שלום! הייתי רוצה לספר על עצמי קצת

ליאל 16

New member
שלום! הייתי רוצה לספר על עצמי קצת

שלום כולם אני ליאל בן 17. אני חדש בפורום ולפי מה שאני רואה זה שכל אחד שמגיע מספר על עצמו איפה הוא רוקד ומאיזה גיל אז אני אספר על עצמי קצת גם כמו כולם אני אמשיך את המינהג.. אז ככה אני רוקד מגיל 14 כבר במשך 3 שנים, אני רוקד בחולון במרכז למחול שנקרא "רעים", אני רוקד בלהקה הייצוגית של חולון שנקראת להקת הורה רעים חולון, אני מאוד אוהב לרקוד, ואני שמח שהצטרפתי לפורום! אני מקווה שיהיה כיף בפורום ושיהיה עוד יותר כיף להכיר את כולם! ממני ליאל

שלום...

אני גם הייתי בלהקה של אורן (החבצלות נתניה). אורן עדיין הכראוגרף? מה קורה בהלקה? השלישייה (מתוך החמישייה) עדיין שם?

ליאל 16

New member
וואלה? רקדת אצל אורן?

כן אורן עדיין הכוריאוגרף בטח! וכן חח הלישייה מתוך החמישייה עדיין רוקדים בלהקה אבל שניים מהם כבר התגייסו אז הם לא מגיעים לחזרות.. איך קוראים לך?

גיא

לא סבלתי אותו. איך היה השנה בכרמיאל. אני הייתי עוד בשנה שזיכינו עם ריקוד הדגים.

ליאל 16

New member
חח כן אף אחד לא סובל אותו גם אני!

וואלה? היית עוד כשזכינו עם הדגים? יפה! זה היה באמת ריקוד יפה הגיע לריקוד לזכות בכוראוגרפיה.. השנה בכרמיאל היה חבל על הזמן במיוחד במופע סיום! שמעת על הריקוד אחי תן כיף שעשינו כל הלהקות של אורן?

Mr GK

New member
אחי תן כיף? ../images/Emo45.gif

כנסו ל: http:/dance.technion.ac.il וביחרו ב"תמונות ווידאו".

ליאל 16

New member
כן יש שם את הקטע וידאו של הריקוד

יש את הקטע וידאו של הריקוד באתר של להקת הטכניון, הם גם אחת מהלהקות של הכוריאוגרף שלנו

ליאל 16

New member
מה סיפרו לך עליו?

ומה זאת אומרת גנב את הריקוד? זה ריקוד שהוא בנה

ליאל 16

New member
אתה יכול להסביר לי במסרים אין בעיה

אם אתה רוצה להסביר לי במסרים אז אין בעיה

Mr GK

New member
שלום, נעים מאוד ../images/Emo140.gif

אני גיא, בן 17. רוקד בערך שנה וחצי קלאסי, מודרני ופולקלור. מכיר את רונן ראובני? הוא איתי בשיכבה. הוא גם רוקד בהורה רעים חולון, לא?

ליאל 16

New member
כן הוא רוקד איתי! אתה גיא קצוביץ ?

כן בטח שאני מכיר את רונן הוא רוקד איתי! אתה גיא קצוביץ נכון? רונן דיבר עלייך הוא אמר שהוא לומד איתך בשכבה. אתה רוקד בגוונים נכון?

Mr GK

New member
../images/Emo6.gif אני גיא קצוביץ'

נעים מאוד להכיר. אני רוקד ב"גוונים", אכן!

ליאל 16

New member
איזה קטע! ידעתי שאני מכיר אותך

נעים להכיר אותך גם! פתחת פורום אני רואה.. יפה! כל הכבוד! איך הגעת ללפתוח פורום כזה?

Mr GK

New member
איך הגעתי לזה?

ככה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=10&art_id=7

הי!

אני מכיר אותו, הוא בטח לא זוכר אותי. הכרתי גם את אחיו הגדול (הוא עדיין רוקד בבוגרת?)

Mr GK

New member
וואי איזה עולם קטן ../images/Emo13.gif

אני זזתי לישון. לילה טוב לכם

למעלה