שלום , היה פיצוץ!!!

• פותח הנושא chisi
  • פורסם בתאריך

chisi

New member
שלום , היה פיצוץ!!!

היי לכולם , אין לי כח לרשום הרבה , אבל אתמול בלילה היה פיצוץ! כל הסטארים היו למעט גיל, אלכס(לא יודע מה שמו) וברנע... אבל היה כייף לא נורמלי... אני סוף סוף צילמתי את יעלי שלי...דפקתי לה איזה 40 תמונות ניראה לי...ונעצתי בה מבטים כאילו היא היתה איזה משהו עליון...עד שפשוט נמאס לה ממני....חחחחחח "מה אתה מסתכל עלי?" אני יודע שזה לא הכי נעים כשנועצים ככה מבטים...אבל פשוט היא כבשה אותי :) פעם בחיים מותר לעשות את זה...;) יותר מאוחר אני אסרוק לכם... ניבה אולי תספר לכם יותר מה הלך שם... ביי לבינתיים.

LAE

New member
מי היה במסיבה?

ניבה, אם היית במסיבה, למה את לא כותבת מה היה ומי היה? אם עוד היו - תכתבו גם!!

טוב ..בסדר...הנה הסקופ ממני!!!!

רק אל תהרגו אותי... בקיצור, כל מה שאילן סיפר היה ואני לא ממש יכולה להוסיף- טוב אני כן יכולה מה אתם רוצים לדעת? גם לי אין כוח לכתוב הכל, יש כ"כ המון מה לכתוב שאני לא יודעת מאיפה להתחיל. אוקיי, אז היה פיצוץ שם החיים, צראו בגיא םינס וצראו למה אני אומרת שבחיים לא הייתי במסיבה יותר נוצצת ןPOSH מזאת! אני לא אוהבת את כל הזוהר הזה אני חייבת לציין, זה די סנובי- אל תשאלו מה שהלך שם- איזה בלאגן: טלויוזיות, ולימוזינות ופוללל אנשים וקיטרינג משגע, רקדנים ואורות וWOW....היה מלא אנשים שם! ממש הוליוודי... בהתחלה רק שרון הכהן בר הייתה שם (ורדה) והיא הצתלמה עם אנשיםף אמרתי לה היי והצטלמנו כאלה, היא היתה נחמדה (טוב, היא חייבת..) ולאט כל השחקנים הגיעו- ספיר, מאיה, רונה, עמרם, שלומית, יונתן, גידי, מםקח המשטרה הזה, כלנית, ועוד...(נקבתי בשמות הדמויות שלהם) יהודה מיד זכר אותי וכמובן סופי, ושאלה אותי איל נכנסתי, היא חיבקה אותי בהמון חום (מתוקה הבחורה הזאת)- כולן באו כם כזה מחשוף... ויעל הדר הגיע, והיתה כולה חיוכים, היא נראתה נחמדה, אבל כמו שאילן סיפר הוא ממש עיצבן אותה (אילן יא מפגר!!!!!) בכל מקרה, אח"כ היתה כולם נכנסו לאולם גדול ל"טקס" והיו שם מלאאא צלמים וטלויזיה וכל זה, אני ואילן היינו על הריצפה קרוב מאד לכל השחקנים שישבו בשורה ה-1, יעל הדר ישבה ממש לידי (נגעתי לה ברגל ממש), והשחקנים חייכו, צחקו ושמחו. חלק מאנשי ההפקה עלו ובאו אל הבמה ודרו, וחלק מהשחקנים גם... חילקו ספרי של לחיי האהבה ואמרו שיצא איזה דיסק... הראו קטעי פספוסים, כל השחקנים התגלגלו מצחוק...(יעל הדר היתה חמודה!) ואח"כ כל השחקנים עלו על הבמה ושרו קצת והראו קליפ של כולם שרים את שיר הנושא (סופי שרה ממש טוב, ויהודה לוי גם שר מקסים ממש!!) עמרם הזה (קובי שטמברג) לא יודע לשיר בכלל, כל האולם התגלגל מצחוק ממנו....... אוי אלוהים! ואסתם קוסוביצקי (שלומית) היתה ממש ממי, אני אוהבת אותה ואיריס מרטינז התחמקה ממני כל הלילה (לא מצאתי אותה אחרי הארוע!) זהו, מה עוד? - ניבה

