שלום- המסע- ושיתוף

שלום- המסע- ושיתוף

המסע איתי כבר זמן, או אני איתו. כבר זמן שאני מודעת לכוח שיש ברשותי להקסים. בהתחלה הלכ נעשה בתום מתוך רצון למשוך תשומת לב, ולהתחבב. לאחרונה הבנתי שזה מאוד פשוט לי ללחוץ על הנקודות אצל אנשים אחרים כדי שאמצא חן בעיניהם. ועכשיו נשאלת השאלה, איך לקחת אחריות על מעשי? אני עושה מניפולציות, פעם לא הייתי מודעת לכך, היום אני מודעות יותר לכוח העומד ברשותי. אז מה? להפסיק? את מה שתמיד עשיתי? איך? לשבת בשקט בפינה? לא לפרגןלאנשים? לא לחייך אליהם? אני מודה אני רוצה את תשומת הלב, רק שעכשיו אני כבר לא יכולה להתיימר ולהגיד שאני תמימה, אני כבר לא.

Breath Deep

New member
פעם ראשונה בפורום ../images/Emo13.gif

אם כבר העלית את נושא תשומת הלב. שימי לב למילים שבחרת. כוח,קסם,מניפולציות. כשאני גיליתי את ה"מקסים" שלי, לקח לי זמן להבין שהמקסים הזה הוא קוסם, וקוסם מוכר רק אשליות ואחיזת עיניים. אז למה אנחנו לא מציגים את האמת האמיתית אמיתית פנימית פנימית שלנו? כי יש חשש שלא נקבל את תשומת הלב שאנחנו רוצים, אולי יידחו אותנו ולא יקבלו אותנו ואז ניפגע ונתקפל. לכן לדעתי אנחנו עושים זאת. כדי להימנע מדחייה. אז אציע לך את הפתרון שלי לענין. במקום לרצות לקבל את תשומת הלב אני נותן אותה לאחרים. משתדל להיות בקשב אמיתי לאחר בלי נגיעה של איך זה משפיע עלי (עד כמה שאפשר באותו מקום שאני נמצא בו באותו זמן), אלא יותר בכיוון של מה אני יכול לתת. בנושא המקסים, אני משתדל לא לנסות להקסים אלא להוציא רק את מה שבאמת נמצא בפנים באותו זמן בצורה הכי נקייה שיש ביחסי לאותו זמן. שני הדברים שאנחנו הכי רוצים בעולם הם אהבה ותשומת לב. גיליתי שאחת הדרכים הטובות ביותר לקבל את שני הדברים האלה בלי להתכוון בכלל היא לתת אותם. בענין התמימות, אני דווקא חושב שמודעות ברמה הזו שאת מעידה עליה בהחלט מובילה לתמימות ונקיות מחשבה ורגש. בהתחלה זה אולי נראה כאילו לא, אבל בסוף זה כן אם לא מתייאשים
אז פשוט שימי לב לעצמך ולאחרים ואל תתייאשי אף פעם

יש גם תוכן

בין השאר מה שמקסים זה שאני מביאה את עצמי באופן די נקי, אני חושבת לפחות, פעם הייתי חסרת ביטחון אז השתמשתי בחיוכים שלי ככלי למציאת חן. היום פחות, אבל עדיין בגלל ההליכה בדרך, אני מרגישה איך בקלות אנשים מתרשמים ממני, יש לי כריזמה, אני מרגישה, מין ביטחון עצמי שקט ונעים. אבל בגלל שאני נמצאת במקום שחלק מהאנשים לא נמצאים בו קל לי להשתמש בו ולראות איך זה פשוט להרשים בני אדם, במיוחד בנים.

פשוט תהיי מי שאת עכשיו../images/Emo9.gif כל רגע

כשאת מרגישה חיוך בפנים - תחייכי כל כולך, כשאת רוצה לפרגן לאנשים - תפרגני כל כולך כמה שאלות מה זה עושה לך כשאת מקבלת תשומת לב ואחרים מוקסמים ממך - אילו תחושות עולות בך? תשימי לב לאלה, ולזהות שלהם איתך, לשליטה שלהם בך, אולי לחוסר האמיתות שלהם לעומת תחושה עצמית עמוקה של טוב בסיסי ואושר שהיא בלתי תלויה. האם את רוצה ללחוץ לאנשים על הנקודות הנכונות? תשימי לב איך את מרגישה כשאת מודעת לכך שבעצם את מתמרנת בעדינות אנשים כמה חשיבות את נותנת לאיך אנשים רואים אותך? ולמה?

לשתי השאלות האחרונות

אני נותנת המון חשיבות לאיך שאנשים רואים אותי, למה? שאלה טובה מאוד, אני לא יודעת לענות עליה

למעלה