שלום. התייעצות

lana244

New member
שלום. התייעצות

אני יוצאת מזה חודשיים עם בחור ממש חמוד
מהדייט הראשון היה קליק
היה לי יום הולדת והוא התנהג אליי בכבוד.. קנה לי מתנה, השקיע מחשבה
הוא מזמין אותי לצאת, אני נהנת איתו, גם דואג שיהיה לי כיף כשאנחנו שוכבים.
אבל.. לפעמים הוא "נעלם"
למשל, לא תמיד שולח הודעת לילה טוב, לפעמים יש לו יציאות כנות מידי
למשל- לפני היומולדת שלי הוא אמר לי "חבר שלי מהעבודה שעם חברה שלו חודש קנה לה צמיד בפאקינג 400 שקל. את לא תקבלי כזה" ואני חושבת לעצמי, לא באמת ציפיתי שהוא יקנה לי משהו בכלל, מקסימום פרח כי אנחנו כולה חודשיים ביחד אבל למה להגיד לי את זה? קצת מוזר..
לפעמים בשיחות וואטסאפ הוא נעלם באמצע ומגיב אחרי המון זמן.
לפעמים אני תוהה האם אני לוקחת דברים קשה מידי
אני יודעת שהוא עובר תקופה קצת מתסכלת (בן 24) של מה אני מי אני
ואני אישית יודעת מה אני ומי אני.. אולי אני צריכה להיות סובלנית כלפיו? ופחות קנאית?
לפני כחודש הייתה לנו שיחת יחסינו לאן.. זה בא ממנו את האמת, הוא אמר שהוא רוצה קשר זוגי וביקש ממני להיות כנה איתו ואני הכי כנה.
אני החברה הרצינית הראשונה שלו. הוא לא פרפר, לא שכב עם הרבה בנות ובכלל הפעם הראשונה שלו הייתה בגיל יחסית מאוחר. הוא אמר שהיו הזדמנויות אבל לא קפץ עליהם שזה די מעודד.
יש לו בעיות עם אמא שלו שאולי גם זה גורם משפיע ביחסים
הוא כשאין לו כוח לאנשים הוא פשוט נעלם.
אני מנסה לגלות הבנה, אני רוצה שזה יצליח אבל אני לא יודעת מה לעשות מפה הלאה
חשבתי, אולי להיות יותר אסרטיבית, יותר אני לשלוח וליזום ואז ככה אני מראה לו מה זה קשר בוגר, קשר זוגי הדדי..
מה אתם חושבים?

לדעתי האישית

זה נורות אדומות...

הודעות שלא מתקבלות כל לילה זה בסדר מציאותי ולגיטימי.

הנעלם... זה כבר משהו עמוק שטמון מתחת למה שאת רואה זה באופי או שהוא עם עוד בו זמנית או חוסר יכולת להתמודד ואת כל אחד מהדברים האלו לא תשני.

מה שהוא אמר על המתנה זה לא כנות זה פשוט גועל חסר טקט.

אנחנו לא באנו לשנות ולא נוכל לשנות מקצה לקצה אולי לעצב פינות פה ושם
יש לך אפשרות לקבל אותו כמו שהוא או לחפש משהו יותר בוגר ומתאים לך.

kepler24

New member
נשמע סהכ בסדר

הוא משקיע בך ולא מזלזל, הוא קצת חסר טאקט ולא בוגר אבל זה כנראה בגלל שפשוט אין לו ניסיון. הכי חשוב זה לדבר על הדברים אחד עם השניה בצורה גלויה ולשים את הדברים על השולחן. ייתכן שהוא לא רציני כמוך בשלב זה בחיים מכל מני סיבות אבל תני לזה עוד זמן וכן אני חושב שאולי הוא טיפוס שצריך קצת דחיפה והובלה מהצד שלך, תנסי ותראי לאן זה מתקדם.

יש בנות שהיו הורגות כדי להיות בנעליך

כל מה שלא טוב לך, תשני. את הקשר הרציני הראשון שלו והוא מעוניין בזה ובך.
את יכולה "להראות לו", לעצב את הקשר, לעצב אותו כבן זוג בקשר...
ואת יכולה לרדת עליו בנוגע לכל מה שלא טוב לך וזה בטוח יעזור......כמו תמיד.

הילי 122

New member
שבי יחד איתו ותעלי את שעל ליבך

לגבי הנעלם , חושבת שהוא רוצה את החופש שלו ומפחד להתחייב
גם אם זה סה"כ לילה טוב .
לגבי התכשיט , יכול להיות שאמר זאת בחוש הומור , אל תחפרי לעצמך .
אנחנו הנשים אוהבות לחפור בכל דבר שהם עושים ומחפשות תשובות
כמו , למה הוא אמר את זה ? או למה הוא כזה ?

מסכים עם הילי

תכלס אין כמו לדבר, אין ספק שיש פה בעייה של חוסר טאקט משווע אבל בגבול הנסבל, בקשר לנעלם - פשוט תגידי לו מה את מרגישה ואם הוא נותן לך תשובה של "ככה אני" אז אני במקומך הייתי מתרחק.
האמת שהודעות לילה טוב זה משהו שמאוד מאוד חשוב לי ואני הייתי ממש מתבאס אם הצד השני היה שוכח - אני יודע שזה נשמע קטנוני אבל זה זו האמת.
בקיצור - דברי איתו בלי לפחד לאבד אותו. תגידי לו את כל מה שאת מרגישה וחשוב שתבואי ממקום של מה את מרגישה ולא מה לא בסדר בו - הוא פשוט ינעל
בהצלחה :)

שלום

בקשר בין אנשים אמנם צריך לתת הרבה אהבה, דאגה והשקעה, אבל צריך גם לתת חופש. אולי הוא צריך קצת מנוחה לפעמים מהקשר. שמרי אתו ככל שתוכלי על קשר רגשי טוב, היי נחמדה וטובה אליו ככל שתוכלי, אבל תני לו גם את הזמן שלו להתקרב והשתדלי לא להעיק עליו.
&nbsp

lana244

New member
תודה לכולם

אתמו להייתי אצלו
היה מדהים, באמת. סתם ראינו טלויזיה, אכלנו, שכבנו, כייפנו
אני חושבת שאתם צודקים
מכיוון שאני הקשר הרציני הראשון שלו
יכו ללהיות שהוא צריך קצת זמן להתרגל. אני כבר רגילה לקשר.. ואני אוהבת את הפוצי מוצי
אני צריכה להבין גם שלא הכל סובב סביבי, ולתת מרחב
זה משהו שתמיד היה לי קשה לעשות. אבל אני צריכה ללמד את עצמי לעשות את זה
אני אמשיך איתו ואראה לאן הדברים זורמים
תודה

למעלה