שלום, הנה החלטתי להצטרף באופן פעיל

• פותח הנושא KOMY
  • פורסם בתאריך

KOMY

New member
שלום, הנה החלטתי להצטרף באופן פעיל

כל החודש האחרון קראתי בפורום, מיום היווסדו. שנים כבר שאני נוהגת בכתיבת הבוקר, די ברוח של המלצתה של יעל, וזה עושה לי ממש טוב. אני גם נוהגת כתיבת לילה, שהיא אחרת לחלוטין, נפשית, רגשית ובתכניה. אני נוהגת גם לקרוא את אשר כתבתי, אבל רק לאחר תקופה של כמה חודשים, לתת לדברים "לשקוע". לגבי המשימות השבועיות, את הראשונה סיימתי והיה לי ממש כיף לעבור בצורה הזו על כל 47 שנות חיי, בעיקר השנה האחרונה שהייתה מאוד מעניינת ועשירה בגילויים חדשים. המשימה השניה, עשיתי אותה היום, והיה לי ממש קשה, ולא סיימתי אותה בגלל הקושי שיש לי בעיקר בנושא של התעסוקה\פרנסה. אני יודעת שאני רוצה כאן שינוי, רק איני יודעת מהו השינוי שברצוני לחולל בנושא הזה. וכאן בדיוק נתקעתי, איך לגלות לעצמי מהו השינוי שאני רוצה בתחום הזה... אמשיך לעקוב אחרי הנאמר כאן בפורום, עולים כאן דברים מעניינים מאוד, וארשה לעצמי גם להשתתף בשירשורים שונים. יעל, תבורכי על יוזמתך זו של בניית הפורום הזה וניהולו בדרך הזו. אם לא היית קיימת בדיוק כמו שאת, היינו צריכים להמציא אותך!

ערב טוב komy, ברוכה הבאה! ../images/Emo141.gif

תודה תודה על כל הברכות, ושמחה מאוד שבחרת לפתוח את השרשור הראשון שלך בשבחי כתיבת הבוקר. אני בטוחה שזה ייתן מוטיבציה לאחרים שרק התחילו בכתיבה לאחרונה ועדיין לא מרגישים את השפעותיה. לגבי המשימה של השבוע, אולי אם תכתבי קצת בנוגע לקושי שנתקלת בו, נוכל לעזור במשהו, כמובן רק אם מתאים לך. שבוע טוב, וחג שמח (הבא בפתח),

KOMY

New member
הקושי שלי לשינוי בעבודה

שאני יודעת שחייבת לשנות, אבל אין לי כיוון לאן לשנות... אני די מרבה לשנות תחומי תעסוקה. הייתי אומרת שאני די "לא יציבה" בתחום הזה, אני משנה מקומות עבודה לעתים קרובות למדי, ומחזיקה בהם לא לאורך זמן רב (ה"שיא" שלי היה 8 שנים באותו מקום עבודה, עד שכבר לא יכולתי להתקדם יותר באותו מקום). אני גם משלבת לימודים ושינויי מקצוע. מהנדסה לעבודה סוציאלית למדעי הרוח לאומנות ולמחשבים וכו'... חלק מהזמן הייתי עצמאית, חלק מהזמן הייתי שכירה. לפני כשנה "סגרתי" עסק עצמאי ונסעתי לחו"ל לתקופה די ארוכה. ועכשיו שחזרתי, איני "מוצאת את עצמי" בתחום בו עסקתי, ואיני מצליחה למצוא תחום שארצה לפנות אליו ושיהיה בו פרנסה... (איני יכולה להרשות לעצמי לא לעבוד לפרנסתי מעבר לתקופה קצרה). אני בטוחה שאמצא תחום עבודה ופרנסה ש"ידבר" אלי, השאלה כרגע היא מה? ופעם ראשונה בחיי, אין לי תשובה... עדיין

למעלה