שלום ד"ר קרסין

אחוול

New member
שלום ד"ר קרסין

לפני כשבוע הרגשתי מעין "קלאק" בגב התחתון בצד שמאל וברגל שמאל במפרק כף הרגל. לאחר כארבעה ימים של טיפול במשככי כאבים ואביטרן שנתן לי רופא המשפחה הכאבים ברגל לא פחתו והכאבים בגב דווקא כן. החלטתי ללכת לאורתופד שבדק אותי ואמר לי שיכול להיות שמדובר בפריצת דיסק הסברתי לו על מהות הכאבים ועל יכולת לשבת אלא רק לעמוד או לשכב הוא נתן לי זריקה שאת שמה אינני זוכר אך הוא אמר לי שתפקידה להוריד בצקת שייתכן ןלוחצת על העצב שמקרין לי את הכאבים לרגל. כמו כן הוא שלח אותי לפיזותרפיה ונתן לי משככי כאבים חזקים יותר בשם OXYCONTINE ובאמת לאחר הזריקה הכאבים ירדו ב50% (זאת לא הייתה זריקת וולטרן)בנוסף אמר לי האורתופד שבעוד כשבוע הוא ישלח אותי לבדיקת EMG שבודקת תגובה נורולוגית לטענתו ניתן לאתר את העיה רק לאחר מספר שבועות ולא בשבוע הראשון. א.האם זה נכון? ב.אילו בדיקות נוספות יש לבצע כדי לברר האם מדובר בפריצה דיסק? ג. אודה אם תוכל לפרסם מאמר מקיף על נושא פריצת הדיסק הגורמים לה ודרכי הטיפול המקובלים כפי שעשית עם בעיות אחרות. תודה מראש ד"ר קרסין

כאבי גב

א. נשמע הגיוני. ב. ניתן לעשות CT, אך מדובר בהרבה קרינה ולרוב כדאי להמתין קצת ואם הכאב חולף לא לעשות את הבדיקה. ג. זה בעבודה.

אחוול

New member
בנוגע לזריקה

האם ידוע לך באיזו זריקה מדובר? עושה רושם שהשפעת הזריקה דועכת לאחר יום האם ניתן לקבל זריקה נוספת ובאילו תדירויות? אני מסוגל לעמוד או לשכב אך כאשר אני יושב אני נתקל בכאבים חזקים ברגלי מה עושים?

אחוול

New member
שלום ד"ר קרסין

חזרתי לבדיקה נוספת אצל האורטופד והוא שלח אותי לצילומי רנטגן שבסופם קבע שהצילום תקין ולא רואים בעיה בנוסף חלה הקלה ברמת הכאב ייתכן שכתוצאה מלקיחת כדורי האוסיקונטין שרשם לי האורטופד. בנוסף הוא אמר לי שעליי לנוח כרגע מספר שבועות ולהערכתו המצב ייפתר לבד ללא התערבות נוספת. האם זה נכון? האם הבעיה היא באמת פריצת דיסק או בעיה אחרת ? האם צילומי הרנטגן באמת אמורים לשקף את הבעיה?

אבמוש

New member
קלנועיות-מיני רגב חשמלי-קלנועם

קלנועיות למבוגר לנכה ולכל המעונין.אולם תצוגה וולפסון 27 ראש העין פתוח 08.00-20.00 טלפון 03-9099400 052-5935263 http://www.kalnoam.co.il להתראות צוות קלנועם ,מיכל

למעלה