לchisi

זה מה שיש לך לספר? תרביץ תאור מפורט, לא רק יעלי ויעלי.....(ענין של טעם) ספר מה היתה התןכנית מי דיבר מי שר וכו´´ פיצוץ נשמע די מפחיד בתקופה זו!! אני רואה שגיל סנוב שלא בא לארוע בטח היו הרבה מאוכזבות!! לאלכס זה לא לגילו כנראה ועומר ברנע בטח פחד שיתלשו לו את הכידון שנעוץ לו באוזן ויצעקו לו בוז

chisi

New member
וואלה אין לי כח לרשום את זה...אבל

אוקיי אני אנסה עד שהמים התחממו... אז ככה ,הגענו לשם עם הזמנה זוגית...(ניבה ואני) בשער אני רואה שיש גם רשימת מוזמנים... מכיוון שאנו לא רשומים...עשיתי כמה טלפונים וגם ראיתי את חבר שלי ממעריב שדיבר עם מארגן האירוע , תוך דקה היינו בפנים! וואו, זה היה מאוד מהודר וברמה היה שם קייטרינג משהו משהו, למרות שלא נגענו בכלום...(אני הסתפקתי בעוגה קטנה ופינה קולדה ,ניבה במים) היו המון אנשים, ממש צפוף... אט אט באו כל הכוכבים... זה ממש הזכיר לי את הוליווד...חחחח כל סטאר שבא, מיד עטים עליו הצלמים(גם ניבה ואני) כמובן שהצטלמנו עם רובם, אני העדפתי להצטלם עם הנשים...וגם עם מתי... מתי זכר אותי אותי מפעמים קודמות ,הביא לי בוסא על הלחי...חחח אחרי איזה שעה של סיבובים וצילומים...נקראנו לשבת באולם... כולם נכנסו... , חלק מצאו מקומות ישיבה וחלק עמדו... על הבמה העלו את יוצרי הסידרה, מפיקים וכולי... כל אחד נתן נאום שאני לא כל כך זוכר מה נאמר בו...וזה למה?! נכון, צדקתם...יעלי ויעלי... על המזל שלי ,אחרי שהתישבנו ניבה ואני על הריצפה...אני מסתכל לידי... וואו , יעלי יושבת לידי...אחחח...באיזה פוזה היא היתה, ישיבה כזאת סטייליסטית :) הקרינו לנו שם ב 2 מסכים כל מיני פיספוסים של הסידרה... נהרסנו מהפיספוסים , זה היה מאוד מצחיק... ואחר כך באה הפתעה...הראו לנו קליפ שכל הכוכבים שרים את השיר של לחיי האהבה... לדעתי סופי יכולה להיות גם זמרת, יהודה גם לא רע... הפחות מוכשר זה עמרם, איזה קול...כולם נשפכו....חחח אני כמובן רוב הזמן הייתי עם חצי עין על יעלי... ליראות אותה מחייכת... צוחקת...ממש עשה לי טוב.. אחרי שהקליפ הסתיים...הם השיקו שם את הספר החדש + דיסק שאמור לצאת... ואחר כך כל החבר´ה שלנו עלו לבמה לשיר ביחד את השיר בהופעה חיה!!! אחר כך היתה מסיבת ריקודים סוערת עד 2 בלילה... היה מאוד כייפי... אני נהנתי מאוד, אני אחרי המקלחת אלך להביא את התמונות ואסרוק לכם חלק... ביי לבינתיים חבר´ה :)

תודה לchisi

תודה על האינפורמציה, האם אמרו שתהיה עונה שניה? לפחות יצא לך משהו מיעלי?

LAE

New member
יש אפשרות שבטח לא חשבתם עליה

אולי היתה לגיל הצגה או חזרה (כנ"ל לרפי תבור).

actress

New member
אלכס=רפי תבורי ו... אז מי היה עם

דניאלה???? ואיזה יעל? הדר או דואני?

למעלה