שלום דנה

שלום דנה

אנחנו עוברים בקרוב דירה. אני יודעת שבחדרי שינה כדאי צבעים רגועים. הבנתי שעושים בפנג שואי התאמה אסטרולוגית לצבעים. חשבתי לצבוע קיר בחדר של ביתי בת ה - 3 בסגול. זה הצבע שיש לה כעת בבית הנוכחי. אבל אני לא בטוחה שזה נכון לה. נולדה ב - 24/11/04 ועוד משהו - האם בחדר השינה שלנו כדאי לשלב קיר בסגול/אפרפר או עדיף צבע אחר? תודה תודה על המענה

דנה A

New member
בחירת צבעים

הי הילה, ברוכה הבאה לפורום, קודם כל שיהיה לכם מעבר קל ונעים! מעבר לבית חדש הנה הזדמנות פז לעיצוב הבית עפי' הפנג שוואי, לגבי בחירת צבעים לחדרי שינה - צבעים פסטליים, רגועים מומלצים תמיד כדי להוסיף את הרוגע, הייניות לחדר, הרכות והשקט, שבהם יש צורך לזמן השינה והמנוחה והטענת גופנו ליום החדש. ההתאמה האסטרולוגית שבבחירת הצבעים - אינה עפי' תאריך הלידה של הילד, אלא עפי' המפה ה"אסטרולוגית" של המבנה, זא' שגם למבנה ישנה מפה אישית המאפיינת אותו, כפי שלכל אדם עפי' מיקום ושעת לידתו. עפי' מפת המבנה למעשה נבחרים הצבעים המומלצים - כשלמעשה הצבע הנו כלי נוסף למניפולציה על הצ'י - משמש לחיזוק אלמנט חיובי ומבורך, החלשה/תיקון של אנרגיית חולי או קשיים, למשל. וכן הלאה. לגבי הצבע הסגול - צבע שאינו נייטרלי ומשום כך בעייתי יותר, בחדר ילדים הייתי הולכת לכיוון צבע נייטרלי יותר, רך יותר, וגם חמים יותר! משום הבעייתיות שבבחירת הצבעים, על גבי הרשת אוכל להמליץ על שימוש בצבעים נייטרלים, חמימים ורכים. בחינת גוונים ספציפיים ובעיקר אלו שאינם נייטרלים דורשת בדיקה מעמיקה יותר, ומשום כך איני יכולה להמליץ צבע ספציפי. מקווה שאת מבינה זאת אשמח לעזור יום נפלא דנה אהרון

דנה

לצערי בעלי לא ממש מאמין בפנג שואי ולא יהיה מוכן להשקיע בכך. אך אני רואה חשיבות בבחירת הצבע. לכן גם אם תסייעי לי כללית זה יעזור. האם ירוק הוא כן צבע נייטרלי יותר וחמים יותר? מה נחשב חם?

דנה A

New member
צבעים

הי הילה, הצבעים המומלצים הנם קודם כל בעלי הגוון הפסטלי הבהיר של הצבעים השונים, גווני השמנת השונים, צהבהב, אפרסק, מעט ורדרד, מצרפת לך קישור למאמר העוסק בנושא זה בדיוק - בחירת צבעים לחדרי הילדים- פנג שוואי ומאמר נוסף בנושא חדרי הילדים מאמינה שיוכלו לעזור לך ולהוסיף מימד נוסף למחשבה בנושא מעבר קל והמון הצלחה אני כאן לעדכונים ושאלות נוספות יום מקסים דנה אהרון

למעלה