שלום. דחוף! איך אני מגיע מתחנה מרכזית רמלה לנציבות שב"ס? ( איפה שכלא מעשיהו) ובחזרה.. תודה.
ט טינקי 3 New member 29/1/07 #1 שלום. דחוף! איך אני מגיע מתחנה מרכזית רמלה לנציבות שב"ס? ( איפה שכלא מעשיהו) ובחזרה.. תודה.
ג גיא מנשרוב New member 30/1/07 #2 שלום טינקי מתחנה מרכזית רמלה את עולה על אוטובוס מס' 247 אשר עוצר ממש ליד נציבות השב"ס, כמו כן את יכולה לעשותשימוש במוניות השירות של אותו הקוו 247 מקווה שעזרתי גיא
שלום טינקי מתחנה מרכזית רמלה את עולה על אוטובוס מס' 247 אשר עוצר ממש ליד נציבות השב"ס, כמו כן את יכולה לעשותשימוש במוניות השירות של אותו הקוו 247 מקווה שעזרתי גיא
ט טינקי 3 New member 30/1/07 #3 תודה רבה.. עוד כמה שאלות קו 247.. מאיפה הוא יוצא בתחנה המרכזית? איזו חברת אוטובוסים זו? כל כמה זמן מגיע האוטובוס? ובחזרה? איך אני מגיעה לתחנה המרכזית? תודה רבה על העזרה.
תודה רבה.. עוד כמה שאלות קו 247.. מאיפה הוא יוצא בתחנה המרכזית? איזו חברת אוטובוסים זו? כל כמה זמן מגיע האוטובוס? ובחזרה? איך אני מגיעה לתחנה המרכזית? תודה רבה על העזרה.
ג גיא מנשרוב New member 30/1/07 #4 שוב שלום מהמסוף הצפוני אבל ליתר ביטחון תבדקי במודיעין חברת אוטובוסים אגד אותו המקום רק בכיוון שונה
פ פשוט שירן New member 31/1/07 #8 תשובות בשבילך.. החברה שמפעילה את הקו היא סופרבוס. ויש אותו כל עשרים דקות בערך.. ולגבי השעות את יכולה להיכנס לאתר שלהם ולבדוק הכללל.... אגב, את הולכת לעבוד שם?
תשובות בשבילך.. החברה שמפעילה את הקו היא סופרבוס. ויש אותו כל עשרים דקות בערך.. ולגבי השעות את יכולה להיכנס לאתר שלהם ולבדוק הכללל.... אגב, את הולכת לעבוד שם?
פ פשוט שירן New member 31/1/07 #7 היי לך.. יש לך גם מוניות - 247. וזה בלי הגבלה. ולדעתי יותר טוב ונוח. שנתיים שעבדתי שם הלכתי לרוב במוניות. פשוט נוח.
היי לך.. יש לך גם מוניות - 247. וזה בלי הגבלה. ולדעתי יותר טוב ונוח. שנתיים שעבדתי שם הלכתי לרוב במוניות. פשוט נוח.