ההמשך של דראגון בערוץ הילדים יהיה רק ב 1.1.2004 על פי איזה הודעה פה ויש לי כמה שאלות 1)איזה פרק היה הפרק האחרון בערוץ הילדים מאיפה אני מוריד עוד פרקים??
אני רואה את הסידרה כבר שונה שנים.. ובערוץ הילדים רק בישביל הצחוק.. איך זה שערוץ הילדים מדובב שלושה חודשים ומשדר שלושה חודשים ועכשיו זה הפך לשלושתבעי שנה רק בישביל סגאת גארליק?!
זה לא רק הדיבוב, ערוץ הילדים גם מתקשה לקנות את הסידרה מהיפנים (לפחות ככה הסבירו לי) כי היפנים מוכרים את הסדרה בחלקים, אז החלק הדרוש עדיין לא הגיע, וכשהוא יגיע יצטרכו גם לדבב אותו ולתרגם בגלל זה לוקח כל כך הרבה זמן.
הם דיבבו את מה שהיה להם (סאגת פריזה) ואת סאגת גרליק הבן הם לא דיבבו כי אין להם את זה עדיין (אוליי עכשיו הם כבר עובדים על הדיבוב של הסאגה, אני לא בטוחה).
כל העיניין הזה בכלל לא נראה לי... למה רק בערוץ הילדים זה ככה.?? לכל סידרה שהם שידרו היו להם תקלות כאלה!! 20 פרקים ואז שלושה שידורים חוזרים של זה ואז עוד כמה פרקים ואז עוד פעם רצף שידורים חוזרים.. זה פשוט דוחה. למה ברשת קרטון נטוורק האמריקאית זה לא היה?? הם לא התקשו לקנות פרקים מהיפנים...!? אם לערוץ הילדים היה מספיק כוונות טובות במקום להשקיע בשטויות מפגרות שיקנו סדרות כמו שצריך..!! אח"כ הם מתפלאים שהילדים עוברים לערוצים אחרים.. פוקס קידס והופ למשל..