שלום..התייעצות

שלום..התייעצות

היי..אני בת 21 השתחררתי מהצבא לפני שנה ואני מתחילה לחשוב על לימודים..תחום שמעניין אותי הוא הקופירייטינג..אך ממה שהבנתי זה רק לימודי תעודה..ונראה לי שתואר זה יתרון...אז חשבתי ללמוד מנהל עסקים עם התמחות בשיווק..השאלה אם יש היכן שהוא מקום שמשלב תואר ולימודי פרסום או משהו כזה,והאם כדי לעבוד בזה צריך תואר או מספיק לימודי תעודה.. תודה מראש

שלום לך

ישנם כמה וכמה מוסדות אקדמיים שמציעים תארים במנהל עסקים, שיווק וכו'... אלו לא יקנו לך תעודת בוגרת לימודי קופירייטינג. אם את רוצה ללמוד קופירייטינג, הרי שיש שלושה בתי ספר בהם זה מתאפשר - הבצפר, ACC ע"ש תרצה גרנות (שם אני למדתי) ועבודי קריאייטיב. הבצפר הוא הגדול שבהם ולטעמי גם היציב ביותר. הקבלה ללימודי קופירייטינג, שמקנים בסופם תעודה, מותנים בריאיון אישי וקופיטסט (מבדק קריאייטיב). במהלך הלימודים מצופה ממך לגבש תיק עבודות שיאפשר לך להציג את מועמדותך לעבודה במשרדי פרסום. התיק שמגבשים במהלך הלימודים הוא לא התיק האולטימטיבי, ועם חלוף הזמן יתווספו וייגרעו ממנו עבודות. לרוב, משרדי פרסום מעדיפים לגייס קופירייטרים בעלי ניסיון תעסוקתי, כך שהיותך בוגרת לימודי קופירייטינג אינה מהווה ערובה לכך שתמצאי עבודה בתחום, אך זה פחות-או-יותר תנאי סף. מנגד, לימודי קופירייטינג בהחלט עשויים להיזקף לזכותך בעת מועמדות למשרות מעולם השיווק - אינטראקטיב, יח"צ, קד"מ, שיווק, דוברות ועוד...

habetzefer

New member
בואי ניפגש... :)

בהמשך לתשובה המפורטת של זיו, אנחנו נשמח לקבוע איתך פגישת ייעוץ והיכרות
את מוזמנת ליצור איתנו קשר- 03-5441155
הבצפר

michalit24

New member
אין ספק שתואר תמיד משתלט על התעודה..

היי רקדנית :) אין ספק שיש הרבה בתי ספר, קורסים, לימודי תעודה ועוד שמלמדים פרסום, את יוצאת עם תעודה ביד ומה? אני הייתי ממליצה לך ללכת ולעשות בדיקה מעמיקה, להתמקד בחיפוש בין המוסדות האקדמיים, לשאול אנשים, בסופו של דבר עם תואר יש עתיד, ארגונים גדולים בארץ לא יזמנו אותך לראיון אפילו אם את סיימת לימודי תעודה, בזבזת זמן יקר, ועוד תבזבזי על חיפושי עבודה. אך אני פסימית ומנסה לגבות את עצמי מכל הכיוונים. ישנם הרבה מוסדות אקדמיים (מכללת ספיר, נתניה, המרכז האוניברסיטאי- אגב זה הופך לאוניברסיטה עוד מעט) בית הספר לתקשורת במרכז האוניברסיטאי ועוד, בהם לומדים לימודי תואר לתקשורת. במהלך התואר עליך לבחור מגמה מסוימת בה תרצי להמשיל ללמוד ולהתמקצע. מדובר במגמות תקשורת דיגיטלית (לימודי אינטרנט), שיווק ופרסום (לימודי שיווק עולמי ולאומי, קופרייטינג ועוד), רדיו, טלוויזיה, וזהו נראה לי.. וכאלו יש הרבה. אני באמת מציעה לך ליצור קשר עם המוסדות, לקבוע יעוץ מקצועי, הם יסבירו לך הכל, יעזרו מאוד (לפחות לי עזרו בזמנו). וככה זה עובד. בהצלחה

למעלה