שלום+ הופעה

noa08128

New member
שלום+ הופעה

הלווו כל יושבי ובאי הפורום , אני נועה אני בת 16 ואני מראשון:) ממ אני גם כותבת בפורום אביתר בהייד פארק וגם בעוד פורומים בתפוז :) אז אולי חלקכם מכירים אותי... אולי שמעתם ואולי לא אביתר מופיע ביום שני במועדון הליפס (הרצל 30 ראשון לציון (סופסוף מישו מופיע בראשון!!)) מישו מתכוון להגיע ? נ.ב יש פה אנשים מראשון??

A N I g M A

New member
שלום נועה וברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אח, אני אקרא לבת שלי נועה
המ. כבר שמענו על ההופעה:] יש פה את עמית שהוא מראשון, והוא בטח יגיב עוד מעט

EyaL 2 3

New member
נועה שלום

נועה שלום אני מראשון ומה שרשמת זה נכון. אביתר מגיע אלינו!אבל נראה לי שהם עושים סרטים למי שקטן בגיל אז יש לי רעיון איך תוכלי להיכנס והוא נשלח אלייך ברגעים אלו במסר אישי! נ.ב זה לא נכון מה שרשמת אנחנו מקבלים גל של אומנים עכשיו בראשון, לא רק במועדון הליפס שהיה שמה גם הופעה של ירמי קפלן , בית הבובות גאיה ודודי לוי יש את הפאב מיצ שהוא של חבר קרוב והופיעו שמה רק בחצי שנה האחרונה רוקפור, בוטן מתוק בקרקס, אפרת גוש, קאשי ובקרוב מאוד אינפקציה, עמיר לב ערן צור ועוד, ראשון על המפה(עלק)

noa08128

New member
שלום כולם!

ואוא אתם אנשים חמודים! ממ כן לאחרונה גילתי שיש את המיטצ' ויש שם ממש אחלה אמני שבאים להופיע.. ובקשר לאפשרות הסודית *אני רצה לקרוא במסרים! נועה

B l a c k tears

New member
גם אני רוצה מסר כזה!

אני גם גרה בראשון בת 16 עוד מעט ואני לא יכולה להכנס
.

xdye1

New member
../images/Emo45.gif

אני בא. וכמו שאישתי ציינה אני מראשון.

noa08128

New member
ואיי יש פה נציגות מכובדת מראשון.

ומי שלומד בראשון איפה הוא לומד?

paper pieces

New member
כן גמני שמתי לב לזה ../images/Emo9.gif

אני למדתי בעמית עמל אבל סיימתי ללמוד השנה ועוד יומיים צבא
איפה את?

paper pieces

New member
תודה!!!!!!!!!!! ../images/Emo9.gif

לא היה כ"כ נעים, אבל העיקר אני בבית לסופש

יש הגבלה...

מגיל 21 לפי מה שהבנתי... אבל לדעתי גם אין כבר כרטיסים בכלל... ההופעה עוד איזה שעתיים... חחח אופטימיות...

noa08128

New member
ממ

לא הלכתי להופעה בסוף.. אני מעדיפה ללכת לזו של דפנה והעוגיות ביום חמישי. ואני אני לומדת בגן נחום:) אני ביא' והיי מי שלומד ביגאל אלון ,דבר איתי בפרטי.

xdye1

New member
אני למדתי בגן-נחום.

סיימתי שנה שעברה י"ב. וכרטיסים היו בשפע. רוב האנשים קנו במקום ורק מקצתם הזמינו מראש. ביקורת תבוא כשהתמונות תחזורנה

למעלה