשלום........זה נראה כאילו שליד סמכות אני מכריח את עצמי לדבר פחות או יותר שוטף....מוזר....... טוב רק רציתי להגיד שלום לכולם...

שמחה99

New member
../images/Emo13.gif אוקיי

גם אני סתם רציתי להגיד לך שלום...
יפה לשמוע שאתה כותב שאתה ממשיך את החיים והגמגום לא מונע ממך להגיע לאן שאתה רוצה. המצב הזה, שהגמגום לא מנווט את חיינו אלא אנחנו אותם, הוא שאיפה של הרבה מגמגמים... ואתה חדש, אז אתה מוזמן להמשיך להתחדש... הישאר עימנו וחלוק איתנו מנסיונך בן 20 השנה...
(למרות שיגאל שונא שאני מארחת...
) ערב טוב

Igmenton

New member
שמחה ההפך הוא הנכון

התכוונתי לומר שאני חושב שזה אדיר שיש הפורום מארחת (הבנת למה אני מתכוון) ואני באמת חושב שאת ממלאת את התפקיד שלך בהצלחה, עובדה שעד כה כולם קיבלו ברכת שלום. נ.ב. היית כותבת גם ב-Y נט , אבל בשם אחר ונימה גם? ;)

שמחה99

New member
סתאאאם ../images/Emo6.gif

זה בסדר גמור, יגאל... ותודה על הציון שנתת לגבי יכולת האירוח שלי
כן. אני כותבת גם ב- ynet. לא רק הייתי. אני ממשיכה... אמנם בניק אחר אבל באותה "נימה"... הסגנון שלי הולך איתי לכל מקום
קצת קשה לכתוב בשני סגנונות בו זמנית, נכון? המשך יום מצוין

שמחה99

New member
ואם

אתה "חושד" במישהי מסוימת, רק שתדע שאני לא כותבת כל כך הרבה זמן בכלל בפורומי גמגום (בערך שנה). אתה מוזמן לשאול בפרטי...

למעלה